Lebron: Ne mogu opet da odem

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms rekao je u rodnom Ekronu da ne planira da napusti klub već posle samo jedne sezone.

Izvor: JT

Subota, 09.08.2014.

10:59

Default images

Džejms je potpisao dvogodišnji ugovor sa Kavalirsima, za koje je pre odlaska u Majami Hit igrao sedam sezona, ali ima klauzulu po kojoj sledećeg leta može da postane slobodni agent.

Međutim, u petak je američki košarkaš istakao da mu to nije u planovima.

Moj prvi cilj je da osvojim šampionski prsten sa Kavalirsima, jer bi to bilo moje najveće dostignuće. Ne idem nigde kada mi istekne ugovor. Nemam energiju da to uradim ponovo“, rekao je Džejms na godišnjem humanitarnom skupu pred 25.000 ljudi na Ekron univerzitetu.

Džejms je sa Kavsima potpisao ugovor vredan oko 42 miliona dolara, ali veruje da bi mu izmene u ’seleri kepu’ donele značajnu povišicu. Očekivanja su da bi maksimalni ugovori koje igrači mogu da potpišu mogli da se dosta povećaju 2016. godine, kada bude potpisan novi ugovor o televizijskim pravima.

Pored toga što sam košarkaš, ja sam i biznismen. Vrlo dobro znam šta se dešava u ligi“, istakao je Lebron.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: