Rondo nije igrao zbog suspenzije

Plejmejker Dalas Maveriksa Radžon Rondo propustio je utakmicu sa Atlanta Hoksima u sredu zbog suspenzije koju mu je odredio tim.

Izvor: JT

Četvrtak, 26.02.2015.

09:42

Default images
Beta/AP Photo/Brandon Wade

Rondo je suspendovan zbog lošeg ponašanja po tim, dan pošto je na meču sa Toronto Reptorsima imao žučnu raspravu sa trenerom Rikom Karlajlom na terenu.

Karlajl je istakao da mora bolje da komunicira sa Rondom, ali da je incident, koji se desio u utorak, krivica obojice.

Incident koji se desio u utorak uveče je proizvor loše komunikacije između nas dvojice. I obojica smo krivi zbog toga. Imali smo dug razgovor i dogovorili smo se da češće komuniciramo i da moramo da nađemo rešenje da njegov boravak u Maveriksima bude najuspešniji mogući”, rekao je Karlajl.

Karlajl je takođe istakao da je odluka da Rondo bude suspendovan bila ‘organizaciona’, ali i da će se on vratiti među startere na utakmici sa Bruklin Netsima u subotu.

U pitanju je samo jedna utakmica. U četvrtak imamo Slobodan dan, treniraće u petak i biće ponovo u startnoj postavi u subotu. Sva dešavanja od prethodnih dana smo ostavili iza sebe i sada idemo napred. Radžon je veoma važan član našeg tima, a naša nadanja da igramo na najvišem nivou zavise od njega. On mora da igra dobro sa nama i mi moramo da igramo dobro sa njim. Ovo je dvosmerna ulica”, naglasio je Karlajl.

Zbog suspenzije koja je izrečena Rondu, Karlajl je za utakmicu sa Hoksima imao samo 11 igrača na raspolaganju, a njegov tim poražen je sa 104:87.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: