Boš još pet godina u Majamiju

Majami Hit objavio je da je potpisao novi ugovor sa krilnim centrom Krisom Bošom.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 31.07.2014.

08:50

Default images

Prema politici kluba detalji ugovora nisu objavljeni, ali je ranije isticano da je Majami svom igraču ponudio petogodišnju saradnju vrednu 118 miliona dolara.

Boš je već bio viđen u redovima Hjuston Roketsa, koji su se odrekli Džeremija Lina, poslavši ga u Lejkerse, kako bi oslobodili prostor u seleri kepu i mogućnost da ponude krilnom centru maksimalni ugovor.

Međutim, iako je posle odlaska Lebrona Džejmsa najavljivano da će i ostale zvezde napustiti Floridu, Boš se predomislio i odlučio da ostane.

„Kris Boš je dvostruki NBA šampion i jedan od najsvestranijih visokih igrača u ligi. Njegovi jedinstveni kvaliteti čine ga jednim od najboljih igrača danas. Oduvek sam osećao da je posvećen ovoj organizaciji, stručnom štabu i gradu. Mislim da će imati životnu priliku da vodi ovaj tim sledeće sezone, a već devet učešća na NBA Ol staru je bilo ključno za nas. Blagosloveni smo što ga imamo“, rekao je predsednik Hita Pet Rajli.

Boš je tokom 11 godina u NBA ligi odigra 796 utakmica u kojima je prosečno postizao 19,2 poena, imao 8,7 skokova, 2 asistencije i 1, 1 blokadu za skoro 36 minuta provedenih na terenu po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: