Vulvsi kompletni, vraća se Rubio

Španski košarkaš Riki Rubio vratiće se u ponedeljak na parket, posle skoro tri meseca pauze.

Izvor: AK

Nedelja, 01.02.2015.

01:03

Default images
foto: Beta/AP

Plejmejker Minesota Timbervuvlsa je povredio skočni zglob početkom novembra i propustio 43 utakmice u NBA. Rubio je sezonu počeo sa prosekom od 9,5 poena, 10 asistencija i 5,6 skokova po meču.

Bez Španca, koji je pred početak sezone potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 54 miliona dolara, Vulvsi su ubedljivo najgori tim lige sa samo osam pobeda uz 38 poraza. Povratak na teren imaće protiv Dalas Meveriksa.

Nema sumnje da se o Vulvsa očekuje značajan napredak posle Ol-stara, jer su se nedavno u igru posle pauza zbog povreda vratila još dvojica važnih igrača – Nikola Peković (prpustio 31 meč) i Kevin Martin (propustio 34).

Na početku ove sezone očekivalo se da ovaj trio bude kičma tima nakon odlaska Kevina Lava u Klivlend, uz pomoć talentovanih rukija Endrua Viginsa, Zeka LaVina, te sofmora Entonija Beneta, Šabaza Mohameda i Gorgija Đenga.

Međutim, povrede Rubija, a potom Martina i Pekovića, dovele su do toga da Vulvsi ostvare samo tri pobede do nove godine, i već tada ispadnu iz borbe za plej-of.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: