Kavsi biraju Parkera pre Viginsa?

Klivlend Kavalirsi na predstojćem NBA draftu će kao prvog pika izabrati Džabarija Parkera, prenose mediji u SAD.

Izvor: AK

Nedelja, 22.06.2014.

03:01

Default images

Kavsi drugu godinu u nizu biraju prvi, a prošle su omanuli sa Entonijem Benetom.

Poslednjih meseci su favoriti za 1. pika bili Džoel Embid i Endru Vigins, ali Kavsi navodno žele Parkera. Embid je pre nekoliko dana doživeo povredu stopala pa će morati na operaciju, dok Kavsi smatraju da Vigis nije potpuno spreman za NBA, za razliku od Parkera.

Parker je bio jedan od najboljih igrača u NCAA ligi prošle sezone, blistao je na Djuku sa prosekom od 19.1 poena, 8.7 skokova i 1.6 asistencija po utakmici.

Tako će Vigins, koga porede sa LeBronom Džejmsom, najverovatnije završiti u Milvoki Baksima, koji imaju pravo drugog izbora. Ostaje pitanje gde će Embid, koga je povreda očigledno koštala visokog izbora.

NBA draft je na programu 26. juna u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: