Durent dobio ugovor vredan 300 mil.

Najbolji košarkaš Oklahoma Siti Tandera Kevin Durent dobio je novi ugovor od Najkija koji bi mogao da dostigne vrednost od 300 miliona dolara.

Izvor: JT

Ponedeljak, 01.09.2014.

09:55

Default images

Pre samo nekoliko dana izgledalo je da će Durent napustiti Najki zbog Ander Armora (Under Armour), koji mu je ponudio astronomski ugovor od 285 miliona dolara.

Međutim, Najki je poslao kontra-ponudu, iako je prethodno Durentu ponudila 20 miliona dolara po godini.

Durentov sadašnji ugovor sa Najkijem, vredan 60 miliona dolara za sedam godina, uskoro ističe i ta kompanija ne želi da najkorisniji igrač NBA lige ode negde druge.

Ander Armor je jurio Durenta i očekivalo se da Najki neće moći da ponudi identične ili bolje uslove. Međutim, iz Najkija su odmah reagovali i istakli želju da ga zadrže, zajedno sa Lebronom Džejmson i Kobijem Brajantom.

Detalji ponude Najkija nisu poznati, ali Durent će od te kompanije dobiti više nego što dobija od Tandera. Prema sadašnjem ugovoru, Tander će Durenta platiti 41,2 miliona.

Durent je prošle sezone za Oklahoma Siti Tander prosečno beležio 32 poena, što mu je rekord karijere, uz 7,3 skokova i 5,5 asistencija po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: