Durent: Mama, ti si pravi MVP

Prva zvezda Oklahoma Siti Tandera Kevin Durent po prvi put u karijeri proglašen je za najkorisnijeg igrača lige (MVP), koju je posvetio majci.

Izvor:

Sreda, 07.05.2014.

10:38

Default images

'Durantula' je na ceremoniji, na kojoj su prisustvovali svi članovi tima i stučnog štaba, doveo Vandu Prat do suza, izrekavši i niz pohvala za svakog saigrača ponaosob.

"MI ne bismo trebali da budemo ovde večeras. Ti si nas naterala da verujemo. Sklonila si nas sa ulice, oblačila nas, hranila... Često si znala da ne jedeš, ali si se uvek potrudila da mi imamo šta da pojedemo. Išla si gladna na spavanje. Žrtvovala si sebe zbog nas. Ti si pravi MVP", rekao je Durent.
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Ona je, kada se nekako smirila, uspela da izusti da je tek sada shvatila šta je njen sin uradio, kao i kolika je veličina njegovog dostignuća. Posle govora prisutni su majci i sinu priredile velike ovacije, zajedno sa stotinama navijača koji su sve pratili na video bimu ispred hale.

"Ja na sve ovo 'odgovaram' suzama i emocijama, jer znam koliko je rada uložio da bi ovo postigao. Počeo je da daje sve od sebe još sa devet godina, a sada mu se samo vraća. Presrećna sam i uzbuđena zbog njega. On ima veliko srce, ogroman je radnik i sve ovo je apsolutno zaslužio", rekla je Prat.

Najbolji strelac u regularnom toku lige odao je posebno priznanje Raselu Vestbruku, istakavši uticaj i LeBrona Džejmsa.

"Tebi pripada veliki deo zasluga za ovo Rasele. Ti si MVP kalibar i blagosloven sam što igram s tobom", rekao je Durent i dodao: "Džejms je taj koji me tera da pružam sve više i vise. Upravo je to uticalo na moj razvitak kao igrača, zdrava konkurencija je ključ".



Tanderi su u prvoj rundi plej ofa eliminisali Memfis Grizlise posle sedam mečeva, dok su u prvom meču polufinala Zapada poraženi od Los Anđeles Klipersa. Naredni meč na programu je u noći između srede i četvrtka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: