Kakva je budućnost M.Jarića?

Srpki košarkaš trenutno član Memfisa, za koji ne igra, i koji pokušava da ga zameni, ili otkupi njegov ugovor. Da li je rešenje povratak u Evropu?

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2009.

12:18

Default images

Američki mediji prethodnih dana bavili su se srpskim igračem Markom Jarićem koji je postao otac. Veza sa poznatim modelom Adrijanom Limom krunisana je brakom i prinovom u porodici, ali ostaje pitanje sportske budućnosti ovog odličnog igrača. Marko Jarić je trenutno u vrlo specifičnoj situaciji.

On je i dalje član Memfisa, ali u dogovoru sa klubom nije prisustvovao ni trening kampu, niti igrao na predsezonskim utakmicama.

Nekadašnji igrač Minesote (sa kojom je posle LA Klipersa potpisao šestogodišnji ugovor vredan 42 miliona dolara), ima još dve godine ugovora koji trenutno „pokriva“ klub iz Tenesija. U pitanju je suma od 15 miliona dolara.

Memfis je tokom leta pokušavao na sve načine da „trejduje“ Jarića, najozbiljnije je bio zainteresovan Njujork, ali od dogovora nije bilo ništa.

Srpski košarkaš, nekadašnji igrać Peristerija, Fortituda, Virtusa, Klipersa i Minesote trenutno je „ ni na nebu ni na zemlji“ iako u nogama sigurno ima još nekoliko dobrih sezona...možda i u Evropi?

Španski mediji najavljivali su krajem oktobra mogućnost da Jarić pojača madridski Real, koji vodi nekadašnji trener Virtusa, Etore Mesina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: