Šepa potpisao za Zvezdu

Bek Filip Šepa (18, 196), dosadašnji član Zemuna, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopšteno je iz beogradskog kluba.

Izvor: B92

Petak, 26.09.2008.

11:54

Default images

Šepa se treninzima Crvene zvezde priključio pre desetak dana, a zajedno sa ekipom otputovao je u Rim gde Beograđane očekuju dva pripremna meča sa ekipom Lotomatike.

Podsetimo, mladi bek je tokom leta bio u Bolonji, kada se spekulisalo da će potpisati višegodišnji ugovor sa Fortitudom pošto su za njega bili zainteresovani sportski direktor tog kluba Zoran Savić i trener Dragan Šakota, a prošle godine je bio i na probi u Partizanu.

Na juniorskom prvenstvu Evrope u Pirgosu ovog leta (Srbija zauzela 6. mesto) Šepa je bio najbolji strelac tima Srbije sa učinkom od preko 16 poena po meču.

U isto vreme, članovi Crvene zvezde od petka su i krilni centar Nemanja Bjelica (20, 209) i centar Stevan Milošević (22, 210), koji su potpisali jednogodišnje ugovore.

Bjelica je do sada nastupao u Austriji, dok je Milošević nekadašnji član podgoričke Budućnosti. Obojica su sa ekipom od početka priprema.

Sa druge strane, trener Crvene zvezde Svetislav Pešić odlučio je da ne nastavi saradnju sa krilom Strahinjom Dragićevićem. Brat kapitena 'crveno-belih' Tadije pružao je tokom pripremnog perioda dobre partije, ali je u klubu odlučeno da on neće biti član tima za narednu sezonu, uz objašnjenje da ne žele da gomilaju igrače na sličnim pozicijama, posle dolaska Milana Miloševića iz tuzlanske Slobode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: