LeBron Džejms u karantinu

Jedan od najboljih košarkaš NBA lige, prvotimac Klivlend Kavalirsa LeBron Džejms nalazi se u kućnom karantinu, jer je zaražen virusom gripa.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.10.2009.

14:50

Default images

Džejms, koji će iz predostrožnosti biti testiran i na virus novog gripa (H1N1), nije jedini košarkaš Klivlenda koji ima simptome gripa. Njegovi saigrači, Dernel Džekson i Kobi Karl, iz istih razloga su stavljeni u kućni karantin.

Lekari Klivlenda saopštili su da je Džejms u utorak, zbog višednevne malaksalosti napustio trening, kao i da će uskoro, zajedno sa Džeksonom i Karlom biti testiran na virus H1N1, što je postala uobičajena praksa u NBA ligi.

Džejms je zbog bolesti propustio poslednja dva treninga, a u sredu nije odigrao ni pripremni meč protiv Vašington Vizardsa. Klivlend je poražen na toj utakmici sa 109:104, a očekuje se da trojca košarkaša propuste i naredni meč koji Kavsi u četvrtak igraju protiv San Antonija.

Mo Vilijams (povreda prepona) i Delonte Vest (privatne obaveze) takođe neće igrati u San Antoniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: