NBA: Voriorsi iznenadili Kliperse

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobedom su startovali plej-of seriju sa Los Anđeles Klipersima, u Kaliforniji su slavili sa 109:105.

Izvor: SV

Nedelja, 20.04.2014.

00:43

Default images

Uprkos nešto slabijem početku meča, „Ratnici“ su uspeli da dovedu duel u egal, naprave preokret u trećoj deonici i na kraju trijumfuju.

Do ključne prednosti Golden Stejt je stigao u penal završnici, Barns je bio polovično precizan, dok su Grin i Tompson realizovali oba slobodna bacanja i doneli „brejk“ svom timu.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Klej Tompson sa 22 poena uz sedam skokova, Dejvid Li je zabeležio dabl-dabl (20p, 13sk), a Stef Kari i Harison Barns dodali su po 14.

Na drugoj strani Kris Pol je bio sjajan sa 28 poena, Deandre Džordan je imao dabl-dabl (11p, 14sk), a Džej Džej Redik je upisao 22 poena.

U prvom meču ovogodišnjeg plej-ofa Bruklin je savladao Toronto u gostima, a noćas se sastaju Indijana i Atlanta, te Oklahoma i Memfis.

Kompletnu najavu doigravanja, sa prognozama pročitajte u našoj rubrici „Teme“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: