Sreda, 20.05.2015.

17:50

Mega borbena, Zvezda 8-0

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak i posle osmog kola u Superligi Srbije.

Izvor: B92

Mega borbena, Zvezda 8-0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Tegi legenda striptiza u Srbiji

pre 8 godina

Kada gledam Zvezdu ove godine imam osećaj kao i kada gledam No1etove mečeve...nijednog trenutka ne strahujem za pobedu.

Mitar

pre 8 godina

Koja je fora sa ovim Meginim dresovima 3 broja vecim za svakog igraca? Ovaj Miljenovic izgleda jos neuhranjenije.
(boje necu ni da komentarisem, 20. maj 2015 20:38)

Igrao decko u Partizanu pa je takav, popravice se u Megi dobice neku kilu ... polako ...

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Teško ali zasluženo. Mega kao i uvek izginula protiv nas. Bobi klasika-Car, Willi i Djenka objasnili zašto su veliki igraci. Gazi Zvezdo!!

DedaMiloje

pre 8 godina

Bravo Mega. Pokradose sudije u zadnjoj cetvrtini. Lekciju ste im odrzali iz kreativne kosarke.
(Zuki, 20. maj 2015 19:47)

Izuzetno kreativno, ko ima loptu odmah na koš, izuzetno je Jokić bio kreativan, čovek igra sam utakmicu. Trener smejuruja, Radonja ga odradio lagano večeras.

Nikola

pre 8 godina

Jokic strasan talenat, ali vec od sledece sezone mora pronaci sredinu gde ce ze ozbiljno raditi s njim. Ukoliko bi igrao za repreEntaciju mnogo bi mu znacilo u nastavku karijere.

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

I ova utakmica je dokazala da je Mega jedna sasvim obična ekipa čiji igrači igraju za statistiku.
Webster dao 22 poena, statistički odlično izgleda, ali je on izgubio utakmicu. Čovek na kraju utakmice, kada se lomio rezultat, šutnuo dva nerezonska air-ball-a
nakon kojih Zvezda pravi seriju 5-0 i dobija utakmicu. Da sam ja Milojević, on kod mene više ne bi dobio ni sekunde, ali gazda Miško mora da zaradi

DedaMiloje

pre 8 godina

Nema zime za FMP kada sude Belošević i Oberknežević, vratiće ih iz -20 do pobede, a ne iz ovih bednih -8 koliko su zaostajali za Megom.
(Idea Voli Telekom, 20. maj 2015 20:03)

E ajde ne smaraj, odlična utakmica. Mega se borila, Kalinić nula odigrao. Jel Belošević vezao 4 trojke ili Wilijams? Ako nemaš ništa pametnije da pišeš onda nemoj. Zvezda otaljala i ovu utakmicu i to je to.

Voip

pre 8 godina

Evo da nabrojim greske na stetu Zvezde da ne bude kako preterujem kako je bilo i vise nego domacinsko sudjenje. Faul Dangubicu iako se plej zabo u njega iako je pre doso do pozicije i bio sa obe noge na parketu isti su sudili i Blazicu, Blazic skace ne dirajuci pleja koji se nesto trza u prolazu sviraju faul, koraci pri klizanju pleja nisu svirani, koraci Jaramazu nisu svirani, faul Jaramaza nad Bobijem nije sviran, faul Nikolica nad Williamsom nije sviran, lopta za nas kad se Mitrovic bunio i popio tehnicku, faul nad Blazicem u kontri. Ima jos toga ali sam ovde nabrojo 9 "gresaka". Probase da iskoriste manjak motiva posle derbija ali ne ide, prejaka je Zvezda ove godine.

fancy

pre 8 godina

Ljudi moji, pisao sam ranije...igraci Mege zele da se nametnu klubu za koji bi hteli da igraju zato su motivisani! Tako i treba hvala im na svakoj prolivenoj kapi znoja samo nas cine jacim! Instituciju bi sa ovakvom igrom odvalili 10ak razlike! I naravno sa ovakvim sudjenjem...

bambus

pre 8 godina

@ Neznam da li će mo pobediti sa 20 ili 30 razlike!
Napred Zvezdo!
(ShavijaB, 20. maj 2015 18:52)

koji ce to MO da pobedi? onaj iz simpsonsa?

@(grobar, 20. maj 2015 19:23)


Pa grobaru kad si vec toliko pismen, a gde je tebi veliko slovo na pocetku recenice?
AHAHAHAHA...

Stella

pre 8 godina

Ja toliko miran gledam svaku nasu utakmicu, duboko uveren u pobedu makar u 4. cetvrtinu usli sa -10 i ocajnom igrom. Prosto, kad imas tim koji je jaci od svake prepreke. Veceras nonsalantan pristup, ocajna odbrana i los sut 3/4 utakmice uz samo 2 raspolozena pojedinca, onda Vilijams dodaje gas. Kad sam ga video kako juri s loptom prema kosu i trpa one trojke, znao sam da je u modu Pobesnelog Maksa!

slobinator

pre 8 godina

grobari, ovaj vaš guru kao da vas je hipnotisao.puna su vam usta sudija kad zvezda pobedi.zvezda je večeras igrala sa 12% snage,a vi se tu nešto ložite.vas smo u nedelju realno dobili sa 50% snage I to sa 16 razlike.ove godine je očita razlika u klasi u korist zvezde I nema nikakvih izgleda da je neko ozbiljnije ugrozi u pohodu ka trostrukoj kruni

Struki

pre 8 godina

Dobra i kvalitetna kosarkaska predstava! Mega po obicaju izuzetno motivisana,Zvezda sa "sporim paljenjem"ali uvek u mecu i zaostatkom od 5-8 poena. Na kraju do izrazaja dolazi "duza klupa"i pre svega kvalitet,i zasluzena pobeda sampiona ABA lige! Sudjenje veoma retko komentarisem,jer svakom moze da se desi da pogresi,ali ovo veceras sto su sudili Oberknezevic i Belosevic tesko se moze nazvati "deljenjem pravde"! Blago receno,ovo je katastrofa od sudjenja na stetu Zvezde!

Nebojsa

pre 8 godina

Pomislio sam kad sam video u kom pravcu ide utakmica da ce C.Zvezda da izgubi da bi se Mega docepala trece pizicije nesto su mi igrali kao da ih pobeda nije intetesovala ali su me demantovali

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

Nema zime za FMP kada sude Belošević i Oberknežević, vratiće ih iz -20 do pobede, a ne iz ovih bednih -8 koliko su zaostajali za Megom.

zarasutra

pre 8 godina

Sada je valjda I Duletu, Tegeltiji, svim grobarima, menadzerskim ekipama a posebno sudijama jasno: NAJJACI SMO! NIKO NAS NE MOZE POBEDITI! NIKO!!!

milan jovanovic

pre 8 godina

Mega je menadzerski tim, izlog za prodaju igraca. Oni uopste ne igraju odbranu, oni u napadu idu na golu improvizaciju po sistemu "ko ima loptu on i zavrsava". Trener je samo skretnicar, produzena ruka Raznatovica. Milojevic se stara da par glavnih igraca za prodaju imaju svoju minutazu i zato necete na tajm autu cuti nikakve suvisle savete niti predloge sta i kako da se odigra vec samo bidrenje i uopstene kritike. Njegov tim nema nikakvu disciplinu u igri niti plan igre. Par glavnih igraca predvodjenih Jokicem rade sta im padne na pamet. Bice pravi cirkus kada Jokic, potpuno tehnicki nepripremljen igrac za iole ozbiljiju ligu i klub, ode u NBA?! Pa momak ide u reket sa svojih 2.15 samo kad ga, maltene, pistoljem nateraju...Smejurija. A ta ista Mega je u samom vrhu srpske kosarke i u sredini ABA lige. To dovoljno govori o kvalitetu istih. Tim beu iokakvih rakmicarskih zelja. Samo prodaja i to je to.

Misko objasnio Panterima

pre 8 godina

Očigledno vreme je da pojasnim. Stalno pitam igrače Mega Leksa zašto igraju protiv Crvene zvezde sa samopouzdanjem, a protiv nekih drugih sa strahom. Generacije se menjaju i svi kažu isto. Protiv Crvene zvezde se osećamo komotno, oni su kao i mi, skoro da i nemaju trofeja.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Dovedite ovog Vebstera!!!! Ubica!
Ovo je stvarno jadno da ovakva Mega ne moze da dobije "instituciju" 4 godine, a svaku prijateljsku ih odvale 20 razlike.

Darija

pre 8 godina

Neizvesna utakmica, drama... Normalno kad su im od 200 faulova svirali 20.
Srpsku ligu treba da igraju samo klubovi koji nisu igrali regionalnu, s`tim sto ce dva najbolja iz srpske lige zameniti dva najlosija iz regionalne.

Milan

pre 8 godina

E ovako:

1.Mega zna ovako igrati samo protiv Zvezde a protiv Partizana ono opusteno ko sisa tu tekmu..
2.Sudjenje uzas u 3 cet sam imo osecaj da ubiju naseg igraca ne bi mu sudili faul...
3.Williams nas je u 3 drzao i pogotovo u 4 asistencijama...
4.Djenka na kraju kad se resavalo pogodio 2 teska ulaza!Naklon do pobda...

mega frizura

pre 8 godina

koja je bre to tradicija zvezede i fpm-a u zbiru? imate jednu solidnu sezonu a raspisali ste se sa glupostima. a ni pravila ne znate...

grobar

pre 8 godina

@ Neznam da li će mo pobediti sa 20 ili 30 razlike!
Napred Zvezdo!
(ShavijaB, 20. maj 2015 18:52)

koji ce to MO da pobedi? onaj iz simpsonsa?

Zuki

pre 8 godina

Je l mi se čini ili sudije navlače za megu?
(hilti, 20. maj 2015 19:28)

Hahaha pa samo u zadnjoj cetvrtini su vam poklonili loptu 2 puta, precutali dva faula u napadu i bar 3-4 u odbrani. Sramota je da pomenete sudije protiv klinaca iz Mege.

Chodex

pre 8 godina

Pre svega da istaknem da sam uzivao u fenomenalnoj kosarkaskoj predstavi veceras. Cestitke i jednoj i drugoj ekipi na sjajnoj borbi, definitivno najbolje sto u ovom trenutku Srbija moze da pruzi. Bicu iznenadjen ukoliko Mega u sledem kolu izadje porazena. Ove godine nas niko ne moze zaustaviti. Zvezda!

Franko

pre 8 godina

Megini klinci koji sanjaju Zvezdin dres, koji sanjaju da krenu stopama Dangube i Bobija, maksimalno motivisani u za njih utakmici sezone i na drugoj strani Zvezdini sampioni pomalo prepotentni od silnih uspeha ove sezone, svesni da su najbolji da sa malo vise snage mogu da preokrenu mec u svoju korist. Igraju kad zagusti a do tada poprilicno nezainteresovani. Ovako sam ja video prvo poluvreme !

dex

pre 8 godina

Ovo je poslednja utakmica ove sezone u kojoj ce igraci Mege da izginuti. Posle mogu opusteno da igraju i izgube od juniora Partizana sa 30 razlike.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Ovo promasivanje od Jake Blazica kada bukvalno ali bukvalno ide sam kao duh na kos u kontri sam vidjao u kontinuitetu jos od Vuleta Avdalovica...Desi se svakome, ne kazem nista, ali ovo je Blazicu deseti promasaj ove sezone samo sto se tice ovih situacija, "sam kao duh ziceri na polaganju". Ne kontam da neko toliko moze da padne u formi..Vrv nece ni ici na EP. Sto je velika steta, jer cemo ga teze prodatina kraju ove sezone, a realno svi bi zeleli da umesto njega i Rebica vidimo Aranitovica i Radanova. Msm da je Stojanovic blizu odlaska u Spaniju.

podmatrač

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Ja ne znam da li ove sudije toliko sude protiv Zvzde ili samo ne znaju ljudi, ali ovo je alarmantno ... Koraci pri prollizavanju se ne sude, faul Jaramaza ispod zvadinog kosa nad Marjanovicem se ne sudi, faul se dosudjuje Dangubicu iako jr on popio po glavi, da na pominjem 1/4 i sta se tu desavalo ... Nek neko ko se razume kaze kako je moguce da se sudije ponasaju ovako? Zar nemamo bolje?

dex

pre 8 godina

Ovo je poslednja utakmica ove sezone u kojoj ce igraci Mege da izginuti. Posle mogu opusteno da igraju i izgube od juniora Partizana sa 30 razlike.

podmatrač

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Ja ne znam da li ove sudije toliko sude protiv Zvzde ili samo ne znaju ljudi, ali ovo je alarmantno ... Koraci pri prollizavanju se ne sude, faul Jaramaza ispod zvadinog kosa nad Marjanovicem se ne sudi, faul se dosudjuje Dangubicu iako jr on popio po glavi, da na pominjem 1/4 i sta se tu desavalo ... Nek neko ko se razume kaze kako je moguce da se sudije ponasaju ovako? Zar nemamo bolje?

Novosadjanin.

pre 8 godina

Dovedite ovog Vebstera!!!! Ubica!
Ovo je stvarno jadno da ovakva Mega ne moze da dobije "instituciju" 4 godine, a svaku prijateljsku ih odvale 20 razlike.

zarasutra

pre 8 godina

Sada je valjda I Duletu, Tegeltiji, svim grobarima, menadzerskim ekipama a posebno sudijama jasno: NAJJACI SMO! NIKO NAS NE MOZE POBEDITI! NIKO!!!

Struki

pre 8 godina

Dobra i kvalitetna kosarkaska predstava! Mega po obicaju izuzetno motivisana,Zvezda sa "sporim paljenjem"ali uvek u mecu i zaostatkom od 5-8 poena. Na kraju do izrazaja dolazi "duza klupa"i pre svega kvalitet,i zasluzena pobeda sampiona ABA lige! Sudjenje veoma retko komentarisem,jer svakom moze da se desi da pogresi,ali ovo veceras sto su sudili Oberknezevic i Belosevic tesko se moze nazvati "deljenjem pravde"! Blago receno,ovo je katastrofa od sudjenja na stetu Zvezde!

Milan

pre 8 godina

E ovako:

1.Mega zna ovako igrati samo protiv Zvezde a protiv Partizana ono opusteno ko sisa tu tekmu..
2.Sudjenje uzas u 3 cet sam imo osecaj da ubiju naseg igraca ne bi mu sudili faul...
3.Williams nas je u 3 drzao i pogotovo u 4 asistencijama...
4.Djenka na kraju kad se resavalo pogodio 2 teska ulaza!Naklon do pobda...

Voip

pre 8 godina

Evo da nabrojim greske na stetu Zvezde da ne bude kako preterujem kako je bilo i vise nego domacinsko sudjenje. Faul Dangubicu iako se plej zabo u njega iako je pre doso do pozicije i bio sa obe noge na parketu isti su sudili i Blazicu, Blazic skace ne dirajuci pleja koji se nesto trza u prolazu sviraju faul, koraci pri klizanju pleja nisu svirani, koraci Jaramazu nisu svirani, faul Jaramaza nad Bobijem nije sviran, faul Nikolica nad Williamsom nije sviran, lopta za nas kad se Mitrovic bunio i popio tehnicku, faul nad Blazicem u kontri. Ima jos toga ali sam ovde nabrojo 9 "gresaka". Probase da iskoriste manjak motiva posle derbija ali ne ide, prejaka je Zvezda ove godine.

DedaMiloje

pre 8 godina

Nema zime za FMP kada sude Belošević i Oberknežević, vratiće ih iz -20 do pobede, a ne iz ovih bednih -8 koliko su zaostajali za Megom.
(Idea Voli Telekom, 20. maj 2015 20:03)

E ajde ne smaraj, odlična utakmica. Mega se borila, Kalinić nula odigrao. Jel Belošević vezao 4 trojke ili Wilijams? Ako nemaš ništa pametnije da pišeš onda nemoj. Zvezda otaljala i ovu utakmicu i to je to.

fancy

pre 8 godina

Ljudi moji, pisao sam ranije...igraci Mege zele da se nametnu klubu za koji bi hteli da igraju zato su motivisani! Tako i treba hvala im na svakoj prolivenoj kapi znoja samo nas cine jacim! Instituciju bi sa ovakvom igrom odvalili 10ak razlike! I naravno sa ovakvim sudjenjem...

slobinator

pre 8 godina

grobari, ovaj vaš guru kao da vas je hipnotisao.puna su vam usta sudija kad zvezda pobedi.zvezda je večeras igrala sa 12% snage,a vi se tu nešto ložite.vas smo u nedelju realno dobili sa 50% snage I to sa 16 razlike.ove godine je očita razlika u klasi u korist zvezde I nema nikakvih izgleda da je neko ozbiljnije ugrozi u pohodu ka trostrukoj kruni

Franko

pre 8 godina

Megini klinci koji sanjaju Zvezdin dres, koji sanjaju da krenu stopama Dangube i Bobija, maksimalno motivisani u za njih utakmici sezone i na drugoj strani Zvezdini sampioni pomalo prepotentni od silnih uspeha ove sezone, svesni da su najbolji da sa malo vise snage mogu da preokrenu mec u svoju korist. Igraju kad zagusti a do tada poprilicno nezainteresovani. Ovako sam ja video prvo poluvreme !

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Teško ali zasluženo. Mega kao i uvek izginula protiv nas. Bobi klasika-Car, Willi i Djenka objasnili zašto su veliki igraci. Gazi Zvezdo!!

Chodex

pre 8 godina

Pre svega da istaknem da sam uzivao u fenomenalnoj kosarkaskoj predstavi veceras. Cestitke i jednoj i drugoj ekipi na sjajnoj borbi, definitivno najbolje sto u ovom trenutku Srbija moze da pruzi. Bicu iznenadjen ukoliko Mega u sledem kolu izadje porazena. Ove godine nas niko ne moze zaustaviti. Zvezda!

Nebojsa

pre 8 godina

Pomislio sam kad sam video u kom pravcu ide utakmica da ce C.Zvezda da izgubi da bi se Mega docepala trece pizicije nesto su mi igrali kao da ih pobeda nije intetesovala ali su me demantovali

DedaMiloje

pre 8 godina

Bravo Mega. Pokradose sudije u zadnjoj cetvrtini. Lekciju ste im odrzali iz kreativne kosarke.
(Zuki, 20. maj 2015 19:47)

Izuzetno kreativno, ko ima loptu odmah na koš, izuzetno je Jokić bio kreativan, čovek igra sam utakmicu. Trener smejuruja, Radonja ga odradio lagano večeras.

milan jovanovic

pre 8 godina

Mega je menadzerski tim, izlog za prodaju igraca. Oni uopste ne igraju odbranu, oni u napadu idu na golu improvizaciju po sistemu "ko ima loptu on i zavrsava". Trener je samo skretnicar, produzena ruka Raznatovica. Milojevic se stara da par glavnih igraca za prodaju imaju svoju minutazu i zato necete na tajm autu cuti nikakve suvisle savete niti predloge sta i kako da se odigra vec samo bidrenje i uopstene kritike. Njegov tim nema nikakvu disciplinu u igri niti plan igre. Par glavnih igraca predvodjenih Jokicem rade sta im padne na pamet. Bice pravi cirkus kada Jokic, potpuno tehnicki nepripremljen igrac za iole ozbiljiju ligu i klub, ode u NBA?! Pa momak ide u reket sa svojih 2.15 samo kad ga, maltene, pistoljem nateraju...Smejurija. A ta ista Mega je u samom vrhu srpske kosarke i u sredini ABA lige. To dovoljno govori o kvalitetu istih. Tim beu iokakvih rakmicarskih zelja. Samo prodaja i to je to.

Stella

pre 8 godina

Ja toliko miran gledam svaku nasu utakmicu, duboko uveren u pobedu makar u 4. cetvrtinu usli sa -10 i ocajnom igrom. Prosto, kad imas tim koji je jaci od svake prepreke. Veceras nonsalantan pristup, ocajna odbrana i los sut 3/4 utakmice uz samo 2 raspolozena pojedinca, onda Vilijams dodaje gas. Kad sam ga video kako juri s loptom prema kosu i trpa one trojke, znao sam da je u modu Pobesnelog Maksa!

grobar

pre 8 godina

@ Neznam da li će mo pobediti sa 20 ili 30 razlike!
Napred Zvezdo!
(ShavijaB, 20. maj 2015 18:52)

koji ce to MO da pobedi? onaj iz simpsonsa?

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

I ova utakmica je dokazala da je Mega jedna sasvim obična ekipa čiji igrači igraju za statistiku.
Webster dao 22 poena, statistički odlično izgleda, ali je on izgubio utakmicu. Čovek na kraju utakmice, kada se lomio rezultat, šutnuo dva nerezonska air-ball-a
nakon kojih Zvezda pravi seriju 5-0 i dobija utakmicu. Da sam ja Milojević, on kod mene više ne bi dobio ni sekunde, ali gazda Miško mora da zaradi

Novosadjanin.

pre 8 godina

Ovo promasivanje od Jake Blazica kada bukvalno ali bukvalno ide sam kao duh na kos u kontri sam vidjao u kontinuitetu jos od Vuleta Avdalovica...Desi se svakome, ne kazem nista, ali ovo je Blazicu deseti promasaj ove sezone samo sto se tice ovih situacija, "sam kao duh ziceri na polaganju". Ne kontam da neko toliko moze da padne u formi..Vrv nece ni ici na EP. Sto je velika steta, jer cemo ga teze prodatina kraju ove sezone, a realno svi bi zeleli da umesto njega i Rebica vidimo Aranitovica i Radanova. Msm da je Stojanovic blizu odlaska u Spaniju.

Nikola

pre 8 godina

Jokic strasan talenat, ali vec od sledece sezone mora pronaci sredinu gde ce ze ozbiljno raditi s njim. Ukoliko bi igrao za repreEntaciju mnogo bi mu znacilo u nastavku karijere.

bambus

pre 8 godina

@ Neznam da li će mo pobediti sa 20 ili 30 razlike!
Napred Zvezdo!
(ShavijaB, 20. maj 2015 18:52)

koji ce to MO da pobedi? onaj iz simpsonsa?

@(grobar, 20. maj 2015 19:23)


Pa grobaru kad si vec toliko pismen, a gde je tebi veliko slovo na pocetku recenice?
AHAHAHAHA...

Darija

pre 8 godina

Neizvesna utakmica, drama... Normalno kad su im od 200 faulova svirali 20.
Srpsku ligu treba da igraju samo klubovi koji nisu igrali regionalnu, s`tim sto ce dva najbolja iz srpske lige zameniti dva najlosija iz regionalne.

Misko objasnio Panterima

pre 8 godina

Očigledno vreme je da pojasnim. Stalno pitam igrače Mega Leksa zašto igraju protiv Crvene zvezde sa samopouzdanjem, a protiv nekih drugih sa strahom. Generacije se menjaju i svi kažu isto. Protiv Crvene zvezde se osećamo komotno, oni su kao i mi, skoro da i nemaju trofeja.

Mitar

pre 8 godina

Koja je fora sa ovim Meginim dresovima 3 broja vecim za svakog igraca? Ovaj Miljenovic izgleda jos neuhranjenije.
(boje necu ni da komentarisem, 20. maj 2015 20:38)

Igrao decko u Partizanu pa je takav, popravice se u Megi dobice neku kilu ... polako ...

Tegi legenda striptiza u Srbiji

pre 8 godina

Kada gledam Zvezdu ove godine imam osećaj kao i kada gledam No1etove mečeve...nijednog trenutka ne strahujem za pobedu.

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

Nema zime za FMP kada sude Belošević i Oberknežević, vratiće ih iz -20 do pobede, a ne iz ovih bednih -8 koliko su zaostajali za Megom.

mega frizura

pre 8 godina

koja je bre to tradicija zvezede i fpm-a u zbiru? imate jednu solidnu sezonu a raspisali ste se sa glupostima. a ni pravila ne znate...

Zuki

pre 8 godina

Je l mi se čini ili sudije navlače za megu?
(hilti, 20. maj 2015 19:28)

Hahaha pa samo u zadnjoj cetvrtini su vam poklonili loptu 2 puta, precutali dva faula u napadu i bar 3-4 u odbrani. Sramota je da pomenete sudije protiv klinaca iz Mege.

Misko objasnio Panterima

pre 8 godina

Očigledno vreme je da pojasnim. Stalno pitam igrače Mega Leksa zašto igraju protiv Crvene zvezde sa samopouzdanjem, a protiv nekih drugih sa strahom. Generacije se menjaju i svi kažu isto. Protiv Crvene zvezde se osećamo komotno, oni su kao i mi, skoro da i nemaju trofeja.

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

Nema zime za FMP kada sude Belošević i Oberknežević, vratiće ih iz -20 do pobede, a ne iz ovih bednih -8 koliko su zaostajali za Megom.

mega frizura

pre 8 godina

koja je bre to tradicija zvezede i fpm-a u zbiru? imate jednu solidnu sezonu a raspisali ste se sa glupostima. a ni pravila ne znate...

Zuki

pre 8 godina

Je l mi se čini ili sudije navlače za megu?
(hilti, 20. maj 2015 19:28)

Hahaha pa samo u zadnjoj cetvrtini su vam poklonili loptu 2 puta, precutali dva faula u napadu i bar 3-4 u odbrani. Sramota je da pomenete sudije protiv klinaca iz Mege.

grobar

pre 8 godina

@ Neznam da li će mo pobediti sa 20 ili 30 razlike!
Napred Zvezdo!
(ShavijaB, 20. maj 2015 18:52)

koji ce to MO da pobedi? onaj iz simpsonsa?

podmatrač

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Ja ne znam da li ove sudije toliko sude protiv Zvzde ili samo ne znaju ljudi, ali ovo je alarmantno ... Koraci pri prollizavanju se ne sude, faul Jaramaza ispod zvadinog kosa nad Marjanovicem se ne sudi, faul se dosudjuje Dangubicu iako jr on popio po glavi, da na pominjem 1/4 i sta se tu desavalo ... Nek neko ko se razume kaze kako je moguce da se sudije ponasaju ovako? Zar nemamo bolje?

Novosadjanin.

pre 8 godina

Dovedite ovog Vebstera!!!! Ubica!
Ovo je stvarno jadno da ovakva Mega ne moze da dobije "instituciju" 4 godine, a svaku prijateljsku ih odvale 20 razlike.

milan jovanovic

pre 8 godina

Mega je menadzerski tim, izlog za prodaju igraca. Oni uopste ne igraju odbranu, oni u napadu idu na golu improvizaciju po sistemu "ko ima loptu on i zavrsava". Trener je samo skretnicar, produzena ruka Raznatovica. Milojevic se stara da par glavnih igraca za prodaju imaju svoju minutazu i zato necete na tajm autu cuti nikakve suvisle savete niti predloge sta i kako da se odigra vec samo bidrenje i uopstene kritike. Njegov tim nema nikakvu disciplinu u igri niti plan igre. Par glavnih igraca predvodjenih Jokicem rade sta im padne na pamet. Bice pravi cirkus kada Jokic, potpuno tehnicki nepripremljen igrac za iole ozbiljiju ligu i klub, ode u NBA?! Pa momak ide u reket sa svojih 2.15 samo kad ga, maltene, pistoljem nateraju...Smejurija. A ta ista Mega je u samom vrhu srpske kosarke i u sredini ABA lige. To dovoljno govori o kvalitetu istih. Tim beu iokakvih rakmicarskih zelja. Samo prodaja i to je to.

dex

pre 8 godina

Ovo je poslednja utakmica ove sezone u kojoj ce igraci Mege da izginuti. Posle mogu opusteno da igraju i izgube od juniora Partizana sa 30 razlike.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Ovo promasivanje od Jake Blazica kada bukvalno ali bukvalno ide sam kao duh na kos u kontri sam vidjao u kontinuitetu jos od Vuleta Avdalovica...Desi se svakome, ne kazem nista, ali ovo je Blazicu deseti promasaj ove sezone samo sto se tice ovih situacija, "sam kao duh ziceri na polaganju". Ne kontam da neko toliko moze da padne u formi..Vrv nece ni ici na EP. Sto je velika steta, jer cemo ga teze prodatina kraju ove sezone, a realno svi bi zeleli da umesto njega i Rebica vidimo Aranitovica i Radanova. Msm da je Stojanovic blizu odlaska u Spaniju.

zarasutra

pre 8 godina

Sada je valjda I Duletu, Tegeltiji, svim grobarima, menadzerskim ekipama a posebno sudijama jasno: NAJJACI SMO! NIKO NAS NE MOZE POBEDITI! NIKO!!!

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

I ova utakmica je dokazala da je Mega jedna sasvim obična ekipa čiji igrači igraju za statistiku.
Webster dao 22 poena, statistički odlično izgleda, ali je on izgubio utakmicu. Čovek na kraju utakmice, kada se lomio rezultat, šutnuo dva nerezonska air-ball-a
nakon kojih Zvezda pravi seriju 5-0 i dobija utakmicu. Da sam ja Milojević, on kod mene više ne bi dobio ni sekunde, ali gazda Miško mora da zaradi

DedaMiloje

pre 8 godina

Nema zime za FMP kada sude Belošević i Oberknežević, vratiće ih iz -20 do pobede, a ne iz ovih bednih -8 koliko su zaostajali za Megom.
(Idea Voli Telekom, 20. maj 2015 20:03)

E ajde ne smaraj, odlična utakmica. Mega se borila, Kalinić nula odigrao. Jel Belošević vezao 4 trojke ili Wilijams? Ako nemaš ništa pametnije da pišeš onda nemoj. Zvezda otaljala i ovu utakmicu i to je to.

DedaMiloje

pre 8 godina

Bravo Mega. Pokradose sudije u zadnjoj cetvrtini. Lekciju ste im odrzali iz kreativne kosarke.
(Zuki, 20. maj 2015 19:47)

Izuzetno kreativno, ko ima loptu odmah na koš, izuzetno je Jokić bio kreativan, čovek igra sam utakmicu. Trener smejuruja, Radonja ga odradio lagano večeras.

Struki

pre 8 godina

Dobra i kvalitetna kosarkaska predstava! Mega po obicaju izuzetno motivisana,Zvezda sa "sporim paljenjem"ali uvek u mecu i zaostatkom od 5-8 poena. Na kraju do izrazaja dolazi "duza klupa"i pre svega kvalitet,i zasluzena pobeda sampiona ABA lige! Sudjenje veoma retko komentarisem,jer svakom moze da se desi da pogresi,ali ovo veceras sto su sudili Oberknezevic i Belosevic tesko se moze nazvati "deljenjem pravde"! Blago receno,ovo je katastrofa od sudjenja na stetu Zvezde!

Milan

pre 8 godina

E ovako:

1.Mega zna ovako igrati samo protiv Zvezde a protiv Partizana ono opusteno ko sisa tu tekmu..
2.Sudjenje uzas u 3 cet sam imo osecaj da ubiju naseg igraca ne bi mu sudili faul...
3.Williams nas je u 3 drzao i pogotovo u 4 asistencijama...
4.Djenka na kraju kad se resavalo pogodio 2 teska ulaza!Naklon do pobda...

Darija

pre 8 godina

Neizvesna utakmica, drama... Normalno kad su im od 200 faulova svirali 20.
Srpsku ligu treba da igraju samo klubovi koji nisu igrali regionalnu, s`tim sto ce dva najbolja iz srpske lige zameniti dva najlosija iz regionalne.

Voip

pre 8 godina

Evo da nabrojim greske na stetu Zvezde da ne bude kako preterujem kako je bilo i vise nego domacinsko sudjenje. Faul Dangubicu iako se plej zabo u njega iako je pre doso do pozicije i bio sa obe noge na parketu isti su sudili i Blazicu, Blazic skace ne dirajuci pleja koji se nesto trza u prolazu sviraju faul, koraci pri klizanju pleja nisu svirani, koraci Jaramazu nisu svirani, faul Jaramaza nad Bobijem nije sviran, faul Nikolica nad Williamsom nije sviran, lopta za nas kad se Mitrovic bunio i popio tehnicku, faul nad Blazicem u kontri. Ima jos toga ali sam ovde nabrojo 9 "gresaka". Probase da iskoriste manjak motiva posle derbija ali ne ide, prejaka je Zvezda ove godine.

slobinator

pre 8 godina

grobari, ovaj vaš guru kao da vas je hipnotisao.puna su vam usta sudija kad zvezda pobedi.zvezda je večeras igrala sa 12% snage,a vi se tu nešto ložite.vas smo u nedelju realno dobili sa 50% snage I to sa 16 razlike.ove godine je očita razlika u klasi u korist zvezde I nema nikakvih izgleda da je neko ozbiljnije ugrozi u pohodu ka trostrukoj kruni

Franko

pre 8 godina

Megini klinci koji sanjaju Zvezdin dres, koji sanjaju da krenu stopama Dangube i Bobija, maksimalno motivisani u za njih utakmici sezone i na drugoj strani Zvezdini sampioni pomalo prepotentni od silnih uspeha ove sezone, svesni da su najbolji da sa malo vise snage mogu da preokrenu mec u svoju korist. Igraju kad zagusti a do tada poprilicno nezainteresovani. Ovako sam ja video prvo poluvreme !

fancy

pre 8 godina

Ljudi moji, pisao sam ranije...igraci Mege zele da se nametnu klubu za koji bi hteli da igraju zato su motivisani! Tako i treba hvala im na svakoj prolivenoj kapi znoja samo nas cine jacim! Instituciju bi sa ovakvom igrom odvalili 10ak razlike! I naravno sa ovakvim sudjenjem...

Stella

pre 8 godina

Ja toliko miran gledam svaku nasu utakmicu, duboko uveren u pobedu makar u 4. cetvrtinu usli sa -10 i ocajnom igrom. Prosto, kad imas tim koji je jaci od svake prepreke. Veceras nonsalantan pristup, ocajna odbrana i los sut 3/4 utakmice uz samo 2 raspolozena pojedinca, onda Vilijams dodaje gas. Kad sam ga video kako juri s loptom prema kosu i trpa one trojke, znao sam da je u modu Pobesnelog Maksa!

Nikola

pre 8 godina

Jokic strasan talenat, ali vec od sledece sezone mora pronaci sredinu gde ce ze ozbiljno raditi s njim. Ukoliko bi igrao za repreEntaciju mnogo bi mu znacilo u nastavku karijere.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Teško ali zasluženo. Mega kao i uvek izginula protiv nas. Bobi klasika-Car, Willi i Djenka objasnili zašto su veliki igraci. Gazi Zvezdo!!

Chodex

pre 8 godina

Pre svega da istaknem da sam uzivao u fenomenalnoj kosarkaskoj predstavi veceras. Cestitke i jednoj i drugoj ekipi na sjajnoj borbi, definitivno najbolje sto u ovom trenutku Srbija moze da pruzi. Bicu iznenadjen ukoliko Mega u sledem kolu izadje porazena. Ove godine nas niko ne moze zaustaviti. Zvezda!

bambus

pre 8 godina

@ Neznam da li će mo pobediti sa 20 ili 30 razlike!
Napred Zvezdo!
(ShavijaB, 20. maj 2015 18:52)

koji ce to MO da pobedi? onaj iz simpsonsa?

@(grobar, 20. maj 2015 19:23)


Pa grobaru kad si vec toliko pismen, a gde je tebi veliko slovo na pocetku recenice?
AHAHAHAHA...

Nebojsa

pre 8 godina

Pomislio sam kad sam video u kom pravcu ide utakmica da ce C.Zvezda da izgubi da bi se Mega docepala trece pizicije nesto su mi igrali kao da ih pobeda nije intetesovala ali su me demantovali

Tegi legenda striptiza u Srbiji

pre 8 godina

Kada gledam Zvezdu ove godine imam osećaj kao i kada gledam No1etove mečeve...nijednog trenutka ne strahujem za pobedu.

Mitar

pre 8 godina

Koja je fora sa ovim Meginim dresovima 3 broja vecim za svakog igraca? Ovaj Miljenovic izgleda jos neuhranjenije.
(boje necu ni da komentarisem, 20. maj 2015 20:38)

Igrao decko u Partizanu pa je takav, popravice se u Megi dobice neku kilu ... polako ...