Noa: LCS patike su đubre

Košarkaš Čikago Bulsa Žoakim Noa nazvao je proizvode njegovog nekadašnjeg snabdevača patikama, firme Le Coq Sportif „đubretom“ koje mu je ugrozilo karijeru.

Izvor: SV

Sreda, 23.04.2014.

17:33

Default images

Francuz je sa kompanijom iz domovine početkom 2007. godine potpisao sponzorski ugovor u vrednosti od šest miliona dolara, međutim ubrzo su stvari krenule neočekivanim tokom.

Najpre su zatvorene sve prodavnice na teritoriji Sjedinjenih Država, otpušten je čovek sa kojim je Noa potpisao ugovor, što je uticalo da francuski košarkaš ostane uskraćen za 1,65 miliona dolara.

Harizmatični košarkaš je ipak nastavio da nosi opremu Le Coq Sportifa, iako se žalio da mu patike ne odgovaraju jer nisu „konstruisane za izazove u NBA ligi“, ali je onda došlo do „prekida filma“.

Noa je za propuštanje nekoliko utakmica u sezoni 2012/13 direktno optužio svog snabdevača patikama jer mu je neprikladna obuća ugrozila zdravlje i stabilnost u igri. Podneo je tužbu, nazvao LCS patike „đubretom“ i ubrzo krenuo stopama svog klupskog druga Derika Rouza i „potpisao“ za Adidas.

Odgovor iz francuske firme je vrlo brzo stigao, podneta je kontratužba, a sve se to dešavalo u novembru prošle godine, da bi tek pre nekoliko dana bilo objavljeno da su „zaraćene“ strane postigle dogovor i vansudsko poravnanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: