Lebron: Ne vrbujte mi sina

Zvezda Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms poručio je trenerima koledža da prestanu da mu vrbuju sina, koji ima tek deset godina.

Izvor: JT

Četvrtak, 26.02.2015.

11:20

Default images
Beta/AP Photo/Carlos Osorio

Lebron je istakao svoje nezadovoljstvo što je Lebron Džejms junior već dobio pisma, pa čak i ponude za školarine, pojedinih koledža.

“Da, već je dobio ponude pojedinih koleadža, što je ludo. To je kršenje pravila, niko ne bi smeo da vrbuje desetogodišnju decu”, rekao je Džejms.

Međutim, Lebronov sin nije jedini primer klinaca koji su dobili ponude koledža još pre nego što su završili osnovnu šampiona. Štaviše, pravila NCAA ne zabranjuju trenerima koledža da prate toliko mlade igrače, ali postoje i rupe u pravilnicima po kojima je zabranjeno njihovo regrutovanje.

Džejms je, zanimljivo, jedan od razloga zašto je njegov sin dobio toliku pažnju, ali ne zbog činjenice da je sam toliko slavan. Krajem decembra, Lebron je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter objavio video na kojem njegov sin igra baš kao svoj otac. On igrao kao što sam ja igrao. Svestan je svega što se dešava na terenu, radije bi asistirao i proigrao svoje saigrače. Većina dece danas želi samo da postigne koš”, rekao je Lebron.

Trener Kentakija Džon Kalipari je gledao Lebrona Džejmsa juniora prošlog leta, a iz Univeriteta Ohaja su još pre početka sezone rekli da im je sin zvezde Kavalirsa na radaru. Ostali treneri sigurno će početi da prate Lebrona juniora, ako već nisu, to je sigurno, a Lebron, to sigurno neće moći da spreči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: