Navaro trejdovan u Memfis

Izvor: B92

Nedelja, 05.08.2007.

09:45

Default images

Bek Barselone Huan Karlos Navaro nalazi se na korak od prelaska u NBA ligu, pošto je ekipa Vašingtona trejdovala prava za ovog igrača sa Memfisom u zamenu za pravo biranja u prvoj rundi drafta 2008.godine.

Navaru se tako konačno otvaraju vrata NBA koja su mu zatvorena već godinama zbog neodlučnosti Vizardsa koji su polagali pravo na njega, ali i velikog obeštećenja koje je "zacepila" Barselona ( 3 miliona dolara).

Prebacivanjem Navara u Tenesi, ekipa Memfisa dobila je jednog od najboljih evropskih bekova, ali je po svemu sudeći, indirektno i zaustavila Pau Gasola od zahteva za trejdom iz Grizlisa.

Navaro i Gasol su veliki prijatelji još od juniorskih dana u Španiji.Pored Gasola i Navara, u ekipi Memfisa igraće još jedna Evropljanin, Darko Miličić.

Sada ostaje samo dilema oko visine ugovora jer prema propisima klub iz NBA plaća obeštećenje od 500 hiljada dolara. Ostalo mora da izdvoji igrač, što znači da Navaro u startu mora da izdvoji dva i po miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: