LBJ,"odgovori" i majstori "Najkija"

Reklama "Najkija" o LeBronu Džejmsu najbolja u 2010.godini, ali su se nakon toga pojavila još dva "klipa" direktno povezana sa "originalom".

Izvor: B92

Utorak, 28.12.2010.

13:40

Default images

Kraj 2010.godine se bliži, brojni sajtovi već prave i pregled najboljih reklama u godini koja je za nama. nema sumnje da je na globalnom tržištu, najveći potres izazvala odluka LeBrona Džejmsa da se priključi Dvejnu Vejdu i Krisu Bošu u Majamiju.

Onog trenutka kada je heroj Klivlenda saopštio „ da svoj talenat seli na Saut Bič“ medijskim planerima u „Najkiju“ već je dat nezahvalan zadatak da naprave reklamu, koja će da spoji „nespojivo“. Da bude atraktivna, opravda legitimnu odluku Džejmsa da pređe u klub koji mu daje veću šansu da osvoji titulu, ali i ne zameri se previše ogorčenim navijačima u Klivlendu.



Ironično, „Najkijeva“ reklama o Džejmsu je najbolja, ali je vrlo gledan klip koji su navijači Kavalirsa i protivnici Džejmsa napravili kao „parodiju“ na originalnu reklamu „Kralja“.



Nakon ove ,pojavila se još jedna "montaža", reklama koja predstavlja odgovor najboljeg svih vremena Majkla Džordana, na originalnu reklamu LeBrona Džejmsa.



Bez obzira, što se iz godine u godinu pojavljuju nove izuzetno atraktivne reklame u svim sportovima, koje reklamiraju lopte, patike pojedinih proizvođača, dezodoranse, odela, hranu...ipak treba podsetiti da ovaj proizvođač sportske opreme iz Oregona, već godinama "stoji" iza nekih nezaboravnih reklama koje se već smatraju "klasicima"













Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: