Partizan motivisano u Top 16

Izvor: B92

Sreda, 13.02.2008.

15:09

Default images

Igrači i stručni štab Partizana motivisani su za početak druge faze Evrolige, u koju će ući, kako su najavili, rasterećeni i sa željom da dobro odigraju utakmice. "Ne treba nam bolja motivacija od igranja u drugoj fazi Evrolige. Gostujemo lideru italijanskog prvenstva, koji želi da osvoji prvo mesto u grupi. Igraćemo bez bilo kakvog pritiska...i pokušaćemo da iznenadimo domaći tim. Verujem da možemo da uspemo u tome", rekao je Vujošević pred polazak u Sijenu.

Partizan je u sredu otišao u Italiju, a u četvrtak igra protiv domaćeg Montepaskija u prvom kolu Top 16 faze. U Grupi D nalaze se i Panatinaikos i Efes Pilsen.

Šampion Srbije osvojio je tokom vikenda Kup Srbije, ali je bek Dušan Kecman rekao da ih to neće previše ometati.

"Vrlo smo motivisani da pokažemo svoje pravo lice i pobedimo u prvoj utakmici Top 16 faze. Činjenica je da smo malo umorni od Kupa, ali telo se samo oporavlja kada se uzme trofej", kazao je Kecman.

"Montepaski je apsolutni lider u Italiji, ali je moguće dobiti ga. Znamo koliko im Rimantas Kaukenas znači i to što neće igrati, šansa nam je da ih iznenadimo. Očekujem veliku borbu i dobru utakmicu", dodao je Kecman.

Partizan je u rano popodne doputovao u Italiju, a utakmica se igra u četvrtak od 20.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: