Lejkersi žele Skota na klupi

Los Anđeles Lejkersi ponudili su Bajronu Skotu mesto trenera, prenosi ESPN.

Izvor: AK

Subota, 26.07.2014.

08:50

Default images

S Bruksom je u četvrtak razgovarao vlasnik Lejkersa Džim Bas, od kad navodno traju pregovori dve strane.

Skot je bivši igrač Lejkersa sa kojima je osvojio tri NBA titule uz Medžika Džonsona, a već nekoliko godina se navodio kao potencijalni trener tima iz L.A.

Lejkersi su bez trenera od aprila kada je Majk D'Entoni podneo ostavku. Skot je navodno tri puta bio na razgovorima sa čelnicima kluba, ali su prioriteti bili draft i prelazni rok.

Važan faktor u dolasku Skota na mesto trenera Lejkersa igra Kobi Brajant, koji je kao ruki igrao s njim 1996. godine i od tada imaju blizak odnos.

Skot je tokom trenerske karijere vodio Nju Džersi Netse, Nju Orleans Hornetse i Klivlend Kavalirse.

Proglašen je za trenera godine 2008, a dva puta je vodio tim na NBA Ol-staru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: