Počinje spektakl u NBA ligi

Posle nekoliko meseci čekanja konačno je pred nama nova NBA sezona, a s obzirom da dešavanja tokom leta verovatno jedna od najboljih poslednjih nekoliko godina.

Izvor: AK

Ponedeljak, 29.10.2012.

20:53

Default images

Titulu će da brani Majami Hit, tim koji je okončao dominaciju timova iz Zapadne konferecnije, a novu eru spremaju Los Anđeles Lejkersi sa Dvajtom Hauardom.

Već prvog dana očekuju nas dva velika meča, prvo u reprizi prošlosezonskog finala istočne konferencije sastaju se Majami Hit i Boston Seltiksi, a potom LA Lejkersi put počinju protiv Dalas Meveriksa.

NBA liga, utorak/sreda:
00:00 Klivlend Kavalirs - Vašington Vizards
01:00 Majami Hit - Boston Seltiks
03:30 Los Anđeles Lejkers - Dalas Meveriks

Titulu će da brani Majami Hit, tim koji je okončao dominaciju timova iz Zapadne konferecnije, koji će možda biti i jači nego pre, stigao je Rej Alen. Međutim, novu eru dominacije najavljuju Los Anđelis Lejkersi, sa Dvajtom Hauardom u glavnoj ulozi.

Tander je zadržao nukleus tima, iako je umesto Hardena stigao Martin, Boston i San Antonio se i dalje oslanjaju na veterane, Klipersi vrebaju iz drugog plana, dok novo ime stiže iz Bruklina.

Da li ćemo ih gledati u velikom finalu? (Beta/AP)Da li će nova, 67. NBA sezona, biti dvoboj “jezeraša” i “vreline”, da li ćemo konačno gledati u finalu Brajanta protiv Džejmsa, može li LeBron da krene putem Majkla Džordana, može li se Kobi izjednačiti sa MJ-om, mogu li klinci iz Oklahoma Sitija konačno da postanu šampioni, koliko mogu ČIkago Bulsi, imali još snage u mišićima veterana iz Bostona i San Antonija, da li će Njujork Niksi konačno postati tim za pobediti?

Mnogo je pitanja, a šta možete da očekujete pročitajte u našoj temi: NBA: Da li ćemo u finalu gledati Brajant vs Džejms?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: