Miličić potpisao za Vulvse

Darko Miličić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Minetosa Timbervulvsima vredan 20 miliona dolara, od čega 16 miliona garantovanih.

Izvor: AK

Utorak, 13.07.2010.

23:18

Default images

Posao dogovoren ranije ovoga meseca nije mogao biti ozvaničen pre 8. jula. Drugi pik iz 2003. u februaru je stigao u Mineapolis i na 24 meča prosečno beležio 8.3 poena i 5.5 skokova.

"Vukovi" su peti tim u Miličićevoj sedmogodišnjoj NBA karijeri.Počeo je u Detroit Pistonsima sa kojima je osvojio prsten 2004, a nastavio u Orlando Medžiku, Memfis Grizlijsima i Njujork Niksima.

"Mislimo da bi Darko mogao biti startni centar Minesote i drago nam je što smo ga dobili. Otkako je došao u februaru pokazao je veliku želju", rekao je agent Mark Kornštejn koji je dodao da se crnogorski centar Nikola Peković ozbiljno nameće za startnu postavu i da bi mogao igrati na obe pozicije pod košem, četiri i pet.

Pored Miličića i Pekovićem, Timbervulvsi su centarsku liniju pojačali i dosasašnjim krilom Majamija Majklom Bizlijema, drugim pikom sa drafta 2008. godine.

Međutim, ekipu je napustio Al Džeferson koji je došao u Timbervulvse umesto legende tima Kevina Garneta 2007. godine. Džeferson je prešao u Juta Džez u zamenu za dva pika prve runde runde na budućim draftotima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: