Nedelja, 24.05.2015.

19:37

Delije: Poslednje upozorenje Upravi

Navijači Crvene zvezde iskoristili su poslednji meč u sezoni da poruče šta misle o radu Uprave kluba u poslednjih godinu dana.

Izvor: B92

Delije: Poslednje upozorenje Upravi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

andrija

pre 8 godina

dosta vise foteljasi,parterasi sa pisanjem,nego od jula u kola,kombije,autobuse,avione pa svuda gde igra zvezda,lako je pisati iz tople sobice sa kokicama u rukama...

krcun osnivac

pre 8 godina

hoće li žičara da ide do Železnika i Banovog brda.
(drmomcilo78, 25. maj 2015 08:41)
Hoce preko Rajka Mitica,spaja se Beigrad na vodi sa predgradjem

laf

pre 8 godina

jel to komentarisu ovu vest kao smesnu oni koji nikada nisu uspeli da oteraju u svom klubu nijednu upravu a pevali im i terali ih i po 10 godina?

Mi smo Cigani najjaci smo najjaci

pre 8 godina

1. Navijacku grupu De(mb)elije, proglasiti kriminalnom I zabraniti.
2. Dok smo bili Cigani (tome I decu ucim) bili smo neko I nesto
3. Dosledno se pridrzavati Zakona o sprecavanju nasilja... Nema Pravda za Urosa I slicne budalastine. Shodno tome prosiriti zatvorske kapacitete u Padinjaku I da se radi. Po Vojvodinii neobradjenih njiva na stotine hektara. Najkorisnije mesto da se utrosi energija.
4. Privatizacija odmah. Uprava da odgovara vlasnicima a ne kojekakvim samozvanim navijackim vodjama.

VUK

pre 8 godina

o pokojniku sve najlepše..kraj Cz počeo je na Surčinu, kada su Dzaja i Cvele dali pehar iz Barija Arkanu.. ušli smo u film :da smo najjači, da smo započeli rat,da smo generali, da mi sa Severa postavljamo upravu,trenere,sastavljamo reprezentaciju, uzimamo transfere... itd..sad nemamo ni klub, ni upravu, ni trenere, ni igrače.. Imamo Bogdanova i slične retarde koji su sahranili klub, a maltretiraju slučajne prolaznike koji dođu da vide gde je nekad bio klub CZ.parastos.

Dejan,navijac Zvezde u srcu,u dusi

pre 8 godina

Poruka ovima sa severa koji kazu da su jedini pravi navijaci Zvezde. Kada su hapsili Dzaju,na pravdi Boga,CUTALI STE. Kada su dovodili sumljive ljude da vode klub,CUTALI STE. Kada su tajkuni oterali Dzaju 2 puta,CUTALI STE. Cutite i sada. P.S. Kada je vas siledzija gurao u usta coveku baklju,da ga sprzi,niste cutali nego ste ga branili godinama na sve nacine kao da je Sv.Sava.

sale ns

pre 8 godina

Isti ti navijaci su se tukli sa policijom 45 minuta i slomili ko zna koliko stolica na svom stadionu pre derbija, podizali kartone sa likom Bogdanova pa ne znam zasto je ovo prva sportska vest na radiju i portalu B92. Postoje sajtovi koji se bave navijacima i navijackim temama, i ova vest je za te stranice ili za neki od sajtova crvene zvezde, ili se vi tako prepoznajete. Da zvezda nije odbranila titulu se znalo jos pre par nedelja ,a za kup i ranije tako da ni to nije razlog da ovo bude „vest“.

Zeljko

pre 8 godina

Vodje navijača su kancer kluba.Ko bi i kupio klub,da bude ucenjivan izgredima na stadionu ako ne da novac tzv vodjama navijača Koliko su štete naneli za sve ove godine.Koliko plaćenih kazi,izgreda..Kao vole klub,a ustvari žive i od njega i regrutovanja mladih navijača u zavisnike i sitne kriminalce za svoj račun .

Bojan

pre 8 godina

Narkodileri i olosi postavljaju uslove upravama klubova, gde mi zivimo? Brankica je pokusala da promeni takve devijacije u Srbiji ali joj je posao bio uzaludan, nažalost... Tkz. vođe na dugogodisnje robije pa da vidimo da li ce i dalje da postavljaju uslove i da prete nekome

Korto

pre 8 godina

Taj sever je leglo kriminala, a većina njih radi za policiju jer je država procenila da su joj korisniji napolju nego u zatvoru. A to dovoljno govori o našoj državi. Ali od Vučića me ništa ne čudi.

Zato

pre 8 godina

koliko vas je danas bilo na utakmici,a brze bolje stavljate komentare,foteljasi bolje cutite...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (andrija, 24. maj 2015 21:27)

Isto koliko i vas na utakmicama Crvene Zvezde u ABA ligi.

Zato

pre 8 godina

koliko vas je danas bilo na utakmici,a brze bolje stavljate komentare,foteljasi bolje cutite...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (andrija, 24. maj 2015 21:27)

Isto koliko i vas na utakmicama Crvene Zvezde u ABA ligi.

Teska lobotomija

pre 8 godina

Postavili ultimatum sebi samima. Kakva komedija, ili tragedija, ne znam sta je tacniji opis... Pazi, ultimatum kao koreografija, ma idi begaj. Pa vi profesionalni navijaci imate bar 50% udela u propadanju kluba. A sto je najtuznije ovaj revolt sada je takva ironija od strane navijaca koji od kada je otisao onaj amerikanac nisu rec ikada rekli protiv uprava koje su ih odvele direktno u propast.

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

(srbEUin, 24. maj 2015 22:14)

Ma kakva privatizacija druze?Ko ce vas da kupi?Taj bi morao da se najede bunike.Isti slucaj i sa nama sa crno-bele strane Topciderskog brda.Nama nema spasa.Pogotovo dok je Tole na celu FSS.Tek kad taj parazit ode sa funkcije predsednika FSS-a nama ce da svane,nama Srbima,i nasem fudbalu.I cim se oteraju ovi lopovi od politicara iz uprava e onda ce biti bolje,to tada cemo da kukamo i da pljujemo na ovaj nas srozani fudbal.

srbEUin

pre 8 godina

Jedina efikasna akcija je bojkot kluba.
Navijači nisu vlasnici klubova, ali mogu da utiču na upravljanje klubovima organizovanim zajedničkim delovanjem. Ukoliko im se ne sviđa igra ili imidž kluba, ne treba da ga finansijski podržavaju kupovanjem ulaznica ili da ga moralno podržavaju dolaskom na tribine i navijanjem. Tako upravi kluba daju legitimitet da radi to što radi.
Pošto kod nas klubovima prihod od ulaznica uopšte nije bitan, jer se finansiraju iz nama nepoznatih izvora, bitna im je samo podrška navijačkih grupa i instruiranih medija. Klub bez ove podrške će vrlo brzo postati marginalan, presušiće ubrzo i volšebni izvori finansiranja a onda će iz njega hitno pobeći svi oni koji su u njemu radi lične koristi, a ne iz simpatija prema klubu i ljubavi prema sportu.
Mnogo je lešinara, neznalica i neodgovornih poslovođa u upravama. Što bi se i brinuli, kada tu oni ne odlučuju o svojim parama, već o ...? I ne znamo čijim. Bitno im je samo da su tu, u sferi uticaja, da se eventualno ogrebu o malo slave, para ili moći.

JEDINO PRIVATIZACIJA PROFESIONALNOG SPORTA MOŽE TO IZLEČITI.

Vlado Belošević

pre 8 godina

Neverovatnom srećom i setom bi mi bilo ispunjeno srce da vidim Srbiju bez Crvene Zvezde, Partizana, Marakane i JNA. Umesto da uče šah i matematiku ili neki strani jezik ovi navijači troše vreme, energiju i novac da bi gledali fudbal. Pobogu zašto to sebi činite? Zašto?! Ima mnogo korisnijih (sporednih) stvari u životu.

genius

pre 8 godina

„Za promene je potrebno vreme, ali vaš rad do sada ne uliva poverenje. Ovo je naše poslednje upozorenje“ - inače, šta?
Država pod hitno da se povuče iz fudbala - stadione da iznajmljuje dok se ne nađu kupci. Nema para - nema ni terena.
Tek kada fudbal u Srbiji potpuno propadne za fudbal u Srbiji će biti nade.

Dag Kristi

pre 8 godina

Kao vatrenom zvezdasu,smetaju mi ovi sto traze ultimatum!Verovatno zadnje dve tekme nije legao sendvic i pivo i sada sledi ultimatum,da,kako da ne!

bobrok

pre 8 godina

Spas za Zvezdu je da se Terza vrati u Ofk da Tončev ode u Surdulicu,Kokeza u Brodarac, ostali neko u penziju, neko gde god hoće... realno ovi su najgori i najnemoćniji.. a Delije su ovima dali najveci grejs period, a zasto to oni znaju...

milenko

pre 8 godina

Ovo je postalo smesno,daje se legitimitet upravi kojoj i jeste cilj da dobije jos malo vremena,rasproda sve ovo sto moze da se rasproda,stavi pare u svoj dzep,da deo koji pripada vodjama,a posle neka dizemo opet kredit za nova dugovanja...

Duh sa sekirom

pre 8 godina

...ovo može da se tumaci ironično, jer svi znamo da vodje koje su ovo pisale sede u skupstini kluba i druže se sa istom tom upravom, i kad na to dodamo podršku ovoj vlasti koju ima od severa, ispada da je ovo vise poruka marketinškog tipa kojom se spinuje istina...zasto!?...pa neko je zbog zvezde na utakmici a neko zbog seme i posla.

stop dunjićizaciji severa

pre 8 godina

sever najveci krivac...hijene iz 21. bloka preuzele tribinu.....vodje teraju klub da pred derbi u basketu sa razglasa pusta baju malog knindzu, unosite gusle....pravite od zvezde provincijski klub ciji su navijaci nekada imali smeka i duha......pa ako su dunjici iz foče nije i zvezda iz te foče

BgHQ

pre 8 godina

Ovo "upozorenje" je cisto spinovanje.Ni jedan jedini zvizduk ni ruzna rec prema upravi se odavno nije cula sa Severa od sektasa koji sebe nazivaju "Delije".Dok god tkz vodje sa vise nego sumnjivom prosloscu i jos sumnjivijom sadasnjoscu budu ucestvovale u rukovodjenju kluba i cuvanju Terzinih ledja boljih dana za Zvezdu nemoze da bude.

grad u kolapsu

pre 8 godina

ajbolja promena bi bila kad bi sve te "vodje" navijaca udaljili od kluba. A ne da u upravnom odboru bude kakvi Bogdanovi, Savije i njima slicni.
(#CoachS, 24. maj 2015 19:59)

Savija je gospodin covek! Jeste lud,ali od vodje ne mozes drugo ocekivati,ali bar zna kako se treba ponasati i u kojoj situaciji. Pravi autoritet na tribini! Bogdanov je ...

mick

pre 8 godina

ma ovo da se privatizuje zbog ovakvih pa gazda lepo da istera bagru sa stadiona i dovidjenja... tek tada ima da se napune tribine pravih navijaca.

Pera

pre 8 godina

Koja farsa, vodje dileri, placeni od uprava da manipulisu masama. I da nije takva situacija, kao da bi neko pitao navijace...nemojte da ste smesni, nista se ne pitate niti imate uticaja bilo sta da promenite. Bolje rusite vlast nego upravu.

Sale

pre 8 godina

Jedini koji ne treba da ide je Lalatovic a on jedini ide! Zato nam tako i ide! Sa ovim nazovi fudbalerima ni Murinjo ne bi nista uradio, jedna od najslabojih ako ne i najslabija ekipa u Zvezdinoj istoriji! Medjutim srz problema nije samo u upravi, dodje nova uprava bice ista prica. Resenje je privatizacija, a Delije nisu za privatizaciju tako da su oni ti koji presipaju iz supljeg u prazno! Kada budem video parolu privatizacija pod hitno onda cu biti srecan, ovako mogu samo da se kiselo nasmejem...

bob

pre 8 godina

Dok ima pogodnosti i lagodnog zivota za potkupljive vodje tokom lige, svi zatvaraju oci i uzivaju u blagodetima potkupljivosti.
a sad, kad se brukamo i kad vise nije vazno, naknadna pamet radi.
sramota!
Kad ce uprava da se nazove pravim imenom?
Zvezda je bivsi sampion evrope, ne zasluzuje ove sarlatane i i krimose!

dragan

pre 8 godina

Ovo su pripremile vodje sa par ljudi iz sadasnje uprave. Svi znamo ko su oni i koji im je cilj. Nazalost, mnogo je losih ljudi sa sebicnim namerama u klubu a zna se koga slusaju vodje. Na ovo se pale samo klinci i huligani a pravih navijaca je sve manje. I tako ce biti dok se klub ne privatizuje a na tribinama bude prava publika koja redovno placa ulaznice.

Maxim

pre 8 godina

Navijači treba da se obrate premijeru Vučiću koji im je obećao titule i evropsku Zvezdu za njihove glasove i tišinu sa Severa.
Sve dok navijače vode saradnici službi bezbednosti i ljudi koji mogu biti ucenjivani nema prosperiteta ni za Zvezdu ni za bilo koji drugi klub.

sandra

pre 8 godina

Umesto da zabrane Terzicu Kokezi i slicnima da pridju na stadion blize od kilometra ovi placeni navijaci foliranti prave neke glupe koreografije a sami znaju da od toga nema nista i da onaj ko ih placa o svemu opet odlucuje !

dexy 67

pre 8 godina

A odakle vama pravo da pretite i ocenjujete neciji rad. ..ima ko je nadlezan za to -skupstina kluba. ..nemojte da pricamo o tome koliko vi kostate ovaj klub

Mare

pre 8 godina

Potencijalni rivali Zvezde u 3. kolu LE su: Borussia Dortmund Schalke Villareal Bilbao Tottenham Sautempthon Marsej Fiorentina AZ Alkmar Dinamo Moskva Rubin Copenhagen Legia Warsawa..

Ja

pre 8 godina

Sada ce uprava da podeli vodjama pare i opet ce nastati cutanje, kao i svaki pokusaj promena u Srbiji. Vi mislite da te nezaposlene vodje od 30 i kusur godina dolaze i dangube tu zato sto vole Zvezdu? Ne, dolaze jer ih uprava placa i imaju korist.

323

pre 8 godina

Kakvo bre upozorenje? Pa oni su isti ko i uprava i zaslužuju takvu upravu!! Čime oni zaslužuju bolju upravu, svojim ponasanjem na tribinama??

East Side pfc

pre 8 godina

Gde ste bili da podrzite Dzonija Mijailovica,vaseg kapitena? Da li ce se ikad sa severa cuti 'Terzicu odlazi' ?? A svakodnevno prozivate Jug da radi sa upravom, Partizane plati me i sl.. Mnogo ste vi veca agentura od tog Juga !

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Neko vec godinama sistematski unistava Zvezdu.U Zvezdi je od devedesetih prisutna jedna politicka partija. Nazovi Zvezdasi. Njih pod hitno najuriti iz kluba i klub prepustiti pravim i iskrenim Zvezdasima.Ligu igrati sa mladim snagama.Kao takvi ne mogu dalje od treceg mesta. Ne treba juriti bez znacajne tituleprvaka.To prepustiti drugima koji nemaju sa cime da se pohvale

East Side pfc

pre 8 godina

Gde ste bili da podrzite Dzonija Mijailovica,vaseg kapitena? Da li ce se ikad sa severa cuti 'Terzicu odlazi' ?? A svakodnevno prozivate Jug da radi sa upravom, Partizane plati me i sl.. Mnogo ste vi veca agentura od tog Juga !

BgHQ

pre 8 godina

Ovo "upozorenje" je cisto spinovanje.Ni jedan jedini zvizduk ni ruzna rec prema upravi se odavno nije cula sa Severa od sektasa koji sebe nazivaju "Delije".Dok god tkz vodje sa vise nego sumnjivom prosloscu i jos sumnjivijom sadasnjoscu budu ucestvovale u rukovodjenju kluba i cuvanju Terzinih ledja boljih dana za Zvezdu nemoze da bude.

stop dunjićizaciji severa

pre 8 godina

sever najveci krivac...hijene iz 21. bloka preuzele tribinu.....vodje teraju klub da pred derbi u basketu sa razglasa pusta baju malog knindzu, unosite gusle....pravite od zvezde provincijski klub ciji su navijaci nekada imali smeka i duha......pa ako su dunjici iz foče nije i zvezda iz te foče

bobrok

pre 8 godina

Spas za Zvezdu je da se Terza vrati u Ofk da Tončev ode u Surdulicu,Kokeza u Brodarac, ostali neko u penziju, neko gde god hoće... realno ovi su najgori i najnemoćniji.. a Delije su ovima dali najveci grejs period, a zasto to oni znaju...

sandra

pre 8 godina

Umesto da zabrane Terzicu Kokezi i slicnima da pridju na stadion blize od kilometra ovi placeni navijaci foliranti prave neke glupe koreografije a sami znaju da od toga nema nista i da onaj ko ih placa o svemu opet odlucuje !

Ja

pre 8 godina

Sada ce uprava da podeli vodjama pare i opet ce nastati cutanje, kao i svaki pokusaj promena u Srbiji. Vi mislite da te nezaposlene vodje od 30 i kusur godina dolaze i dangube tu zato sto vole Zvezdu? Ne, dolaze jer ih uprava placa i imaju korist.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Neko vec godinama sistematski unistava Zvezdu.U Zvezdi je od devedesetih prisutna jedna politicka partija. Nazovi Zvezdasi. Njih pod hitno najuriti iz kluba i klub prepustiti pravim i iskrenim Zvezdasima.Ligu igrati sa mladim snagama.Kao takvi ne mogu dalje od treceg mesta. Ne treba juriti bez znacajne tituleprvaka.To prepustiti drugima koji nemaju sa cime da se pohvale

Dag Kristi

pre 8 godina

Kao vatrenom zvezdasu,smetaju mi ovi sto traze ultimatum!Verovatno zadnje dve tekme nije legao sendvic i pivo i sada sledi ultimatum,da,kako da ne!

bob

pre 8 godina

Dok ima pogodnosti i lagodnog zivota za potkupljive vodje tokom lige, svi zatvaraju oci i uzivaju u blagodetima potkupljivosti.
a sad, kad se brukamo i kad vise nije vazno, naknadna pamet radi.
sramota!
Kad ce uprava da se nazove pravim imenom?
Zvezda je bivsi sampion evrope, ne zasluzuje ove sarlatane i i krimose!

Maxim

pre 8 godina

Navijači treba da se obrate premijeru Vučiću koji im je obećao titule i evropsku Zvezdu za njihove glasove i tišinu sa Severa.
Sve dok navijače vode saradnici službi bezbednosti i ljudi koji mogu biti ucenjivani nema prosperiteta ni za Zvezdu ni za bilo koji drugi klub.

srbEUin

pre 8 godina

Jedina efikasna akcija je bojkot kluba.
Navijači nisu vlasnici klubova, ali mogu da utiču na upravljanje klubovima organizovanim zajedničkim delovanjem. Ukoliko im se ne sviđa igra ili imidž kluba, ne treba da ga finansijski podržavaju kupovanjem ulaznica ili da ga moralno podržavaju dolaskom na tribine i navijanjem. Tako upravi kluba daju legitimitet da radi to što radi.
Pošto kod nas klubovima prihod od ulaznica uopšte nije bitan, jer se finansiraju iz nama nepoznatih izvora, bitna im je samo podrška navijačkih grupa i instruiranih medija. Klub bez ove podrške će vrlo brzo postati marginalan, presušiće ubrzo i volšebni izvori finansiranja a onda će iz njega hitno pobeći svi oni koji su u njemu radi lične koristi, a ne iz simpatija prema klubu i ljubavi prema sportu.
Mnogo je lešinara, neznalica i neodgovornih poslovođa u upravama. Što bi se i brinuli, kada tu oni ne odlučuju o svojim parama, već o ...? I ne znamo čijim. Bitno im je samo da su tu, u sferi uticaja, da se eventualno ogrebu o malo slave, para ili moći.

JEDINO PRIVATIZACIJA PROFESIONALNOG SPORTA MOŽE TO IZLEČITI.

Pera

pre 8 godina

Koja farsa, vodje dileri, placeni od uprava da manipulisu masama. I da nije takva situacija, kao da bi neko pitao navijace...nemojte da ste smesni, nista se ne pitate niti imate uticaja bilo sta da promenite. Bolje rusite vlast nego upravu.

Sale

pre 8 godina

Jedini koji ne treba da ide je Lalatovic a on jedini ide! Zato nam tako i ide! Sa ovim nazovi fudbalerima ni Murinjo ne bi nista uradio, jedna od najslabojih ako ne i najslabija ekipa u Zvezdinoj istoriji! Medjutim srz problema nije samo u upravi, dodje nova uprava bice ista prica. Resenje je privatizacija, a Delije nisu za privatizaciju tako da su oni ti koji presipaju iz supljeg u prazno! Kada budem video parolu privatizacija pod hitno onda cu biti srecan, ovako mogu samo da se kiselo nasmejem...

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

(srbEUin, 24. maj 2015 22:14)

Ma kakva privatizacija druze?Ko ce vas da kupi?Taj bi morao da se najede bunike.Isti slucaj i sa nama sa crno-bele strane Topciderskog brda.Nama nema spasa.Pogotovo dok je Tole na celu FSS.Tek kad taj parazit ode sa funkcije predsednika FSS-a nama ce da svane,nama Srbima,i nasem fudbalu.I cim se oteraju ovi lopovi od politicara iz uprava e onda ce biti bolje,to tada cemo da kukamo i da pljujemo na ovaj nas srozani fudbal.

Duh sa sekirom

pre 8 godina

...ovo može da se tumaci ironično, jer svi znamo da vodje koje su ovo pisale sede u skupstini kluba i druže se sa istom tom upravom, i kad na to dodamo podršku ovoj vlasti koju ima od severa, ispada da je ovo vise poruka marketinškog tipa kojom se spinuje istina...zasto!?...pa neko je zbog zvezde na utakmici a neko zbog seme i posla.

dragan

pre 8 godina

Ovo su pripremile vodje sa par ljudi iz sadasnje uprave. Svi znamo ko su oni i koji im je cilj. Nazalost, mnogo je losih ljudi sa sebicnim namerama u klubu a zna se koga slusaju vodje. Na ovo se pale samo klinci i huligani a pravih navijaca je sve manje. I tako ce biti dok se klub ne privatizuje a na tribinama bude prava publika koja redovno placa ulaznice.

milenko

pre 8 godina

Ovo je postalo smesno,daje se legitimitet upravi kojoj i jeste cilj da dobije jos malo vremena,rasproda sve ovo sto moze da se rasproda,stavi pare u svoj dzep,da deo koji pripada vodjama,a posle neka dizemo opet kredit za nova dugovanja...

dexy 67

pre 8 godina

A odakle vama pravo da pretite i ocenjujete neciji rad. ..ima ko je nadlezan za to -skupstina kluba. ..nemojte da pricamo o tome koliko vi kostate ovaj klub

mick

pre 8 godina

ma ovo da se privatizuje zbog ovakvih pa gazda lepo da istera bagru sa stadiona i dovidjenja... tek tada ima da se napune tribine pravih navijaca.

Mare

pre 8 godina

Potencijalni rivali Zvezde u 3. kolu LE su: Borussia Dortmund Schalke Villareal Bilbao Tottenham Sautempthon Marsej Fiorentina AZ Alkmar Dinamo Moskva Rubin Copenhagen Legia Warsawa..

323

pre 8 godina

Kakvo bre upozorenje? Pa oni su isti ko i uprava i zaslužuju takvu upravu!! Čime oni zaslužuju bolju upravu, svojim ponasanjem na tribinama??

genius

pre 8 godina

„Za promene je potrebno vreme, ali vaš rad do sada ne uliva poverenje. Ovo je naše poslednje upozorenje“ - inače, šta?
Država pod hitno da se povuče iz fudbala - stadione da iznajmljuje dok se ne nađu kupci. Nema para - nema ni terena.
Tek kada fudbal u Srbiji potpuno propadne za fudbal u Srbiji će biti nade.

Vlado Belošević

pre 8 godina

Neverovatnom srećom i setom bi mi bilo ispunjeno srce da vidim Srbiju bez Crvene Zvezde, Partizana, Marakane i JNA. Umesto da uče šah i matematiku ili neki strani jezik ovi navijači troše vreme, energiju i novac da bi gledali fudbal. Pobogu zašto to sebi činite? Zašto?! Ima mnogo korisnijih (sporednih) stvari u životu.

VUK

pre 8 godina

o pokojniku sve najlepše..kraj Cz počeo je na Surčinu, kada su Dzaja i Cvele dali pehar iz Barija Arkanu.. ušli smo u film :da smo najjači, da smo započeli rat,da smo generali, da mi sa Severa postavljamo upravu,trenere,sastavljamo reprezentaciju, uzimamo transfere... itd..sad nemamo ni klub, ni upravu, ni trenere, ni igrače.. Imamo Bogdanova i slične retarde koji su sahranili klub, a maltretiraju slučajne prolaznike koji dođu da vide gde je nekad bio klub CZ.parastos.

Dejan,navijac Zvezde u srcu,u dusi

pre 8 godina

Poruka ovima sa severa koji kazu da su jedini pravi navijaci Zvezde. Kada su hapsili Dzaju,na pravdi Boga,CUTALI STE. Kada su dovodili sumljive ljude da vode klub,CUTALI STE. Kada su tajkuni oterali Dzaju 2 puta,CUTALI STE. Cutite i sada. P.S. Kada je vas siledzija gurao u usta coveku baklju,da ga sprzi,niste cutali nego ste ga branili godinama na sve nacine kao da je Sv.Sava.

Mi smo Cigani najjaci smo najjaci

pre 8 godina

1. Navijacku grupu De(mb)elije, proglasiti kriminalnom I zabraniti.
2. Dok smo bili Cigani (tome I decu ucim) bili smo neko I nesto
3. Dosledno se pridrzavati Zakona o sprecavanju nasilja... Nema Pravda za Urosa I slicne budalastine. Shodno tome prosiriti zatvorske kapacitete u Padinjaku I da se radi. Po Vojvodinii neobradjenih njiva na stotine hektara. Najkorisnije mesto da se utrosi energija.
4. Privatizacija odmah. Uprava da odgovara vlasnicima a ne kojekakvim samozvanim navijackim vodjama.

Korto

pre 8 godina

Taj sever je leglo kriminala, a većina njih radi za policiju jer je država procenila da su joj korisniji napolju nego u zatvoru. A to dovoljno govori o našoj državi. Ali od Vučića me ništa ne čudi.

grad u kolapsu

pre 8 godina

ajbolja promena bi bila kad bi sve te "vodje" navijaca udaljili od kluba. A ne da u upravnom odboru bude kakvi Bogdanovi, Savije i njima slicni.
(#CoachS, 24. maj 2015 19:59)

Savija je gospodin covek! Jeste lud,ali od vodje ne mozes drugo ocekivati,ali bar zna kako se treba ponasati i u kojoj situaciji. Pravi autoritet na tribini! Bogdanov je ...

sale ns

pre 8 godina

Isti ti navijaci su se tukli sa policijom 45 minuta i slomili ko zna koliko stolica na svom stadionu pre derbija, podizali kartone sa likom Bogdanova pa ne znam zasto je ovo prva sportska vest na radiju i portalu B92. Postoje sajtovi koji se bave navijacima i navijackim temama, i ova vest je za te stranice ili za neki od sajtova crvene zvezde, ili se vi tako prepoznajete. Da zvezda nije odbranila titulu se znalo jos pre par nedelja ,a za kup i ranije tako da ni to nije razlog da ovo bude „vest“.

Zeljko

pre 8 godina

Vodje navijača su kancer kluba.Ko bi i kupio klub,da bude ucenjivan izgredima na stadionu ako ne da novac tzv vodjama navijača Koliko su štete naneli za sve ove godine.Koliko plaćenih kazi,izgreda..Kao vole klub,a ustvari žive i od njega i regrutovanja mladih navijača u zavisnike i sitne kriminalce za svoj račun .

Bojan

pre 8 godina

Narkodileri i olosi postavljaju uslove upravama klubova, gde mi zivimo? Brankica je pokusala da promeni takve devijacije u Srbiji ali joj je posao bio uzaludan, nažalost... Tkz. vođe na dugogodisnje robije pa da vidimo da li ce i dalje da postavljaju uslove i da prete nekome

krcun osnivac

pre 8 godina

hoće li žičara da ide do Železnika i Banovog brda.
(drmomcilo78, 25. maj 2015 08:41)
Hoce preko Rajka Mitica,spaja se Beigrad na vodi sa predgradjem

Zato

pre 8 godina

koliko vas je danas bilo na utakmici,a brze bolje stavljate komentare,foteljasi bolje cutite...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (andrija, 24. maj 2015 21:27)

Isto koliko i vas na utakmicama Crvene Zvezde u ABA ligi.

Zato

pre 8 godina

koliko vas je danas bilo na utakmici,a brze bolje stavljate komentare,foteljasi bolje cutite...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (andrija, 24. maj 2015 21:27)

Isto koliko i vas na utakmicama Crvene Zvezde u ABA ligi.

Teska lobotomija

pre 8 godina

Postavili ultimatum sebi samima. Kakva komedija, ili tragedija, ne znam sta je tacniji opis... Pazi, ultimatum kao koreografija, ma idi begaj. Pa vi profesionalni navijaci imate bar 50% udela u propadanju kluba. A sto je najtuznije ovaj revolt sada je takva ironija od strane navijaca koji od kada je otisao onaj amerikanac nisu rec ikada rekli protiv uprava koje su ih odvele direktno u propast.

andrija

pre 8 godina

dosta vise foteljasi,parterasi sa pisanjem,nego od jula u kola,kombije,autobuse,avione pa svuda gde igra zvezda,lako je pisati iz tople sobice sa kokicama u rukama...

laf

pre 8 godina

jel to komentarisu ovu vest kao smesnu oni koji nikada nisu uspeli da oteraju u svom klubu nijednu upravu a pevali im i terali ih i po 10 godina?

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Neko vec godinama sistematski unistava Zvezdu.U Zvezdi je od devedesetih prisutna jedna politicka partija. Nazovi Zvezdasi. Njih pod hitno najuriti iz kluba i klub prepustiti pravim i iskrenim Zvezdasima.Ligu igrati sa mladim snagama.Kao takvi ne mogu dalje od treceg mesta. Ne treba juriti bez znacajne tituleprvaka.To prepustiti drugima koji nemaju sa cime da se pohvale

grad u kolapsu

pre 8 godina

ajbolja promena bi bila kad bi sve te "vodje" navijaca udaljili od kluba. A ne da u upravnom odboru bude kakvi Bogdanovi, Savije i njima slicni.
(#CoachS, 24. maj 2015 19:59)

Savija je gospodin covek! Jeste lud,ali od vodje ne mozes drugo ocekivati,ali bar zna kako se treba ponasati i u kojoj situaciji. Pravi autoritet na tribini! Bogdanov je ...

Vlado Belošević

pre 8 godina

Neverovatnom srećom i setom bi mi bilo ispunjeno srce da vidim Srbiju bez Crvene Zvezde, Partizana, Marakane i JNA. Umesto da uče šah i matematiku ili neki strani jezik ovi navijači troše vreme, energiju i novac da bi gledali fudbal. Pobogu zašto to sebi činite? Zašto?! Ima mnogo korisnijih (sporednih) stvari u životu.

East Side pfc

pre 8 godina

Gde ste bili da podrzite Dzonija Mijailovica,vaseg kapitena? Da li ce se ikad sa severa cuti 'Terzicu odlazi' ?? A svakodnevno prozivate Jug da radi sa upravom, Partizane plati me i sl.. Mnogo ste vi veca agentura od tog Juga !

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

(srbEUin, 24. maj 2015 22:14)

Ma kakva privatizacija druze?Ko ce vas da kupi?Taj bi morao da se najede bunike.Isti slucaj i sa nama sa crno-bele strane Topciderskog brda.Nama nema spasa.Pogotovo dok je Tole na celu FSS.Tek kad taj parazit ode sa funkcije predsednika FSS-a nama ce da svane,nama Srbima,i nasem fudbalu.I cim se oteraju ovi lopovi od politicara iz uprava e onda ce biti bolje,to tada cemo da kukamo i da pljujemo na ovaj nas srozani fudbal.

Dag Kristi

pre 8 godina

Kao vatrenom zvezdasu,smetaju mi ovi sto traze ultimatum!Verovatno zadnje dve tekme nije legao sendvic i pivo i sada sledi ultimatum,da,kako da ne!

andrija

pre 8 godina

dosta vise foteljasi,parterasi sa pisanjem,nego od jula u kola,kombije,autobuse,avione pa svuda gde igra zvezda,lako je pisati iz tople sobice sa kokicama u rukama...

laf

pre 8 godina

jel to komentarisu ovu vest kao smesnu oni koji nikada nisu uspeli da oteraju u svom klubu nijednu upravu a pevali im i terali ih i po 10 godina?

dexy 67

pre 8 godina

A odakle vama pravo da pretite i ocenjujete neciji rad. ..ima ko je nadlezan za to -skupstina kluba. ..nemojte da pricamo o tome koliko vi kostate ovaj klub

BgHQ

pre 8 godina

Ovo "upozorenje" je cisto spinovanje.Ni jedan jedini zvizduk ni ruzna rec prema upravi se odavno nije cula sa Severa od sektasa koji sebe nazivaju "Delije".Dok god tkz vodje sa vise nego sumnjivom prosloscu i jos sumnjivijom sadasnjoscu budu ucestvovale u rukovodjenju kluba i cuvanju Terzinih ledja boljih dana za Zvezdu nemoze da bude.

stop dunjićizaciji severa

pre 8 godina

sever najveci krivac...hijene iz 21. bloka preuzele tribinu.....vodje teraju klub da pred derbi u basketu sa razglasa pusta baju malog knindzu, unosite gusle....pravite od zvezde provincijski klub ciji su navijaci nekada imali smeka i duha......pa ako su dunjici iz foče nije i zvezda iz te foče

Sale

pre 8 godina

Jedini koji ne treba da ide je Lalatovic a on jedini ide! Zato nam tako i ide! Sa ovim nazovi fudbalerima ni Murinjo ne bi nista uradio, jedna od najslabojih ako ne i najslabija ekipa u Zvezdinoj istoriji! Medjutim srz problema nije samo u upravi, dodje nova uprava bice ista prica. Resenje je privatizacija, a Delije nisu za privatizaciju tako da su oni ti koji presipaju iz supljeg u prazno! Kada budem video parolu privatizacija pod hitno onda cu biti srecan, ovako mogu samo da se kiselo nasmejem...

bobrok

pre 8 godina

Spas za Zvezdu je da se Terza vrati u Ofk da Tončev ode u Surdulicu,Kokeza u Brodarac, ostali neko u penziju, neko gde god hoće... realno ovi su najgori i najnemoćniji.. a Delije su ovima dali najveci grejs period, a zasto to oni znaju...

genius

pre 8 godina

„Za promene je potrebno vreme, ali vaš rad do sada ne uliva poverenje. Ovo je naše poslednje upozorenje“ - inače, šta?
Država pod hitno da se povuče iz fudbala - stadione da iznajmljuje dok se ne nađu kupci. Nema para - nema ni terena.
Tek kada fudbal u Srbiji potpuno propadne za fudbal u Srbiji će biti nade.

srbEUin

pre 8 godina

Jedina efikasna akcija je bojkot kluba.
Navijači nisu vlasnici klubova, ali mogu da utiču na upravljanje klubovima organizovanim zajedničkim delovanjem. Ukoliko im se ne sviđa igra ili imidž kluba, ne treba da ga finansijski podržavaju kupovanjem ulaznica ili da ga moralno podržavaju dolaskom na tribine i navijanjem. Tako upravi kluba daju legitimitet da radi to što radi.
Pošto kod nas klubovima prihod od ulaznica uopšte nije bitan, jer se finansiraju iz nama nepoznatih izvora, bitna im je samo podrška navijačkih grupa i instruiranih medija. Klub bez ove podrške će vrlo brzo postati marginalan, presušiće ubrzo i volšebni izvori finansiranja a onda će iz njega hitno pobeći svi oni koji su u njemu radi lične koristi, a ne iz simpatija prema klubu i ljubavi prema sportu.
Mnogo je lešinara, neznalica i neodgovornih poslovođa u upravama. Što bi se i brinuli, kada tu oni ne odlučuju o svojim parama, već o ...? I ne znamo čijim. Bitno im je samo da su tu, u sferi uticaja, da se eventualno ogrebu o malo slave, para ili moći.

JEDINO PRIVATIZACIJA PROFESIONALNOG SPORTA MOŽE TO IZLEČITI.

Maxim

pre 8 godina

Navijači treba da se obrate premijeru Vučiću koji im je obećao titule i evropsku Zvezdu za njihove glasove i tišinu sa Severa.
Sve dok navijače vode saradnici službi bezbednosti i ljudi koji mogu biti ucenjivani nema prosperiteta ni za Zvezdu ni za bilo koji drugi klub.

Ja

pre 8 godina

Sada ce uprava da podeli vodjama pare i opet ce nastati cutanje, kao i svaki pokusaj promena u Srbiji. Vi mislite da te nezaposlene vodje od 30 i kusur godina dolaze i dangube tu zato sto vole Zvezdu? Ne, dolaze jer ih uprava placa i imaju korist.

krcun osnivac

pre 8 godina

hoće li žičara da ide do Železnika i Banovog brda.
(drmomcilo78, 25. maj 2015 08:41)
Hoce preko Rajka Mitica,spaja se Beigrad na vodi sa predgradjem

sandra

pre 8 godina

Umesto da zabrane Terzicu Kokezi i slicnima da pridju na stadion blize od kilometra ovi placeni navijaci foliranti prave neke glupe koreografije a sami znaju da od toga nema nista i da onaj ko ih placa o svemu opet odlucuje !

bob

pre 8 godina

Dok ima pogodnosti i lagodnog zivota za potkupljive vodje tokom lige, svi zatvaraju oci i uzivaju u blagodetima potkupljivosti.
a sad, kad se brukamo i kad vise nije vazno, naknadna pamet radi.
sramota!
Kad ce uprava da se nazove pravim imenom?
Zvezda je bivsi sampion evrope, ne zasluzuje ove sarlatane i i krimose!

Mare

pre 8 godina

Potencijalni rivali Zvezde u 3. kolu LE su: Borussia Dortmund Schalke Villareal Bilbao Tottenham Sautempthon Marsej Fiorentina AZ Alkmar Dinamo Moskva Rubin Copenhagen Legia Warsawa..

Pera

pre 8 godina

Koja farsa, vodje dileri, placeni od uprava da manipulisu masama. I da nije takva situacija, kao da bi neko pitao navijace...nemojte da ste smesni, nista se ne pitate niti imate uticaja bilo sta da promenite. Bolje rusite vlast nego upravu.

milenko

pre 8 godina

Ovo je postalo smesno,daje se legitimitet upravi kojoj i jeste cilj da dobije jos malo vremena,rasproda sve ovo sto moze da se rasproda,stavi pare u svoj dzep,da deo koji pripada vodjama,a posle neka dizemo opet kredit za nova dugovanja...

Duh sa sekirom

pre 8 godina

...ovo može da se tumaci ironično, jer svi znamo da vodje koje su ovo pisale sede u skupstini kluba i druže se sa istom tom upravom, i kad na to dodamo podršku ovoj vlasti koju ima od severa, ispada da je ovo vise poruka marketinškog tipa kojom se spinuje istina...zasto!?...pa neko je zbog zvezde na utakmici a neko zbog seme i posla.

dragan

pre 8 godina

Ovo su pripremile vodje sa par ljudi iz sadasnje uprave. Svi znamo ko su oni i koji im je cilj. Nazalost, mnogo je losih ljudi sa sebicnim namerama u klubu a zna se koga slusaju vodje. Na ovo se pale samo klinci i huligani a pravih navijaca je sve manje. I tako ce biti dok se klub ne privatizuje a na tribinama bude prava publika koja redovno placa ulaznice.

Dejan,navijac Zvezde u srcu,u dusi

pre 8 godina

Poruka ovima sa severa koji kazu da su jedini pravi navijaci Zvezde. Kada su hapsili Dzaju,na pravdi Boga,CUTALI STE. Kada su dovodili sumljive ljude da vode klub,CUTALI STE. Kada su tajkuni oterali Dzaju 2 puta,CUTALI STE. Cutite i sada. P.S. Kada je vas siledzija gurao u usta coveku baklju,da ga sprzi,niste cutali nego ste ga branili godinama na sve nacine kao da je Sv.Sava.

Zato

pre 8 godina

koliko vas je danas bilo na utakmici,a brze bolje stavljate komentare,foteljasi bolje cutite...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (andrija, 24. maj 2015 21:27)

Isto koliko i vas na utakmicama Crvene Zvezde u ABA ligi.

Korto

pre 8 godina

Taj sever je leglo kriminala, a većina njih radi za policiju jer je država procenila da su joj korisniji napolju nego u zatvoru. A to dovoljno govori o našoj državi. Ali od Vučića me ništa ne čudi.

323

pre 8 godina

Kakvo bre upozorenje? Pa oni su isti ko i uprava i zaslužuju takvu upravu!! Čime oni zaslužuju bolju upravu, svojim ponasanjem na tribinama??

mick

pre 8 godina

ma ovo da se privatizuje zbog ovakvih pa gazda lepo da istera bagru sa stadiona i dovidjenja... tek tada ima da se napune tribine pravih navijaca.

Zato

pre 8 godina

koliko vas je danas bilo na utakmici,a brze bolje stavljate komentare,foteljasi bolje cutite...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (andrija, 24. maj 2015 21:27)

Isto koliko i vas na utakmicama Crvene Zvezde u ABA ligi.

Zeljko

pre 8 godina

Vodje navijača su kancer kluba.Ko bi i kupio klub,da bude ucenjivan izgredima na stadionu ako ne da novac tzv vodjama navijača Koliko su štete naneli za sve ove godine.Koliko plaćenih kazi,izgreda..Kao vole klub,a ustvari žive i od njega i regrutovanja mladih navijača u zavisnike i sitne kriminalce za svoj račun .

Bojan

pre 8 godina

Narkodileri i olosi postavljaju uslove upravama klubova, gde mi zivimo? Brankica je pokusala da promeni takve devijacije u Srbiji ali joj je posao bio uzaludan, nažalost... Tkz. vođe na dugogodisnje robije pa da vidimo da li ce i dalje da postavljaju uslove i da prete nekome

Teska lobotomija

pre 8 godina

Postavili ultimatum sebi samima. Kakva komedija, ili tragedija, ne znam sta je tacniji opis... Pazi, ultimatum kao koreografija, ma idi begaj. Pa vi profesionalni navijaci imate bar 50% udela u propadanju kluba. A sto je najtuznije ovaj revolt sada je takva ironija od strane navijaca koji od kada je otisao onaj amerikanac nisu rec ikada rekli protiv uprava koje su ih odvele direktno u propast.

Mi smo Cigani najjaci smo najjaci

pre 8 godina

1. Navijacku grupu De(mb)elije, proglasiti kriminalnom I zabraniti.
2. Dok smo bili Cigani (tome I decu ucim) bili smo neko I nesto
3. Dosledno se pridrzavati Zakona o sprecavanju nasilja... Nema Pravda za Urosa I slicne budalastine. Shodno tome prosiriti zatvorske kapacitete u Padinjaku I da se radi. Po Vojvodinii neobradjenih njiva na stotine hektara. Najkorisnije mesto da se utrosi energija.
4. Privatizacija odmah. Uprava da odgovara vlasnicima a ne kojekakvim samozvanim navijackim vodjama.

sale ns

pre 8 godina

Isti ti navijaci su se tukli sa policijom 45 minuta i slomili ko zna koliko stolica na svom stadionu pre derbija, podizali kartone sa likom Bogdanova pa ne znam zasto je ovo prva sportska vest na radiju i portalu B92. Postoje sajtovi koji se bave navijacima i navijackim temama, i ova vest je za te stranice ili za neki od sajtova crvene zvezde, ili se vi tako prepoznajete. Da zvezda nije odbranila titulu se znalo jos pre par nedelja ,a za kup i ranije tako da ni to nije razlog da ovo bude „vest“.

VUK

pre 8 godina

o pokojniku sve najlepše..kraj Cz počeo je na Surčinu, kada su Dzaja i Cvele dali pehar iz Barija Arkanu.. ušli smo u film :da smo najjači, da smo započeli rat,da smo generali, da mi sa Severa postavljamo upravu,trenere,sastavljamo reprezentaciju, uzimamo transfere... itd..sad nemamo ni klub, ni upravu, ni trenere, ni igrače.. Imamo Bogdanova i slične retarde koji su sahranili klub, a maltretiraju slučajne prolaznike koji dođu da vide gde je nekad bio klub CZ.parastos.