Lauri: Još sam u sedmoj utakmici

Plejmejker Toronta Kajl Lauri izjavio je da ne razmišlja o sledećem ugovoru jer je još uvek u šoku nakon ispadanja Reptorsa iz plej-ofa.

Izvor: NL

Utorak, 06.05.2014.

17:06

Default images

U dramatičnoj seriji bolji od Kanađana bili su Bruklin Netsi, a Laurijev šut za pobedu u sedmoj utakmici blokirao je Pol Pirs.

"Osećao sam da su to i najdužih ali i najbržih šest sekundi mog života. Sada moram da stanem i razmislim šta je najbolje za mene i moju porodicu, ali još uvek je rano, još sam mislima na na sedmoj utakmici", rekao je Lauri.



Američki plejmejker NBA karijeru počeo je 2006. godine kada su ga kao 24. pika prve runde drafta birali Memfis Grizlisi, ali najbolje partije pruža otkako je 2012. došao u Toronto.

Ove sezone je sa 17,9 poena, 7,4 asistencije i 4,7 skokova po meču jedan od najboljih plejmejkera lige, a pored navijača i igrači Toronta se nadaju da će Lauri ostati u klubu iako mu na kraju sezone ističe četvorogodišnji ugovor.

Mlada nada Reptorsa Jonas Valančunas podržao je svog timskog kolegu i istakao njegovu borbenost i značaj za ekipu.

Volim ga jer je ratnik i sjajan igrač, on je duša našeg tima“, zaključio je litvanski centar.

Bek Toronta i još jedan igrač u usponu Terens Ros je u nekoliko navrata isticao je je 28-godišnji plej preko potreban timu.

Kajl mi je kao stariji brat, ugledam se na njega i na terenu i van terena. Često me savetuje o raznim stvarima. On je definitivno najbolji plejmejker sa kojim sam igrao, pravi motivator, zaista se nadam da će ostati u timu“, rekao je Ros.

Ljudi koji će pokušati da ubede jednog od najboljih igrača tima da ostane u klubu su trener Dvejn Kejsi koji je nedavno produžio ugovor sa klubom i generalni menadžer Masai Uđiri koji je došao ove sezone nakon odličnih rezultata u Denver Nagetsima.

Ipak, izgleda da će odlučujući u celoj priči biti novac, što je istakao i sam Lauri.

Srećan sam, ovo je moja najbolja sezona ali košarka je ipak posao i moraću da razmišljam u tom pravcu”, zaključio je Lauri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: