Novi brejk Bostona

Košarkaši Bostona deklasirali su Klivlend u petoj utakmici polufinalne serije Istočne konferencije sa 120:88 i tako poveli sa 3:2.

Izvor: IK

Sreda, 12.05.2010.

09:14

Default images

Naredni meč igra se u četvrtak uveče, kada će Seltiksi na svom terenu pokušati da iskoriste meč loptu i plasiraju se u finale Istoka. Šestorica igrača Boston postigla su više od 10 poena, a najbolji je bio Pol Pirs sa 21 košem, 11 skokova i sedam asistencija. U poraženom timu bolji od ostalih bio je Šekil O’Nil sa 21 poenom i četiri rampe. LeBron Džejms je postigao 15 poena uz šut iz igre samo 3-14.

Kavalirsi, koji su imali najbolji skor u regularnom delu sezone nalaze se na izlasku iz NBA plej-ofa, koji može da prouzrokuje odlazak prve zvezde LeBrona Džejmsa ovog leta. Rej Alen je dodao 25 poena za Seltikse, dok je Ražon Rondo ubacio svih svojih 16 poena u drugom poluvremenu. Mnogi su Boston okarakterisali kao „mator“ tim da bi osvojio još jednu titulu, ali su još jednom pokazali da su „predobri“ za LeBrona i Kavalirse. 18 poena u Bostonu ubacio je Kevin Garnet. Ovo je bio najteži plej-of poraz Kavalirsa u istoriji.

„Ne želimo da se vraćamo u Klivlend. Moramo misliti o sledećoj utakmici kao sedmoj. ne smemo dozvoliti najboljem timu u ligi da se vrati kući za sedmi duel. To ne sme biti moguće“, rekao je Garnet.



U finalu Zapadne konferencije sastaće se Los Anđeles Lejkersi i Finiks Sansi, dok na Istoku pobednika duela Kavsa i Seltiksa čeka Orlando Medžik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: