Boš: Zamalo da odem

Kris Boš je produžio ugovor sa Majami Hitom koji će mu u narednih pet sezona doneti oko 65.000$ dnevno, ali priznaje da je bio blizu odlaska.

Izvor: AK

Petak, 01.08.2014.

22:44

Default images

Sjajni krilni centar je sa LeBronom Džejmsom i Dvejtnom Vejdom 1. jula postao slobodan agent, imao je ponudu Hjustona, ali je ostao verat Hitu.

"Bilo je blizu. Neću da lažem. Bio sam u čudnoj situaciji jer smo dugo čekali, nisam znao šta se dešava, ekipe su bile veoma agresivne. Ali kada je LeBron odlučio, tada se sve rešilo", rekao je Boš.

Boš je 12. jula odlučio da ostaje u Majamiju, samo nekoliko sati nakon što je Džejms odlučio da napusti Floridu i vrati se u Klivlend. Kaže da nije znao šta će uraditi.

"Što se više oduživalo, pre sam shvatao da bi moglo da se dogodi. Kada se desilo, naravno da sam bio iznenađen i šokiran i sve to. Ali nakon malo vremena, mogao sam da razumem. Ne mogu da kažem da nisam iznenađen, ali nastaviš dalje. Ja sam uzbuđen zbog sledećeg poglalja", rekao je Boš.

Boš će sada imati mnogo veću odgovornost odlaskom Džejmsa, uz kapitena Dvejna Vejda, starosedeoce Marija Čalmersa, Norisa Kola i Krisa Andersena, te novopridošlice Džoša MekRobertsa, Luola Denga, Šabaza Nejpijera i Denija Grejndžera.

"Mislim da imamo dobar tim. Imamo dobre šanse. Znam da nemamo najboljeg igrača na svetu, to je očigledno, ali ako timski budemo dobri, možemo uraditi gomilu dobrih stvari. I dalje smo konkurentni", zaključio je Boš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: