Ne pitajte Lebrona o Blatu

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms odbio je da odgovori na pitanje da li se trener Dejvid Blat uči na teškim porazima, kakav je bio od Detroit Pistonsa.

Izvor: JT

Ponedeljak, 29.12.2014.

11:55

Default images

Kavalirsi su protekle noći izgubili od Pistonsa, koji su tako ostvarili sedmu pobedu ove sezone i trenutno imaju četvrti najgori skor u ligi.

„Ne odgovaram na to, čoveče. Ne pokušavaj to“, poručio je Džejms novinaru koji mu je postavio pitanje.

Lebron je istakao da je vrlo dobro svestan da Kavalirsi trenutno ne igraju dobro, ali je naglasio da se i dalje svi ’traže’ na terenu.

Nismo dobar tim. Na terenu se trudimo da se pronađemo. Pobedili smo na nekim dobrim utakmicama, a poraženi smo na nekim drugom. Ali, trenutno nismo dobri ni u jednom aspektu igre koji nam je potreban da bismo se takmičili svako veče“, istakao je Džejms.

Blat je posle utakmice preuzeo deo krivice, ali je istakao i da se ne brine da će izgubiti kontrolu nad timom.

Postoje mnoge različite stvari koje možete da uradite, ali očigledno je da ja nisam uspeo ni u jednoj od njih. Nisam uopšte zabrinut oko toga da li gubim kontrolu nad timom, ali je sam našom igrom“, naglasio je Blat.

Posle poraza od Pistonsa u Klivlendu, Kavalirsi imaju skor od 18 pobeda i 12 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: