NBA: Da li LBJ donosi titulu kući?

Noćas počinje nova NBA sezone, povratak LeBrona Džejmsa u Klivlend doneo je novi svetski poredak, ali neće imaiti lak put da donese titulu u Ohajo.

Izvor: AK

Utorak, 28.10.2014.

11:45

Default images

Čikago Bulsi su se takođe žestoko pojačali, dok su ostale ekipe, uključujući i šampiona San Antonio Sparse više-manje zadržale postojeće rostere.

Očekuje se korak više Klipersa, Voriorsa i Tandera, iz drugog plana mogu da iznenade Indijana, Portland, Memfis... Srbija će imati samo dvojicu predstavnika, obojicu u redovima Voriorsa – Nemanju Nedovića i Ognjena Kuzmića.

Biće ovo 20. sezona za Kevina Garneta, a prva posle 19 godina bez Stiva Neša. I dalje je veliko pitanje da li će Ražon Rondo igrati sa Boston Seltikse, ili možda za neki drugi tim.

Čeka se da Kavaj Leonard produži ugovor sa Sparsima, te postavlja pitanje da li poslednja dva prva pika sa drafta Endru Vigins i Entoni Benet mogu uz Nikolu Pekovića i Rikija da odvedu Minesotu do plej-ofa.

Svi verovatno previše potcenjuju Majami bez LeBrona, ali da li precenjuju Dalas zbog odličnih igara u predsezoni? Trebaće nam i vremena da zapamtimo da li su Pelikansi, Hornetsi ili Bobketsi u pitanju.

Kladionice očekuju sledeći rasplet u plej-ofu, u finalu Istoka igraće Klivlend Kavalirsi i Čikago Bulsi, a na Zapadu Los Anđeles Klipersi i San Antono Sparsi.

Sve počinje u sredu ujutru po našem vremenu, duelima Nju Orleans Pelikans – Orlando Medžik, San Antonio Spars – Dalas Meveriks i L.A. Lejkers – Hjuston Rokits.

Za uvod u novu NBA sezonu pratite LINK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: