"Sport": Opet o "fuziji" CZ i FMP

Izvor: B92, Sport

Sreda, 18.07.2007.

00:01

Default images

Čelnici Crvene zvezde i FMP-a ponovo pregovaraju o mogućoj saradnji prenosi “Sport”. Prema pisanju ovog sportskog dnevnika, kao i prošlih godina, ni ovih dana nema zvaničnih potvrda iz dva tabora, tako da se košarkaška "čaršija" uglavnom bavi nezvaničnim informacijama po kojima bi, ukoliko se pregovori dva kluba uspešno završe, najzad došlo do sportsko-poslovne saradnje i "fuzije" dva beogradska kluba.

Prema toj priči, osnivač FMP Nebojša Čović bio bi imenovan za predsednika Crvene zvezde, dok bi prvi čovek crveno - belih Mirko Petrović seo u fotelju potpredsednika kluba sa Malog Kalemegdana.

U isto vreme, aktuelni predsednik "pantera" Ratko Radovanović bi zauzeo mesto sportskog direktora Crvene zvezde, a iz Železnika bi put Malog Kalemegdana navodno krenula i nekolicina igrača: srpski reprezentativni trio Miloš Teodosić, Dragan Labović i Zoran Erceg, kao i makedonski reprezentativac Predrag Samardžiski...

U drugom pravcu, odnosno ka Železniku, otišli bi neki igrači Zvezde kojima je za sledeću sezonu predvidjena mala minutaža.

Tako bi bila formirana vrlo jaka ekipa koja bi mogla da parira Partizanu i dogodine izbori mesto u Evroligi.

Ostaje da se vidi da li će i ovog puta sve ostati samo priča kojom se zabavljaju košarkaški kuloari, ili će se sportsko-poslovna saradnja crveno-belih i “pantera” zaista realizovati, piše “Sport” u svom izdanju od srede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

157 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: