Tander u problemu, Vestbruk u autu

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera pretrpeli su još jedan ozbiljan udarac, pošto je Rasel Vestbruk slomio šaku desne ruke.

Izvor: JT

Petak, 31.10.2014.

09:44

Default images

Vestbruk je zaradio frakturu kosti šake prilikom jednog skoka u drugoj četvrtini utakmice sa Los Anđeles Klipersima u četvrtak uveče.

Bek Tandera je izašao iz igre prilikom sledećeg prekida, a za devet minuta na terenu imao je dva poena i četiri asistencije.

Po izlasku sa terena, Vestbruk je imao verbalni sukob sa jednim navijačem Klipersa koji mu je ili nešto dobacio u prolazu ili ga je gađao nečim.

Vestbruk je bio uznemiren kada je otišao u svlačionicu, a vest o fakturi potvrdio je trener Tandera Skot Bruks. Nešto kasnije usledila je potvrda da će Vestbruk biti van terena između četiri i šest nedelja.

Povreda Vestbruka je novi veliki udarac za Tander, pošto je tim ušao u sezonu sa šestoricom igrača manje, a među povređenima je i prva zvezda Kevin Durent. Durent se vraća tek krajem novembra, pošto je pre nekoliko dana doživeo prelom kosti stopala.

Los Anđeles Klipersi su protiv Tandera slavili sa 93:90.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: