Razmena Klipersa i Memfisa

Ekipa Los Anđeles Klipersa poslala je svog najboljeg strelca, Zeka Rendolfa u Memfis, u zamenu za Kventina Ričardsona.

Izvor: B92

Subota, 18.07.2009.

19:21

Default images

"Trejd" je obavljen u noći izmedju petka i subote. Ričardson, koji je prošle sezone igrao za Njujork Nikse ( ubacivao 10 poena uz 4 skoka po meču) vraća se u klub koji ga je draftovao 2000.godine sa Univerziteta De Pol i za koji je sa velikim uspehom nastupao 4 sezone.

Ričardson nije igrao za Memfis koji ga je angažovao tokom leta u razmeni sa Niksima u kojoj je za "veliku jabuku" otišao Darko Miličić.

S druge strane, Rendolf je u Kliperse stigao tokom novembra 2008.godine u razmeni sa Njujorkom. Bio je najbolji igrač tima iz Kalifornije ( 21 poen uz 10 skokova na 50 mečeva), medjutim, veći problem od njegovih nastupa na utakmicama predstavlja nepredvidivo ponašanje van terena.

Nekoliko puta je bio privodjen i pod istragom zbog vožnje u alkoholisanom stanju i zbog korišćenja marihuane. Problema sa zakonom imao je još tokom svoje karijere u Portlandu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: