Rouz izdržao deset minuta na terenu

Košarkaš Čikago Bulsa Derik Rouz izdržao je deset minuta na terenu na utakmici sa Denver Nagetsima, pre nego što je izašao iz igre zbog problema sa tetivom.

Izvor: JT

Sreda, 26.11.2014.

08:33

Default images

Rouz se u ponedeljak vratio u tim Bulsa pošto je zbog tetive propustio četiri utakmice, ali su se problemi nastavili i u porazu od Nagetsa sa 114:109.

Bulsi su objavili da se Rouz nije vratio u igru zbog stezanja tetive, ali je on posle utakmice rekoa da se oseća dobro i da je pokušao da bude pametan zbog već dobro poznatih problema sa povredama koje je imao poslednjih godina.

Nisam imao neki ozbiljan problem, jednostavno, nisam se kretao kako sam želeo dok sam bio na terenu. I zašto bih ostao na terenu, kada nisam mogao da utičem na igru kako sam hteo. Razgovarao sam sa trenerom i dogovorili smo se da presedim ostatak utakmice“, istakao je Rouz.

Činjenica da Rouz mora često da pauzira ove sezone predstavlja nastavak problema za 26-godišnjeg košarkaša i Bulse. Za deset minuta na terenu, imao je šut iz igre 1/4, postigao je dva poena i imao tri asistencije, ali nije bio dovoljno agresivan.

Rouz je priznao da je Tim Tibodo, trener Bulsa, inicirao razgovor na poluvremenu i Rouz se složio sa njegovom odlukom da tada završi utakmicu, zato što nije mogao da parira brzini igrača Nagetsa.

Sve ovo je frustrirajuće. Ali, ne smem da dozvolim da me to obeshrabri. Znam da će svi ovi problemi biti sve manji, ali sezona je duga, moramo da nastavimo i tim ne mora da brine za mene, biću ja dobro“, istakao je Rouz.

Rouz je već propustio osam utakmica ove sezone, od kojih četiri zbog povrede zgloba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: