Petak, 29.05.2015.

19:59

SL: Zvezda lagano do 12-0

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak i posle 12. kola u Superligi Srbije.

Izvor: B92

SL: Zvezda lagano do 12-0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

voland

pre 8 godina

Hahaha najjače mi je što tačno znam na kakve komentare iskompleksiranih navijača superničkog kluba mogu da naidjem na bilo koju vijest o uspjehu Zvezde. Vremena se mijenjaju..

mare zemun

pre 8 godina

(Ненaд, 29. maj 2015 23:54)

interesantno sve sto si nabrojao se desava a vezano je za tih 20+godina od 1991-2012 je period vladavine mraka i leve i desne orijentacije u kojoj ste se vi fantasticno snasli a i boje su vam takve ... pocelo je da sviće polako ali sigurno...

Dr Svinja

pre 8 godina

(Ненaд, 29. maj 2015 23:54)

A ja da sam ti, prvo bih naucio sta su i sta predstavljaju brojevi sa tackom. Savladaj elementarni pravopis, pa onda pametuj u komentarima.

SASA FRANKFURT

pre 8 godina

Rutinski odrađen posao. Uzimamo titulu. Jedva čekam da po osmi put otresemo komšije, da bar Imaju šta da komentarišu, pošto nas verno prate na svakom tekstu o Zvezdi!

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

@iznogud-nije mi lakse nikako, moj partizan je izgubio, da li to bio fmp, zvezda, sloga iz kraljeva nikako ne moze da mi bude lakse, ali bice lakse tebi i tebi slicnima sto pre sagledate istinu i priznate sami sebi da vase zvezde vise nema i da navijate za privatni klub nebojse covica, koji ce za par godina zavrsiti kao i sve vestacke tvorevine pre vas, vk becej, fk obilic, kk hemofarm, kk radnicki kg, vk crvena zvezda...

Ненaд

pre 8 godina

@Bodibond
- 41. годину сте чекaли ТОП 16. фaзу ЕЛ
- 22. године сте чекaли титулу првaкa Европе у неком екипном спорту
- 20. годинa нисте освојили титулу у вaтерполу
- 17. годинa чекaте титулу у кошaрци
- 15. годинa сте чекaли дa зaигрaте Евролигу у кошaрци
- 12. годинa сте чекaли прву AБA лигу
- 6. годинa сте постили нa титулу у фудбaлу
Пa јa дa сaм Звездaш од срaмоте ништa не бих коментaрисaо. Плус у кошaрци и вaтерполу не вреди причaти кaдa је прaвa ВК Ц. Звездa угaшенa, a КК је зaмрзнут.
Толико сте били одучени од кошaрке и вaтерполa дa сте фрaсове добијaли од Пaртизaнa, a тек штa Пaртизaн предстaвљa у Европским оквиримa у овa двa спортa...

Kum

pre 8 godina

Treća smena Centrale Železnik radi punom parom,ostali sendviči od ručka pa ajd da se razgrabi...
(Novinar SoS kanala, 29. maj 2015 22:14)

Napise klinac koji bez prekida stancuje komentare na vestima o Zvezdi. :)

Pro

pre 8 godina

Bravo zvezdo jos jedna lagana pobeda,iskreno mislim da ove sezone nema ko da nam parira u srpskoj ligi jednostavno jaci smo od ostalih mada nikad ne treba podcenjivati

Bodibond

pre 8 godina

@Heroes-normalno da ne moze da igra superligu i da je filijala, a kamoli ovako, kk fmp iz zeleznika je pozajmio ime kk crvena zvezda, tu cak nije bilo ni prave fuzije dva kluba, samo je fmp promenio ime u crvena zvezda beograd, kk crvena zvezda je zamrznut, i koliko znam fmp nije imao pravo da koristi grb, klupske boje i trofeje kk crvena zvezda, ali ipak sve to koristi, i da je ovo normalna zemlja neko bi za sve to morao da odgovara,jer tek tako da ispari 16 miliona duga i da za to niko niti odgovara niti iko od nadleznih povede pitanje o tome nema ama bas nigde do kod nas,i mogu zvezdasi da se ljute do sutra i da lupaju minuse, sve ovo sto sam napisao je istina, a to i svi vi dobro znate!!! (Huan Pablo Don Fernando, 29. maj 2015 21:30)

Jeste, znamo, danas je 29.05 mu smo na ovaj dan ostvarili ono sto vi necete nikada. Sto se tice kosarke necu nista da ti pricam jer zalim ovakve slucajeve poput tebe. Gledaj ti Cipiripka i ne opterecuj se, trebace ti zivci za sezonu 2015/2016 gde ces pratiti juniorsko a ne seniorsko prvenstvo. Te sezone ces gledati i EL. Ako uopste i znas sta znaci EL jer si infirmisan samo za CK (cipiripi kup).
Jesi kupio sezonsku kartu za Cipiripi kup ???

Bodibond

pre 8 godina

Onaj osecaj kad jedne sezone postanes prvak evrope u vaterpolu, one druge gledas EL u basketu, a za fudbal te zabole stojko jer si tu osvojio sve sto se moze. Onda opet pratis basket i EL, osvajas trofeje a grobari u bunilu. Eto, meni je extra a grobari se mlate i primaju na fudbal gde im titula u LS moze biti samo san.

Steva

pre 8 godina

Za zaboravne navijače Partizana. Fmp je onaj klub koji vas je prošle godine izbacio iz domaćeg kupa, a klub koji vas je ove godine izbacio iz Evro lige je Zvezda,

Makarije

pre 8 godina

Sastav Kk Partizan Igokea Mega Vizura
Mašan Vrbica
Milan Mačvan
Aleksandar Čubrilo
Božo Koprivica
Mimi Oro
Milorad Dodik
Boris Dalo
Marko Jošilo
Vladan Tegeltija
Nenad Čanak
Nole Seksoman
Maca Diskrecija
Trener: Dulo

kalina

pre 8 godina

Koliko ja vidim,ova vest je vezana za Zvezdu,a grobari izgleda nemaju svoj klub,pa stalno prate nas...dosadili ste vise i Bogu i narodu.

iznogud

pre 8 godina

@Huan Pablo itd...decko, evo izgubili ste u polufinalu Aba od fmpa, fmp je prvak, fmp je osvojio kup, fmp igra el sledece godine a me vi, fmp ce psvojiti ovu smesnu ligu, a ne vi...ako ti je tako lakse ok, znam da te boli decace :)

Svete

pre 8 godina

Grobarska je tuga pregolema
(acabMatori, 29. maj 2015 21:04)


Zbog cega ?? Zbog zvezde u zamrzivacu ?? Ne bih bas rekao !
A tek ces saznati sta znaci tuga kada istekne Uppr i kada krene raskusuravanje za gazdom iz zeleznika!

Bodibond

pre 8 godina

Pogresnim imenom zovete oba kluba. Hocu pun naziv i da se zna bivse ime, adresa i sve. (ajde, 29. maj 2015 20:20)

Pogledaj ga pa ovog unesrecenog ccc... Tebi ce neko.da polaze racune hahahahahahaha... Cipiripko !!!

Bobiiiiiii

pre 8 godina

Pogresnim imenom zovete oba kluba. Hocu pun naziv i da se zna bivse ime, adresa i sve.
(ajde, 29. maj 2015 20:20)

Hahahahaha Borise Tadicu izvini nismo te prepoznali. Pazi ti njega, HOCU hahahah evo sve za tebe druskane

srkiboy82

pre 8 godina

Jako napeto i neizvesno i susretu FMP vs. FMP
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Llewelyn, 29. maj 2015 20:47)_ Sigurno neizvesnije nego Partizan(Igokea) vs. Mega.

njofra prezidente

pre 8 godina

Pošto su svih 11 komentara, koji su za sada objavljeni, pisani iz Zagreba, ja ću kao dobar susjed da vam odgovorim ko igra danas.

Upravo igraju tim koji će dogodine igrati evroligu, kao i prethodne godine, i njegova filijala.

Pusa za dečke iz 32. zagorske brigade.

Savatiye

pre 8 godina

Koja količina tuge i čemera je u životima navijača Partizana.Meni ovo vise nije ni smešno.Nije mi jasna nečija potreba da nekoga ubeđuju u nešto,da nam dokazuju ono što oni ne mogu dokazati.Tužna i kukavna braćo ostavite nas na miru da navijamo za koga mi hoćemo,da gledamo EL.A za vas ne brinem,vi imate vašu Igokeu...

Bodibond

pre 8 godina

Dr. Covic raspametio grobare, citam i smejem se, moram ahahahahahahaha... Kao ko s kim igra, ko ovde protiv koga igra, ahahahahahaha, sta vas briga i sta vas boli ona stvar , ima se, moze se, segacimo se, sprdamo se ahahahahahahaha...

Slobodan

pre 8 godina

ko je ovde ko
(Mako Cakmak, 29. maj 2015 20:48)
Ovi sto vode su Crvena Zvezda Telekom ! Ako se secas oni su igrali Evroligu a prvaci su ABA lige ... U polufinalu su zgazili Partizan ... Pavlovic od muke dobio potres mozga bez udarca ... Inace su i osvajaci kupa i trenutno neporazeni u ovoj KLS ... Secas se sigurno ! Njihovi junjiori branili titulu EL u Madridu i ove godine su Drugi u Evropi ... U svim kategorijama su uzeli sve titule ove godine ... Ovi drugi su opet bili prvi u ligaskom delu KLS ... Inace su to sve ekipe KK Crvena Zvezda na celu sa Dr. Covicem ! Dominacija totalna ...

Bodibond

pre 8 godina

Kad krene sezona eurolige 2015/2016 bice vam sve jasno. Zbunio vas Dr. Covic da ne znate vise ni sta pratite, ni u koju ustanovu da lecite komplekse !!!

Ulaz L

pre 8 godina

cek bre, sta je ovo:radnicki protiv fmp-a?ili fmp protivu fmp-a?ili je radnicki protiv dive?ANDJUSEEEE, POMAGAJ!!
(wer, 29. maj 2015 20:03)

evo pomaga Andjus uz podrsku Barda!

TERENS

pre 8 godina

Brzo grobari, obavestite Evroligu, FIBA, ULEB, KSS... niko od njih ne zna ono što vi znate.... Dulo vam pričao na pauzama izložbe slika...... Hahaha dominiraj!!

danilo@king of nonsense

pre 8 godina

evo odgovora na sva prethodna pitanja...dakle....igra fmp protiv fmp-a , pobedio lagano fmp koji je isto tako lagano ošurio igokejce već 5 puta ove sezone, ošurio u polufinalu kupa, polufinalu aba lige,osvojio aba ligu, obriso im snove o euroligi a bogami će isti taj fmp da ih ošuri i u pašteta ligi, dakle fmp bolji od fmp-a kao što je bolji i od igokejaca, kad malo bolje razmislim, fmpeu je ustvari svejedno s kim igra kad na kraju uvek pobedi...mislim fmp...

Nebojsa Covic

pre 8 godina

19 komentara, a svi iz Laktasa. Ili su se telepromtovali ili su pridosli vazduplohovima. Ajde malo oladite od CZ Telekoma, FMP-a, Radnickog i ostalih. Jednostavno smo vas otresli ko slinu.

Spale

pre 8 godina

Evo grbari prilike za duhovitost. To vam je valjda jedino i ostalo.
Pa eto izaberite ko vam je omogućio da evroligu pratite preko malih ekrana, fmp, radnički fmp, fmp diva, telekom fmp, crvena zvezda telekom, čović-vučić Gazprom... Ko da tačan odgovor dobije sezonsku kartu za kup Mahira Burekovića!
Vreme teških muka za vas tek dolazi. Još niste svesni.

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

@Heroes-normalno da ne moze da igra superligu i da je filijala, a kamoli ovako, kk fmp iz zeleznika je pozajmio ime kk crvena zvezda, tu cak nije bilo ni prave fuzije dva kluba, samo je fmp promenio ime u crvena zvezda beograd, kk crvena zvezda je zamrznut, i koliko znam fmp nije imao pravo da koristi grb, klupske boje i trofeje kk crvena zvezda, ali ipak sve to koristi, i da je ovo normalna zemlja neko bi za sve to morao da odgovara,jer tek tako da ispari 16 miliona duga i da za to niko niti odgovara niti iko od nadleznih povede pitanje o tome nema ama bas nigde do kod nas,i mogu zvezdasi da se ljute do sutra i da lupaju minuse, sve ovo sto sam napisao je istina, a to i svi vi dobro znate!!!

Alo

pre 8 godina

Zasto se mucite tastatura grobara zar niste mogli da se medjusobno dogovorite da jedan ostavi ovakav komentar a ne da se ponavljate sa copy paste komentarima?

Heroes

pre 8 godina

Znaci grobarska logika je posto je FMP filijala zvezde ne moze da igra superligu,zbog regularnosti i ako su prvi tim iz KLS.Inace ne smeta im ista situacija u vaterpolu gde igra Banjica.

Heroes

pre 8 godina

Znaci grobarska logika je posto je FMP filijala zvezde ne moze da igra superligu,zbog regularnosti i ako su prvi tim iz KLS.Inace ne smeta im ista situacija u vaterpolu gde igra Banjica.

njofra prezidente

pre 8 godina

Pošto su svih 11 komentara, koji su za sada objavljeni, pisani iz Zagreba, ja ću kao dobar susjed da vam odgovorim ko igra danas.

Upravo igraju tim koji će dogodine igrati evroligu, kao i prethodne godine, i njegova filijala.

Pusa za dečke iz 32. zagorske brigade.

Steva

pre 8 godina

Za zaboravne navijače Partizana. Fmp je onaj klub koji vas je prošle godine izbacio iz domaćeg kupa, a klub koji vas je ove godine izbacio iz Evro lige je Zvezda,

Makarije

pre 8 godina

Sastav Kk Partizan Igokea Mega Vizura
Mašan Vrbica
Milan Mačvan
Aleksandar Čubrilo
Božo Koprivica
Mimi Oro
Milorad Dodik
Boris Dalo
Marko Jošilo
Vladan Tegeltija
Nenad Čanak
Nole Seksoman
Maca Diskrecija
Trener: Dulo

Bobiiiiiii

pre 8 godina

Pogresnim imenom zovete oba kluba. Hocu pun naziv i da se zna bivse ime, adresa i sve.
(ajde, 29. maj 2015 20:20)

Hahahahaha Borise Tadicu izvini nismo te prepoznali. Pazi ti njega, HOCU hahahah evo sve za tebe druskane

Slobodan

pre 8 godina

ko je ovde ko
(Mako Cakmak, 29. maj 2015 20:48)
Ovi sto vode su Crvena Zvezda Telekom ! Ako se secas oni su igrali Evroligu a prvaci su ABA lige ... U polufinalu su zgazili Partizan ... Pavlovic od muke dobio potres mozga bez udarca ... Inace su i osvajaci kupa i trenutno neporazeni u ovoj KLS ... Secas se sigurno ! Njihovi junjiori branili titulu EL u Madridu i ove godine su Drugi u Evropi ... U svim kategorijama su uzeli sve titule ove godine ... Ovi drugi su opet bili prvi u ligaskom delu KLS ... Inace su to sve ekipe KK Crvena Zvezda na celu sa Dr. Covicem ! Dominacija totalna ...

TERENS

pre 8 godina

Brzo grobari, obavestite Evroligu, FIBA, ULEB, KSS... niko od njih ne zna ono što vi znate.... Dulo vam pričao na pauzama izložbe slika...... Hahaha dominiraj!!

Bodibond

pre 8 godina

Onaj osecaj kad jedne sezone postanes prvak evrope u vaterpolu, one druge gledas EL u basketu, a za fudbal te zabole stojko jer si tu osvojio sve sto se moze. Onda opet pratis basket i EL, osvajas trofeje a grobari u bunilu. Eto, meni je extra a grobari se mlate i primaju na fudbal gde im titula u LS moze biti samo san.

Bodibond

pre 8 godina

Pogresnim imenom zovete oba kluba. Hocu pun naziv i da se zna bivse ime, adresa i sve. (ajde, 29. maj 2015 20:20)

Pogledaj ga pa ovog unesrecenog ccc... Tebi ce neko.da polaze racune hahahahahahaha... Cipiripko !!!

Bodibond

pre 8 godina

Dr. Covic raspametio grobare, citam i smejem se, moram ahahahahahahaha... Kao ko s kim igra, ko ovde protiv koga igra, ahahahahahaha, sta vas briga i sta vas boli ona stvar , ima se, moze se, segacimo se, sprdamo se ahahahahahahaha...

Nebojsa Covic

pre 8 godina

19 komentara, a svi iz Laktasa. Ili su se telepromtovali ili su pridosli vazduplohovima. Ajde malo oladite od CZ Telekoma, FMP-a, Radnickog i ostalih. Jednostavno smo vas otresli ko slinu.

iznogud

pre 8 godina

@Huan Pablo itd...decko, evo izgubili ste u polufinalu Aba od fmpa, fmp je prvak, fmp je osvojio kup, fmp igra el sledece godine a me vi, fmp ce psvojiti ovu smesnu ligu, a ne vi...ako ti je tako lakse ok, znam da te boli decace :)

Bodibond

pre 8 godina

Kad krene sezona eurolige 2015/2016 bice vam sve jasno. Zbunio vas Dr. Covic da ne znate vise ni sta pratite, ni u koju ustanovu da lecite komplekse !!!

Bodibond

pre 8 godina

@Heroes-normalno da ne moze da igra superligu i da je filijala, a kamoli ovako, kk fmp iz zeleznika je pozajmio ime kk crvena zvezda, tu cak nije bilo ni prave fuzije dva kluba, samo je fmp promenio ime u crvena zvezda beograd, kk crvena zvezda je zamrznut, i koliko znam fmp nije imao pravo da koristi grb, klupske boje i trofeje kk crvena zvezda, ali ipak sve to koristi, i da je ovo normalna zemlja neko bi za sve to morao da odgovara,jer tek tako da ispari 16 miliona duga i da za to niko niti odgovara niti iko od nadleznih povede pitanje o tome nema ama bas nigde do kod nas,i mogu zvezdasi da se ljute do sutra i da lupaju minuse, sve ovo sto sam napisao je istina, a to i svi vi dobro znate!!! (Huan Pablo Don Fernando, 29. maj 2015 21:30)

Jeste, znamo, danas je 29.05 mu smo na ovaj dan ostvarili ono sto vi necete nikada. Sto se tice kosarke necu nista da ti pricam jer zalim ovakve slucajeve poput tebe. Gledaj ti Cipiripka i ne opterecuj se, trebace ti zivci za sezonu 2015/2016 gde ces pratiti juniorsko a ne seniorsko prvenstvo. Te sezone ces gledati i EL. Ako uopste i znas sta znaci EL jer si infirmisan samo za CK (cipiripi kup).
Jesi kupio sezonsku kartu za Cipiripi kup ???

kalina

pre 8 godina

Koliko ja vidim,ova vest je vezana za Zvezdu,a grobari izgleda nemaju svoj klub,pa stalno prate nas...dosadili ste vise i Bogu i narodu.

Kum

pre 8 godina

Treća smena Centrale Železnik radi punom parom,ostali sendviči od ručka pa ajd da se razgrabi...
(Novinar SoS kanala, 29. maj 2015 22:14)

Napise klinac koji bez prekida stancuje komentare na vestima o Zvezdi. :)

danilo@king of nonsense

pre 8 godina

evo odgovora na sva prethodna pitanja...dakle....igra fmp protiv fmp-a , pobedio lagano fmp koji je isto tako lagano ošurio igokejce već 5 puta ove sezone, ošurio u polufinalu kupa, polufinalu aba lige,osvojio aba ligu, obriso im snove o euroligi a bogami će isti taj fmp da ih ošuri i u pašteta ligi, dakle fmp bolji od fmp-a kao što je bolji i od igokejaca, kad malo bolje razmislim, fmpeu je ustvari svejedno s kim igra kad na kraju uvek pobedi...mislim fmp...

Spale

pre 8 godina

Evo grbari prilike za duhovitost. To vam je valjda jedino i ostalo.
Pa eto izaberite ko vam je omogućio da evroligu pratite preko malih ekrana, fmp, radnički fmp, fmp diva, telekom fmp, crvena zvezda telekom, čović-vučić Gazprom... Ko da tačan odgovor dobije sezonsku kartu za kup Mahira Burekovića!
Vreme teških muka za vas tek dolazi. Još niste svesni.

srkiboy82

pre 8 godina

Jako napeto i neizvesno i susretu FMP vs. FMP
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Llewelyn, 29. maj 2015 20:47)_ Sigurno neizvesnije nego Partizan(Igokea) vs. Mega.

Alo

pre 8 godina

Zasto se mucite tastatura grobara zar niste mogli da se medjusobno dogovorite da jedan ostavi ovakav komentar a ne da se ponavljate sa copy paste komentarima?

Ulaz L

pre 8 godina

cek bre, sta je ovo:radnicki protiv fmp-a?ili fmp protivu fmp-a?ili je radnicki protiv dive?ANDJUSEEEE, POMAGAJ!!
(wer, 29. maj 2015 20:03)

evo pomaga Andjus uz podrsku Barda!

Savatiye

pre 8 godina

Koja količina tuge i čemera je u životima navijača Partizana.Meni ovo vise nije ni smešno.Nije mi jasna nečija potreba da nekoga ubeđuju u nešto,da nam dokazuju ono što oni ne mogu dokazati.Tužna i kukavna braćo ostavite nas na miru da navijamo za koga mi hoćemo,da gledamo EL.A za vas ne brinem,vi imate vašu Igokeu...

mare zemun

pre 8 godina

(Ненaд, 29. maj 2015 23:54)

interesantno sve sto si nabrojao se desava a vezano je za tih 20+godina od 1991-2012 je period vladavine mraka i leve i desne orijentacije u kojoj ste se vi fantasticno snasli a i boje su vam takve ... pocelo je da sviće polako ali sigurno...

Ненaд

pre 8 godina

@Bodibond
- 41. годину сте чекaли ТОП 16. фaзу ЕЛ
- 22. године сте чекaли титулу првaкa Европе у неком екипном спорту
- 20. годинa нисте освојили титулу у вaтерполу
- 17. годинa чекaте титулу у кошaрци
- 15. годинa сте чекaли дa зaигрaте Евролигу у кошaрци
- 12. годинa сте чекaли прву AБA лигу
- 6. годинa сте постили нa титулу у фудбaлу
Пa јa дa сaм Звездaш од срaмоте ништa не бих коментaрисaо. Плус у кошaрци и вaтерполу не вреди причaти кaдa је прaвa ВК Ц. Звездa угaшенa, a КК је зaмрзнут.
Толико сте били одучени од кошaрке и вaтерполa дa сте фрaсове добијaли од Пaртизaнa, a тек штa Пaртизaн предстaвљa у Европским оквиримa у овa двa спортa...

Pro

pre 8 godina

Bravo zvezdo jos jedna lagana pobeda,iskreno mislim da ove sezone nema ko da nam parira u srpskoj ligi jednostavno jaci smo od ostalih mada nikad ne treba podcenjivati

SASA FRANKFURT

pre 8 godina

Rutinski odrađen posao. Uzimamo titulu. Jedva čekam da po osmi put otresemo komšije, da bar Imaju šta da komentarišu, pošto nas verno prate na svakom tekstu o Zvezdi!

Svete

pre 8 godina

Grobarska je tuga pregolema
(acabMatori, 29. maj 2015 21:04)


Zbog cega ?? Zbog zvezde u zamrzivacu ?? Ne bih bas rekao !
A tek ces saznati sta znaci tuga kada istekne Uppr i kada krene raskusuravanje za gazdom iz zeleznika!

voland

pre 8 godina

Hahaha najjače mi je što tačno znam na kakve komentare iskompleksiranih navijača superničkog kluba mogu da naidjem na bilo koju vijest o uspjehu Zvezde. Vremena se mijenjaju..

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

@iznogud-nije mi lakse nikako, moj partizan je izgubio, da li to bio fmp, zvezda, sloga iz kraljeva nikako ne moze da mi bude lakse, ali bice lakse tebi i tebi slicnima sto pre sagledate istinu i priznate sami sebi da vase zvezde vise nema i da navijate za privatni klub nebojse covica, koji ce za par godina zavrsiti kao i sve vestacke tvorevine pre vas, vk becej, fk obilic, kk hemofarm, kk radnicki kg, vk crvena zvezda...

Dr Svinja

pre 8 godina

(Ненaд, 29. maj 2015 23:54)

A ja da sam ti, prvo bih naucio sta su i sta predstavljaju brojevi sa tackom. Savladaj elementarni pravopis, pa onda pametuj u komentarima.

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

@Heroes-normalno da ne moze da igra superligu i da je filijala, a kamoli ovako, kk fmp iz zeleznika je pozajmio ime kk crvena zvezda, tu cak nije bilo ni prave fuzije dva kluba, samo je fmp promenio ime u crvena zvezda beograd, kk crvena zvezda je zamrznut, i koliko znam fmp nije imao pravo da koristi grb, klupske boje i trofeje kk crvena zvezda, ali ipak sve to koristi, i da je ovo normalna zemlja neko bi za sve to morao da odgovara,jer tek tako da ispari 16 miliona duga i da za to niko niti odgovara niti iko od nadleznih povede pitanje o tome nema ama bas nigde do kod nas,i mogu zvezdasi da se ljute do sutra i da lupaju minuse, sve ovo sto sam napisao je istina, a to i svi vi dobro znate!!!

Ненaд

pre 8 godina

@Bodibond
- 41. годину сте чекaли ТОП 16. фaзу ЕЛ
- 22. године сте чекaли титулу првaкa Европе у неком екипном спорту
- 20. годинa нисте освојили титулу у вaтерполу
- 17. годинa чекaте титулу у кошaрци
- 15. годинa сте чекaли дa зaигрaте Евролигу у кошaрци
- 12. годинa сте чекaли прву AБA лигу
- 6. годинa сте постили нa титулу у фудбaлу
Пa јa дa сaм Звездaш од срaмоте ништa не бих коментaрисaо. Плус у кошaрци и вaтерполу не вреди причaти кaдa је прaвa ВК Ц. Звездa угaшенa, a КК је зaмрзнут.
Толико сте били одучени од кошaрке и вaтерполa дa сте фрaсове добијaли од Пaртизaнa, a тек штa Пaртизaн предстaвљa у Европским оквиримa у овa двa спортa...

Svete

pre 8 godina

Grobarska je tuga pregolema
(acabMatori, 29. maj 2015 21:04)


Zbog cega ?? Zbog zvezde u zamrzivacu ?? Ne bih bas rekao !
A tek ces saznati sta znaci tuga kada istekne Uppr i kada krene raskusuravanje za gazdom iz zeleznika!

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

@iznogud-nije mi lakse nikako, moj partizan je izgubio, da li to bio fmp, zvezda, sloga iz kraljeva nikako ne moze da mi bude lakse, ali bice lakse tebi i tebi slicnima sto pre sagledate istinu i priznate sami sebi da vase zvezde vise nema i da navijate za privatni klub nebojse covica, koji ce za par godina zavrsiti kao i sve vestacke tvorevine pre vas, vk becej, fk obilic, kk hemofarm, kk radnicki kg, vk crvena zvezda...

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

@Heroes-normalno da ne moze da igra superligu i da je filijala, a kamoli ovako, kk fmp iz zeleznika je pozajmio ime kk crvena zvezda, tu cak nije bilo ni prave fuzije dva kluba, samo je fmp promenio ime u crvena zvezda beograd, kk crvena zvezda je zamrznut, i koliko znam fmp nije imao pravo da koristi grb, klupske boje i trofeje kk crvena zvezda, ali ipak sve to koristi, i da je ovo normalna zemlja neko bi za sve to morao da odgovara,jer tek tako da ispari 16 miliona duga i da za to niko niti odgovara niti iko od nadleznih povede pitanje o tome nema ama bas nigde do kod nas,i mogu zvezdasi da se ljute do sutra i da lupaju minuse, sve ovo sto sam napisao je istina, a to i svi vi dobro znate!!!

Heroes

pre 8 godina

Znaci grobarska logika je posto je FMP filijala zvezde ne moze da igra superligu,zbog regularnosti i ako su prvi tim iz KLS.Inace ne smeta im ista situacija u vaterpolu gde igra Banjica.

Makarije

pre 8 godina

Sastav Kk Partizan Igokea Mega Vizura
Mašan Vrbica
Milan Mačvan
Aleksandar Čubrilo
Božo Koprivica
Mimi Oro
Milorad Dodik
Boris Dalo
Marko Jošilo
Vladan Tegeltija
Nenad Čanak
Nole Seksoman
Maca Diskrecija
Trener: Dulo

njofra prezidente

pre 8 godina

Pošto su svih 11 komentara, koji su za sada objavljeni, pisani iz Zagreba, ja ću kao dobar susjed da vam odgovorim ko igra danas.

Upravo igraju tim koji će dogodine igrati evroligu, kao i prethodne godine, i njegova filijala.

Pusa za dečke iz 32. zagorske brigade.

Steva

pre 8 godina

Za zaboravne navijače Partizana. Fmp je onaj klub koji vas je prošle godine izbacio iz domaćeg kupa, a klub koji vas je ove godine izbacio iz Evro lige je Zvezda,

Bodibond

pre 8 godina

Onaj osecaj kad jedne sezone postanes prvak evrope u vaterpolu, one druge gledas EL u basketu, a za fudbal te zabole stojko jer si tu osvojio sve sto se moze. Onda opet pratis basket i EL, osvajas trofeje a grobari u bunilu. Eto, meni je extra a grobari se mlate i primaju na fudbal gde im titula u LS moze biti samo san.

kalina

pre 8 godina

Koliko ja vidim,ova vest je vezana za Zvezdu,a grobari izgleda nemaju svoj klub,pa stalno prate nas...dosadili ste vise i Bogu i narodu.

Kum

pre 8 godina

Treća smena Centrale Železnik radi punom parom,ostali sendviči od ručka pa ajd da se razgrabi...
(Novinar SoS kanala, 29. maj 2015 22:14)

Napise klinac koji bez prekida stancuje komentare na vestima o Zvezdi. :)

Bobiiiiiii

pre 8 godina

Pogresnim imenom zovete oba kluba. Hocu pun naziv i da se zna bivse ime, adresa i sve.
(ajde, 29. maj 2015 20:20)

Hahahahaha Borise Tadicu izvini nismo te prepoznali. Pazi ti njega, HOCU hahahah evo sve za tebe druskane

Slobodan

pre 8 godina

ko je ovde ko
(Mako Cakmak, 29. maj 2015 20:48)
Ovi sto vode su Crvena Zvezda Telekom ! Ako se secas oni su igrali Evroligu a prvaci su ABA lige ... U polufinalu su zgazili Partizan ... Pavlovic od muke dobio potres mozga bez udarca ... Inace su i osvajaci kupa i trenutno neporazeni u ovoj KLS ... Secas se sigurno ! Njihovi junjiori branili titulu EL u Madridu i ove godine su Drugi u Evropi ... U svim kategorijama su uzeli sve titule ove godine ... Ovi drugi su opet bili prvi u ligaskom delu KLS ... Inace su to sve ekipe KK Crvena Zvezda na celu sa Dr. Covicem ! Dominacija totalna ...

Bodibond

pre 8 godina

@Heroes-normalno da ne moze da igra superligu i da je filijala, a kamoli ovako, kk fmp iz zeleznika je pozajmio ime kk crvena zvezda, tu cak nije bilo ni prave fuzije dva kluba, samo je fmp promenio ime u crvena zvezda beograd, kk crvena zvezda je zamrznut, i koliko znam fmp nije imao pravo da koristi grb, klupske boje i trofeje kk crvena zvezda, ali ipak sve to koristi, i da je ovo normalna zemlja neko bi za sve to morao da odgovara,jer tek tako da ispari 16 miliona duga i da za to niko niti odgovara niti iko od nadleznih povede pitanje o tome nema ama bas nigde do kod nas,i mogu zvezdasi da se ljute do sutra i da lupaju minuse, sve ovo sto sam napisao je istina, a to i svi vi dobro znate!!! (Huan Pablo Don Fernando, 29. maj 2015 21:30)

Jeste, znamo, danas je 29.05 mu smo na ovaj dan ostvarili ono sto vi necete nikada. Sto se tice kosarke necu nista da ti pricam jer zalim ovakve slucajeve poput tebe. Gledaj ti Cipiripka i ne opterecuj se, trebace ti zivci za sezonu 2015/2016 gde ces pratiti juniorsko a ne seniorsko prvenstvo. Te sezone ces gledati i EL. Ako uopste i znas sta znaci EL jer si infirmisan samo za CK (cipiripi kup).
Jesi kupio sezonsku kartu za Cipiripi kup ???

TERENS

pre 8 godina

Brzo grobari, obavestite Evroligu, FIBA, ULEB, KSS... niko od njih ne zna ono što vi znate.... Dulo vam pričao na pauzama izložbe slika...... Hahaha dominiraj!!

Bodibond

pre 8 godina

Dr. Covic raspametio grobare, citam i smejem se, moram ahahahahahahaha... Kao ko s kim igra, ko ovde protiv koga igra, ahahahahahaha, sta vas briga i sta vas boli ona stvar , ima se, moze se, segacimo se, sprdamo se ahahahahahahaha...

Bodibond

pre 8 godina

Kad krene sezona eurolige 2015/2016 bice vam sve jasno. Zbunio vas Dr. Covic da ne znate vise ni sta pratite, ni u koju ustanovu da lecite komplekse !!!

Savatiye

pre 8 godina

Koja količina tuge i čemera je u životima navijača Partizana.Meni ovo vise nije ni smešno.Nije mi jasna nečija potreba da nekoga ubeđuju u nešto,da nam dokazuju ono što oni ne mogu dokazati.Tužna i kukavna braćo ostavite nas na miru da navijamo za koga mi hoćemo,da gledamo EL.A za vas ne brinem,vi imate vašu Igokeu...

iznogud

pre 8 godina

@Huan Pablo itd...decko, evo izgubili ste u polufinalu Aba od fmpa, fmp je prvak, fmp je osvojio kup, fmp igra el sledece godine a me vi, fmp ce psvojiti ovu smesnu ligu, a ne vi...ako ti je tako lakse ok, znam da te boli decace :)

srkiboy82

pre 8 godina

Jako napeto i neizvesno i susretu FMP vs. FMP
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Llewelyn, 29. maj 2015 20:47)_ Sigurno neizvesnije nego Partizan(Igokea) vs. Mega.

danilo@king of nonsense

pre 8 godina

evo odgovora na sva prethodna pitanja...dakle....igra fmp protiv fmp-a , pobedio lagano fmp koji je isto tako lagano ošurio igokejce već 5 puta ove sezone, ošurio u polufinalu kupa, polufinalu aba lige,osvojio aba ligu, obriso im snove o euroligi a bogami će isti taj fmp da ih ošuri i u pašteta ligi, dakle fmp bolji od fmp-a kao što je bolji i od igokejaca, kad malo bolje razmislim, fmpeu je ustvari svejedno s kim igra kad na kraju uvek pobedi...mislim fmp...

Nebojsa Covic

pre 8 godina

19 komentara, a svi iz Laktasa. Ili su se telepromtovali ili su pridosli vazduplohovima. Ajde malo oladite od CZ Telekoma, FMP-a, Radnickog i ostalih. Jednostavno smo vas otresli ko slinu.

Pro

pre 8 godina

Bravo zvezdo jos jedna lagana pobeda,iskreno mislim da ove sezone nema ko da nam parira u srpskoj ligi jednostavno jaci smo od ostalih mada nikad ne treba podcenjivati

Bodibond

pre 8 godina

Pogresnim imenom zovete oba kluba. Hocu pun naziv i da se zna bivse ime, adresa i sve. (ajde, 29. maj 2015 20:20)

Pogledaj ga pa ovog unesrecenog ccc... Tebi ce neko.da polaze racune hahahahahahaha... Cipiripko !!!

Alo

pre 8 godina

Zasto se mucite tastatura grobara zar niste mogli da se medjusobno dogovorite da jedan ostavi ovakav komentar a ne da se ponavljate sa copy paste komentarima?

Ulaz L

pre 8 godina

cek bre, sta je ovo:radnicki protiv fmp-a?ili fmp protivu fmp-a?ili je radnicki protiv dive?ANDJUSEEEE, POMAGAJ!!
(wer, 29. maj 2015 20:03)

evo pomaga Andjus uz podrsku Barda!

Spale

pre 8 godina

Evo grbari prilike za duhovitost. To vam je valjda jedino i ostalo.
Pa eto izaberite ko vam je omogućio da evroligu pratite preko malih ekrana, fmp, radnički fmp, fmp diva, telekom fmp, crvena zvezda telekom, čović-vučić Gazprom... Ko da tačan odgovor dobije sezonsku kartu za kup Mahira Burekovića!
Vreme teških muka za vas tek dolazi. Još niste svesni.

mare zemun

pre 8 godina

(Ненaд, 29. maj 2015 23:54)

interesantno sve sto si nabrojao se desava a vezano je za tih 20+godina od 1991-2012 je period vladavine mraka i leve i desne orijentacije u kojoj ste se vi fantasticno snasli a i boje su vam takve ... pocelo je da sviće polako ali sigurno...

voland

pre 8 godina

Hahaha najjače mi je što tačno znam na kakve komentare iskompleksiranih navijača superničkog kluba mogu da naidjem na bilo koju vijest o uspjehu Zvezde. Vremena se mijenjaju..

Dr Svinja

pre 8 godina

(Ненaд, 29. maj 2015 23:54)

A ja da sam ti, prvo bih naucio sta su i sta predstavljaju brojevi sa tackom. Savladaj elementarni pravopis, pa onda pametuj u komentarima.

SASA FRANKFURT

pre 8 godina

Rutinski odrađen posao. Uzimamo titulu. Jedva čekam da po osmi put otresemo komšije, da bar Imaju šta da komentarišu, pošto nas verno prate na svakom tekstu o Zvezdi!