Mesina produžio ugovor sa CSKA

Izvor: B92, www.euroleague.net

Ponedeljak, 05.05.2008.

12:01

Default images

Italijanski trener Etore Mesina ostaće u moskovskom CSKA još najmanje jednu sezonu. Istog dana kada je sa Moskovljanima na završnom turniru Evrolige u Madridu osvojio titulu šampiona Evrope, Mesina je produžio ugovor sa ruskim prvakom na još jednu godinu, uz mogućnost produžetka i na sezonu 2009/10.

Mesina ima fantastičan učinak na klupi CSKA. U dosadašnje tri sezone, sva tri puta je ulazio u finale Evrolige, uz dve osvojene titule prvaka Evrope.

Trijumfom nad Makabijem u nedeljnom finalu, CSKA je osvojio šestu titulu prvaka Evrope i došao na drugu poziciju na listi po broju osvojenih titula u elitnom takmičenju.

Mesina je dve titule prvaka Evrope osvojio i sa Virtusom iz Bolonje, 1998. i 2001. godine, a 2003. godine odveo je Beneton na fajnal-for.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: