Mekrobertse, da li si normalan?

Majami Hit je uspeo i u drugom meču prve runde plej ofa da savlada borbene Šarlot Bobkeste, ali je susret ostao u senci divljačkog poteza Džoša Mekrobertsa.

Izvor:

Četvrtak, 24.04.2014.

13:57

Default images

Aktuelni šampion je imao tri poena prednosti, na šesdeset sekundi do kraja, a LeBron Džejms krenuo je u svom stilu na ulaz.

"Kralj" se posle bloka Boša ustremio ka košu, a ispred sebe je imao dvojicu igrača gostiju iz Šarlota. Krenuo je na polaganje, a centar gostiju ga je 'dočekao' na lakat i zadao mu strahovit udarac u vrat.

Najbolji igrač lige se našao na podu uz bolnu grimasu, držeći se za vrat i pokušavajući da dođe do daha. Sudije su svirale samo 'običan' faul, a Mekroberts je samo lagano odšetao.

Sva sreća pa je LeBron jedan od najsnažnijih igrača lige, jer je veliko pitanje kako bi se ova situacija završila da je u pitanju neko slabije konstitucije. Džejms je meč okončao sa 32 ubačena poena, osam asistencija i šest skokova.



Majami Hit je na kraju slavio sa 101:97 za vođstvo od 2-0 u seriji, dok je Portland učinio isto novim brejkom u Hjustonu i pobedom sa 112:105 nad Rokitsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: