Batler: Ne želim da budem zvezda

Bek Čikago Bulsa Džimi Batler postaje sve veće ime u NBA, ali on ističe da ne želi da bude zvezda.

Izvor: AK

Petak, 19.12.2014.

17:48

Default images

Batler je prošle sezone skrenuo pažnju na sebe, a ove nastavio da blista sa prosekom od 21,5 poena uz 5,8 skokova i 3,4 asistencije.

"Ne želim da budem zvezda, samo želim pristojnu ulogu u veoma dobrom timu. Radiću šta god je potrebno za ekipu, da potižem poene, skačem, dodajem loptu, igram odbranu, to je moj posao. Kada imaš saigrače koji ti veruju veoma je lako", rekao je Batler.

On je poesbno imresivan bio u četvrtak uveče kada je postigao 35 poena u pobedi Bulsa nad Njujork Niksima.

"Dodavali su mi loptu u neverovatnim pozicijama pa mi je bilo lako. To je suština dobrih saigrača. Vide da sam u dobrom ritmu i nastavljaju to da rade. Nikad nisam bio najbolji igrač tima, niti ću verovatno ikad biti. Ali sam uvek naporno radio, nikad nisam odustajao, uvek sam verovao u sebe. Sad igram za Čikago Bulse", istakao je Batler.

Batler je studirao na univerzitetu Market, a Bulsi su ga draftovali 2011. kao 30. pika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: