Zbog CR7 ima probleme pred draft

Projektovani prvi pik NBA drafta Žoel Embid doveo je sebe u nezgodnu poziciju zbog tvita upućenog portugalskom fudbaleru Kristijanu Ronaldu.

Izvor: JT

Utorak, 24.06.2014.

10:56

Default images

Embid je pre samo nekoliko dana doživeo tešku povredu stopala, zbog čega je ugrožena njegova pozicija na draftu, koji je na programu u četvrtak, ali tu nije bio kraj njegovim problemima.

Na Svetskom prvenstvu u fudbalu pre neko veče igrali su Sjedinjene Države i Portugal, a taj meč je završen rezultatom 2:2. Embid je posle tog meča na svom profilu na Tviteru poslao poruku podrške Ronaldu, inače igraču Reala, čiji je veliki navijač.

To je dovelo do oštrih reakcija njegovih pratilaca, koji su iskazali svoje nezadovoljstvo njegovom podrškom kapitenu Portugala. Embid je, inače, iz Kameruna, a iako je poslednjih godina studirao u Kansasu to ne mora da znači da automatski mora da navija za Sjedinjene Države. Embid se, očekivano, nije obazirao na poruke svojih pratilaca, jer se verovatno sprema za draft.

Tekst o Žoelu Embidu pročitajte u našoj rubrici 'Teme'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: