Siksersi se odrekli Houza za pikove

Spenser Houz je pojačao Klivlend Kavalirse, a Filadelfija je u zamenu za svog startnog centra dobila dva pika druge runde drafta.

Izvor: NL

Četvrtak, 20.02.2014.

17:21

Default images

Američki centar je ove sezone prosečno beležio 13 poena i 8.5 skokova, a osim ispod koša pomoći će Kavalirsima dobrim šutem za tri poena.

Klivlend se trenutno nalazi na desetom mestu Istočne konferencije i trebaće im fenomenalna serija rezultata da bi ušli u plej-of. Houz će moći da debituje za Klivlend u subotu kada se njegov novi tim sastaje sa Torontom.

Filadelfija se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli Istočne konferencije i ima bolji skor samo od Milvokija.

Houzu je na kraju sezone isticao ugovor, a Seventi-siksersi su ovim potezom napravili mesta za šestog pika na draftu 2013. godine Nerlensa Noela, koji se oporavlja od teške povrede i očekuje se njegov debi u NBA ligi na početku sledeće sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: