Na All star meču 90.000 gledalaca!

Organizatori "All Star" utakmice, NBA ekipa Dalas Meveriks, i NFL tim Dalas Kaubojs saopštili da će nedeljni košarkaški meč u Teksasu biti najposećeniji ikada.

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2010.

01:59

Default images

Predsednik Dalas Meveriksa Terdema Juzeri, izjavio je za lokalne medije da je za meč koji će se održati na ultra modernom stadionu Dalas Kaubojsa u Arlingtonu, već prodato 90 000 karata!

Organizatori trenutno pregovaraju sa vlastima Arlingtona, gradića u kome se nalazi novi stadion "Kaubojsa" vredan milijardu dolara,oko maskimalnog kapaciteta za utakmicu "Istoka" i "Zapada" u nedelju uveče.

Prema nekim procenama, utakmici će prisustvovati oko 92 hiljade gledalaca.

Stadion "Kaubojsa" koji je zvanično otvoren na početku upravo završene NFL sezone, ima pokretni krov i smatra se najmodernijim stadionom na svetu, uz stadion koji je napravljen u Finiksu, gde igraju Arizona Kardinalsi.

Najveća poseta na jednoj košarkaškoj utakmici do sada u istoriji, zabeležena je 2003.godine kada je na "Ford Fildu" stadionu u Detroitu odigran meč NCAA ekipa Kentaki i Mičigen Stejt. Tom me;u prisustvovalo je preko 73 hiljade ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: