Kobi prekinuo odmor zbog Mela

Najveća zvezda L.A. Lejkersa Kobi Brajant prekinuo je odmor u Evropi kako bi prisustvovao sastanku čelnika kluba sa Karmelom Entonijem.

Izvor: AK

Četvrtak, 03.07.2014.

12:57

Default images

Jedan od najboljih strelaca NBA lige je slobodan igrača, trenutno razmatra opcije, a prethodnih dana je razgovarao sa čelnicima Čikaga, Dalasa i Hjustona.

Brajant je dugogodišnji prijatelj sa Entonijem, trećim pikom sa drafta 2003. godine koji je prošle sezone postizao 27,4 poena uz 8,1 skokova i 3,1 asistenciju po utakmici za Njujork Nikse.

Entoni je uz LeBrona Džejmsa glavna meta Lejkersa tokom predsezone, a dovođenje jednog od ove dvojice slobodnih superstarova vratio bi ih u konkurenciju za titulu.

Melo može od Niksa da dobije petogodišnji ugovor za 129 miliona dolara, ili od nekog drugog tima četvorogodišnji vredan 96 miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: