Tig: Zaslužili smo plej-of

Plejmejker Atlante Džef Tig izjavio je da je njegova ekipa tamo gde treba da bude posle sinoćne pobede nad Majamijem, koja je timu obezbedila mesto u plej-ofu.

Izvor: MLN

Nedelja, 13.04.2014.

11:58

Default images

Hoksi su uprkos povredi i gubitku jednog od nosilaca igre Ala Horforda uspeli da se probiju do završnice sezone, a učinili su to upravo protiv šampiona Hita.

Tig je blistao tokom čitave utakmice, ubacivši 25 poena, uz četiri ukradene lopte i tri asistencije, a u intervjuu posle meča nije štedeo reči da pohvali svoje saigrače.

"Sve loše što može da nam se desi se desilo. Imali smo veliki broj prepreka pred sobom, povrede i loše trenutke, ali ovi momci su se borili do kraja i mislim da ova pobeda dokazuje koliko smo jaki. Presrećan sam", rekao je Tig.

Njegova Atlanta moraće da se bori za sledeću rundu sa osmog mesta Istočne konferencije, a čeka je susret sa Majamijem ili Indijanom, u zavisnosti od rezultata preostalih utakmica u ligi.

Džef Tig ove sezone u proseku beleži 17 poena i sedam asistencija po meču .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: