Teletović pušten na kućno lečenje

Lekar Bruklin Netsa Majkl Farber izjavio je da je zadovoljan kako teče oporavak Mirze Teletovića i da očekuje njegov potpuni oporavak.

Izvor: NL

Sreda, 28.01.2015.

18:20

Default images
Beta/AP Photo/Andrew A. Nelles

Bosanskohercegovački krilni košarkaš je tokom meča sa Los Anđeles Klipersima iznesen sa terena i utvrđeno je da ima plućnu emboliju.

"Ovo je timski rad medicinskog i trenažnog osoblja, kao i lokalnih lekara u bolnici u Los Anđelesu gde je Mirza lečen. Očekujem da se u potpunosti oporavi, a kada uradi sve testove objavićemo datum njegovog povratka na teren", izjavio je Farber.

Lekar Netsa je takođe izrazio zadovoljstvo time što je trojkaš tima iz Bruklina posle odgovarajuće terapije pušten na kućno lečenje.

MIrzi je dijagnostifikovana embolija pluća 22. januara i počeo je da sa adekvatnom terapijom. Zadovoljstvo nam je da kažemo da trenutno ne oseća nikakve simptome bolesti i da je pušten kući”, rekao je Farber.

Teletović je na 40 mečeva ove sezone, svoje treće u NBA ligi, prosečno beležio 8,5 poena, 4,9 skokova i 1,1 asistenciju, za 22,3 minuta po susretu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: