Slavnić okupio stručni štab Srbije

Izvor: Andrijana Žikiæ

Sreda, 20.06.2007.

20:50

Default images

Novi tim menadžer košarkaške reprezentacije Srbije biće bivši košarkaš Dragan Tarlać. Tarlać je bio na prvom okupljanju kandidata za državni tim u "Pioniru“ i tako otklonio nedoumice oko čoveka, koji će u narednom periodu biti spona na relaciji stručni štab - igrači - rukovodstvo Saveza.

Dragan Tarlać (34) je igračku karijeru završio je pre tri godine, a podsećanja radi bio je centar Crvene zvezde, Olimpijakosa, Čikaga, Reala i CSK.

Uz Velimira Gašića, prvog asistenta selektora, drugi pomoćnik biće Dragan Jakovljević (34), trener beogradskog kluba za mlađe kategorije Alimenti basketa, koji je karijeru počeo takođe u Crvenoj zvezdi i biće.

U opticaju stručnog štaba Srbije za prvog pomoćnika i tim menadžera, najpre su spominjani, redom Aleksandar Đorđević odnosno Luka Pavićević i Dražen Dalipagić, koji su iz raznih okolnosti otkazali selektoru Zoranu Slavniću.

KSS je na sednici Stručnog saveta održanoj u utorak prihvatio informacije vezane za aktivnosti koje se vode u delu početka priprema seniora, a koje je izneo selektor Slavnić.

Konstatovano je da su svi potencijalni kandidati za nacionalnu selekciju prihvatili program i obaveze koje slede od 19. jula, osim Vladimira Radmanovića, koji će u narednim danima ponovo razgovarati sa selektorom, kada će biti doneta odluka u vezi sa njegovim definitivnim učešćem.

Članovi Stručnog saveta, direktor Varajić, treneri Vukoičić i Nikolić su upoznati sa aktivnostima mlađih kategorija.

Istaknut je problem oko otkazivanja jednog broja igrača za učešće na Univerzijadi u Bangkoku od 8. do 18. avgusta, a Stručni savet je zauzeo stanovište da se svi pozvani za Univerzijadu moraju odazvati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: