Lejkersi 6 nedelja bez Vorld Pisa

Meta Vorld Pis morao je da operiše meniskus kolena leve noge, zbog čega će pauzirati najmanje šest nedelja.

Izvor: AK

Sreda, 27.03.2013.

21:43

Default images

Krilo Los Anđeles Lejkersa se poredilo krajem prvog poluvremena u porazu od Golden Stejt Voriorsa (109:103) u ponedeljak.

Vorld Pis je ove sezone jedan od najkonstantnijih igrača Lejkersa koji se muče sa formom. 34-godišnji krilni igrač odigrao je 70 utakmica (jednu bio suspendovan), te prosečno beležio 12.8 poena uz 5.1 skoka i 1.5 asistencija.

"Žao mi je zbog povrede, to mi je prva poreda kolena. Nadam se da ću se oporaviti za desetak dana", napisao je Vorld Pis (nekada Ron Artest) na tviteru, kasnije je to obrisao, te dodao: "Jedva čekam da se vratim, ali naš tim je dobar, pobedićemo i ući u plej-of".

U Lejkersima je od sezone 2009/2010. kada su "jezeraši" osvojili poslednju titulu, a on u sedmom meču finalne serije protiv Boston Seltiksa imao 20 poena, 7 skokova i 5 ukradenih lopti.

Lejkersi su trenutno osmi na Zapadu sa skorom 36-35, sa samo jednom pobedom više od Dalas Meveriksa i Juta Džeza.

Do kraja regularnog dela sezone imaju još 11 utakmica: Minesota, Milvoki, Sakramento, Dalas, Memfis, LA Klipers, Nju Orleans, Portland, Golden Stejt, San Antonio i Hjuston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: