Džejms: Bulsi su mnogo bolji od nas

Iako su dolaskom LeBrona Džejmsa i Kevina Lava Klivlend Kavalirsi postali glavni favoriti za NBA titulu, LBJ smatra da su Čikago Bulsi bolji tim.

Izvor: AK

Ponedeljak, 20.10.2014.

22:14

Default images

Tim iz "vetrovitog" grada je takođe pojačao svoj roster za predstojeću sezonu, pored oporavljenog Derika Rouza tu je sada i sjajni centar Pau Gasol.

"Bulsi su trenutno mnogo bolji tim od nas, pre svega zbog hemije ekipe. Dugo su zajedno, a ispred nas je dugačak put", rekao je Džejms.

Pored njega i Lava u Klivlend su stigli još Majk Miler i Šon Merion, te će uz Kajrija Irvinga Kavsi imati fantastičnu petorku. S druge strane, pored Rouza i Gasola, najveći adut Bulsa biti Žoakim Noa.

"Potrebno je da se dogode neke stvari, po pravilu loše da bi se stekla jaka veza. Moramo da gubimo utakmice za koje se očekuje da dobijemo, moramo da ulazimo u raspravu s vremena na vreme kako bi testirali jedan drugog", ističe Džejms.

Nema sumnje da govori iz iskustva, s obzirom da je po njegovom dolasku u Majami Hit, tim sa Floride imao mnogo problema na startu sezone, ali je u naredne četiri godine tri puta igrao finale i osvojio dve titule.

"To mora da se dogodi. Mnogi momci to ne vide, ali ja vidim. To je jedini način da rastemo. Čovek se ne definiše tokom dobrih vremena, već tokom loših. To važi i za igrače i za trenere", naglasio je Džejms.

Kavalirsi u predsezoni imaju učinak 4-1, ali će u ponedeljak uveče prvi put zajedno igrati Irving, Džejms i Lav. Rivač će im biti upravo Čikago Bulsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: