Nurkić će igrati i krilnog centra?

Jusuf Nurkić stigao je Denver Nagetse kao veliki potencijal na poziciji centra, ali će se prilagoditi na startu sezone i igrati i krilnog centra.

Izvor: AK

Utorak, 28.10.2014.

14:16

Default images

Trener Nagetsa Brajan Šo je pred početak sezone isprobavao bosanskohercegovačkog centra i na poziciji krila.

Šo se nada da bi Nurkića mogao da koristi kao podršku prvoj zvezdi tima Kenetu Faridu, dok ne istekne suspenzija i potpuno se oporavi Džej Džej Hikson, jer na poziciji "pet" Timofeja Mozgova može da menja Džavejl MekGi.

Hikson je zbog povrede koju još nije u potpunosti zalečio propustio poslednjih 13 mečeva prethodne sezone, a u novoj nema pravo na nastup do 9. novembra jer je suspendovan na pet mečeva zbog upotrebe nedozvoljenih supstanci.

Nurkić je tokom predsezone igrao kao rezervni centar i prosečno beležio 6,6 poena uz 9,8 skokova, pa nema sumnje da će ga Šo često koristiti iako je ruki.

Nagetsi sezonu otvaraju u četvrtak ujutru po našem vremenu protiv Detroit Pistonsa, a potom igraju sa Oklahoma Sitijem, dva puta Sakramento Kingsima, te Klivlend Kavalirsima i Portland Trejl-Blejzersima, pre isteka Hiksonove suspenzije.

Za uvod u novu NBA sezonu pratite LINK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: