Kraj sezone za Morisona?

Izvor: I K

Ponedeljak, 22.10.2007.

19:30

Default images

Sezona Adama Morisona možda je gotova i pre nego što je počela. Snimak pokazuje delimični prelom u levom kolenu, pa će krilni košarkaš morati na operaciju zbog koje će verovatno propustiti čitavu sezonu. Morison se vratio u Šarlot sa ekipom i odmah je otišao na dodatne preglede kod timskog lekara doktora Glena Perija. Prvi rezultati pokazivali su istegnuće, međutim snimak je pokazao nešto sasvim drugo.

Treći pik sa drafta 2006. godine povredio se u situaciji kada je pokušavao da spreči prodor Luka Voltona na predsezonskoj utakmici protiv Los Anđeles Lejkersa. On je za 14 minuta postigao samo 4 poena.

„Postavio sam nogu i osetio da je koleno klecnulo, a da se stopalo ukopalo. Bio je to neverovatan bol“, rekao je Morison.

Šarlot će ovu sezonu već početi bez Šona Meja koji je takođe operisao desno koleno i pauziraće do sledećeg leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: