EP: Pobeda mladih nad Crnom Gorom

Mladi košarkaši Srbije pobedili su Crnu Goru 75:70, u pretposlednjem kolu četvrtfinalne grupe F.

Izvor: B92

Sreda, 06.08.2008.

17:31

Default images

Tim Slobodana Klipe sada u F grupi ima skor od tri pobede i jednog poraza, i ukoliko u poslednjem kolu savlada domaću Letoniju obezbediće plasman u polufinale. Miroslav Raduljica i Marko Kešelj bili su najzaslužniji za veoma važnu pobedu srpskog tima. Raduljica je meč završio sa 25 poena i 11 skokova, dok je Kešelj pored 23 poena loptu uhvatio devet puta.

Crna Gora je u meč ušla kao prvoplasirana ekipa u grupi sa sve tri pobede, ali je u većem delu susreta bila u velikom zaostatku. Srbija je 35 minuta kontrolisala igru i rezultat, ali je tada došlo do pada koncetracije i Crnogorci su dva minuta pre kraja poveli sa 68:67.

Do potpunog preokreta ipak nije došlo, jer su u poslednjih minut i po košarkaši Srbije serijom od 8:2 ipak stigli do zasluižene pobede.

Odlučujuću utakmicu za plasman u polufinale protiv Letonije reprezentacija Srbije igra sutra od 20,45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: