Hit uspešno krenuo u odbranu titule

Košarkaši Majami Hita uspešno su otpočeli odbranu titule, pošto su rutinskom igrom savladali Šarlot Bobketse 99:88 i tako poveli u prvoj rundi plej ofa Istoka.

Izvor:

Nedelja, 20.04.2014.

23:56

Default images

Gosti su se dobro držali u prvom poluvremenu, da bi na startu treće deonice napravili i seriju od 8:0, ali su se u nastavku probudili LeBron Džejms i Dvejn Vejd.

'Kralj" je meč završio sa 27 poena i devet uhvaćenih lopti, dok je Vejd dodao 23 uz pet asistencija. Solidan je bio i Kris Boš sa 13 poena, dok je Džejms Džouns upisao jedan manje.

Ekipa Erika Spolstre je meč prelomila sredinom poslednje deonice, kada je napravila seriju od 18-4, a Lebron je ubacio čak 15 poena u toj seriji.

Bobketsi su dali sve od sebe, ali nisu uspeli da izdrže do kraja i još više namuče aktuelne šampione. Najbolji kod gostiju iz Šarlota bio je Kemba Voker sa 20 ubačenih poena, pet skokova i šest asistencija.

Al Džeferson je ostvario 'dabl-dabl' učinak (18 poena i deset skokova), Geri Nil je dodao pola koša manje, dok je Džoš Mekroberts imao učinak od 15 poena i po sedam skokova i uspešnih dodavanja.

Naredni meč serije na programu je u sredu, takođe na Floridi.
Beta/AP Photo/Lynne Sladky
U prvom meču večeri, najbolji tim lige, San Antonio Sparsi su tek posle preokreta uspeli da slome otpor Dalas Meveriksa, dok se tokom noći igraju još dva susreta.

Od jedan sat posle ponoći Čikago Bulsi dočekuju Vašington Vizardse, dok se dva i po sata kasnije u Tekstasu sastaju Hjuston Rokitsi i Portland Trejlblejzersi.

U međuvremenu, pročitajte predviđanja i najavu ovogodišnjeg NBA plej-ofa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: