Nagetsi u problemu sa dvoranom

Vlasnik Denver Nagetsa, Sten Kronke nije očekivao da će njegov tim dogurati do finala zapadne konferencije, pa je iznajmio dvoranu rvačkoj organizaciji WWE.

Izvor: B92

Utorak, 19.05.2009.

20:16

Default images

WWE (World Wrestling Entertainment) je popularna rvačka organizacija u SAD (Američko rvanje - kečeri), a rezervisala je ’Pepsi Centar’ u Denveru za sledeći ponedeljak kada treba da održi jednu od svojih predstava. Dvorana je u vlasništvu gazde Nagetsa koji nije računao, ugledajući se na prethodne sezone, da će dogurati do ove runde plej-ofa.

Prema ranije utvrđenom rasporedu, četvrta utakmica finala zapadne konkurencije NBA između Denver Nagetsa i LA Lejkersa treba da se odigra narednog ponedeljka.

WWE je objavila da je rasprodala oko deset hiljada karata za događaj pa očekuje rasprodanu dvorana. S obzirom na potvrđeni finansijski dobitak, iz rvačke federacije su poručili da ne nameravaju menjati utvrđeni termin.

"U Denver dolazimo po dogovoru. Problem je što vlasnik Nagetsa nije verovao da će njegov tim doći ovako daleko u plej-ofu, tako da sada imaju problem", izjavio je predsednik WWE Vins Mekmahon.

Problem oko dvorane moraju rešiti WWE i gazda Nagetsa jer NBA ne može da pomeri datum odigravanja utakmice.

"Nagetsi i WWE razumeju da datum utakmice ne može biti promenjen, pa se nadamo da će pronaći neko rešenje, odnosno dogovoriti se oko pomeranja rvačkog događaja", izjavio je potpredsednik NBA lige Majk Bas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: