KriptoNejt u Reptorsima?

Nejt Robinson je zablistao u prošlosezonskom plej-ofu u dresu Čikago Bulsa, ali se neće zadržati u tom timu pošto ima ponudu Toronto Reptorsa.

Izvor: SV

Subota, 13.07.2013.

17:03

Default images

Trostruki pobednik takmičenja u zakucavanjima je slobodni agent, Bulsi su mu ponudili ugovor sa minimalnom platom, ali ne mogu da mu garantuju standardnu minutažu.

Trener finalista Istočne konferencije Tim Tibodo želi da priliku pruži mladom Markizu Tigu, dok su na poziciji „jedan“ i oporavljeni Derik Rouz i Kirk Hajnrih.

Mesta za 175 centimetara visokog Robinsona u takvoj situaciji neće biti previše, tako da je spreman da promeni sredinu, kanadski tim je pokazao najveće interesovanje.

Međutim „KriptoNejt“ ni tamo neće imati glavnu rolu, s obzirom da trener Reptorsa Dvejn Kejsi želi da utakmice počinje sa Kajlom Lourijem na poziciji plejmejkera.

Robinson je u regularnom delu sezone sjajno zamenio Derika Rouza, ubacivao je po 13,1 poen uz 4,4 asistencije, da bi u doigravanju podigao prosek za tri poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: