Utorak, 19.05.2015.

11:17

Partizan napada 14 miliona evra!

Fudbaleri Partizana imaće ogroman motiv predstojećeg leta, osim šanse da igraju sa najboljim timovima Evrope, plasman u LŠ donosi klubu čak 14 miliona evra!

Izvor: AK

Partizan napada 14 miliona evra! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

135 Komentari

Sortiraj po:

bers0003

pre 8 godina

Gledao jednom intervju nekog porno glumca koji je ljut producentima rekao:"Za te pare necu ni cipele da skinem". Pa kad se ovde ismijavaju evropskoj kosarci da im kazem da u NBA, a pogotovo NFL (americki fudbal) za ove UEFINE pare ne bi ni patike/kopacke obukli.

abraham

pre 8 godina

Kratko i jasno:Mandatorno obezbediti 3 mil. E i kupiti 4 do 5 klasnih igraca i zaista napasti LSs.
Trebamo dva vrlo dobra cfora, leve beka i krilo, i nekolicinu odlicnih centralnih veznih....Sa takvom investicijom imamo makar sigurnu Evropa Ligu,cime bi sigurno otplatili startnu investiciju. Sve ostalo je ozbiljna dobit pri cemu mislim na vrednost takvog tima i dodatne ekon. efekte.
Treba samo malo mozga, dosta hrabrosti i dosta pameti kod kontrole rizika. U takvim uslovima, uz dobar zreb, imamo ozbiljne sanse i za LSs a to je dzekpot koji klub vodi na mnogo visi nivo.

deephomer

pre 8 godina

ako po obicaju budu trenirali po splavovima trbace im boce sa kiseonikom na poluvremenu.U avgustu mogu da pretrce 100m za manje od minut i da nepovrate posle toga

Upucen grobar

pre 8 godina

Naslov je malo nerealan.
Partizan mora da prodje 2 ekipe u medjusobnim duelima da bi se stiglo do ovog naslova.
Naravno da ovakvi naslovi stavljaju igrace pod vecim pritiskom i time se stvara imperativ pobede koji nije uopste potreban nasim klubovima.
U svakom slucaju srecno svim nasim klubovima koji predstavljaju Srbiju u Evropi !!!

deky

pre 8 godina

ja da sam na vasem mestu ja bih se odmah u banci zaduzio za tih 14mil jer sigurno ih uzimate , nema tu sta mnogo da se razmislja !

Божа Дунстер

pre 8 godina

Сећам се како се говорило:
Звезда дугује,6,9,12,17,24 и на крају 60 милиона.
Е сад јеПартизан ту негде видећете идуће године дугују око 25 до 35 милки и тако до 60 милки.Живи били па видели.
поздрав....

O vašim titulama i da ne pričamo

pre 8 godina

@ u paranoja glavama
@ luka

Vi bukvalno jedini argument imate u "svi znamo šta je bilo" a nikako da kažete jednu jedinu utakmicu gde su Zvezdi poklonjeni bodovi prošle sezone. Evo ja ću vam reći konkretno da je partizan prošle godine zabranio Novom Pazaru da dovede 10 igrača i trenera i zbog toga je bio bez kompletne klupe. Ali vam to nije bilo dovoljno nego su vam priznata dva neregularna gola što su svi potvrdili i izbacili ste im jednog igrača. Protiv Voždovca, Čukaričkog, Spartaka, Radničkog, Rada nisu svirani ČISTI penali za protivnike, a date golove ste poništavali protivnicima na 4 utakmice. Pritom partizan je dao 5 ili 6 golova iz čistog ofsajda! Sve to u prošloj sezoni o kojoj pričate! Da li je moguće da toliko nemate obraza?? Taj Zvezdin tim je igrao 5 puta bolje od partizana a na kraju jedva uzeo titulu! Toliko o vašem poštenju u prošloj sezoni o kojoj toliko pričate.

michel

pre 8 godina

U vecini komentara je promasena sustina teksta! Ovo je UEFA cenovnik za LS i LE, a dokle ce Partizan dogurati je drugi par cipela. Samim ucescem u kvalifikacijama za LS se zaradjuje lepa suma novca!

dex

pre 8 godina

@u paranoja glavama

Uvek kada vam nesto nije po volji, "ceo grad zna." Koliko od toga se zaista ostvarilo? Evo, opet ste ove godine plakali kako se Zvezdi namestila titula, kako je uprava dovedena da vas unisti, kako je Milinkovic tu da preda titulu, jer to svi znaju... I sta bi? Ja samo ne znam kako vas nije sramota da kolektivno toliko lazete i trazite alibi za sve.

Luka

pre 8 godina

Ako je neko iz Srbije zadnjih godina imao šansu da prođe to je prošlogodišnja Zvezda jer odavno neko nije imao bolji, iskusniji i uigraniji tim...
(Sramota, 19. maj 2015 13:15)

Pa vidiš li, Sramoto, da nijedan Zvezdaš nema obraza ni da pomene taj "sjajni" tim i njegov "fenomenalni" prolećni niz. Koštalo je koliko je koštalo, ali bar nemoj da pričaš o tome.

Šavija Alonso

pre 8 godina

Da je vlast imala pameti da Partizanu da ove silne milione što sipa u bure bez dna zvano FK CZ, sad bismo imali jednog redovnog učesnika LŠ i stabilan klub za ponos Srbiji, koji bi uloženo glatko vratio, a bilo bi nešto i za SNS džepove. Ali nastavlja se sa rasipanjem naših (budžet) i tuđih (Gazprom) para, iako je Zvezdi ionako svejedno, njoj više ni Bog ne može pomoći.

bora

pre 8 godina

Fudbal je jednostavno planetarni fenomen.Košarka nažalost,osim u par malih država Litvanija,Grčka,Srbija...ne uživa veliku pažnju i popularnost u Evropi.

...u paranoja glavama

pre 8 godina

Čovek pod nikom "sramota" zaista nema srama. Ceo Beograd zna taćnu cifru kojom je plaćeno prošlogodišnje prvenstvo, a on se još hvali timom koji ga je osvojio?! Nadam se da se radi o dvanaestogodišnjaku, sve drugo bi bilo tužno...

dejan

pre 8 godina

alexa..! fudbal je gledaniji od kosarke,prosek na stadionu u ligi samp 70 do 90 hiljada pa pomnozi sa 40 do 50e za kartu,tv prava itd...! zato je u ligi samp 5m osvajanje,a u basketu 250000,cista matematika!

branko

pre 8 godina

Poslednjih 6-7 godina svakog Avgusta smo puni iscekivanja, nadamo se boljim igrama nasih ekipa u kvalifikacijama... a oni iz godine u godinu igraju sve slabije i ispadaju sve ranije i ranije. Vidim neki se opet nadaju :)
Gledam transfermarket i vidim da neki prosecni timovi iz Azerbejdzana, Kipra, Kazahstana imaju Brazilce i Argentince u svom timu koji vrede kao citav tim Partizana. A vi se i dalje nadajte...

sone

pre 8 godina

a oni igraju za dzabe te utakmice? putovanja, plate, ceo tim, organizacija tekme? pre par god na arsenalu nas je bilo samo 25hiljada. Partizan i svi domaci klubovi generalno, sto se tice kvaliteta fudbala, novih talenata, trenera igraca uprave, i najbitnije finansija, sve to je i suplje i prazno.

NBS

pre 8 godina

(Sramota, 19. maj 2015 13:15)

Kako su pare za licencu bile na racunu FKCZ kada je racun bio u blokadi godinama. A onda je pitaj boga (AV) odblokiran i vise ne podleze prinudnoj naplati-nije u platnom prometu!!!

Gavrilo Iz Principa

pre 8 godina

Čekajte, što bi Euroligu, košarkašku organizaciju, bilo briga šta ima da kaže tamo nekakvi bezvezni i nebitni fudbalski klub partizan?..jel' vam ovo predsednik sportskog društva pisao?

Nada

pre 8 godina

Grobari ovo vam ovi vaši mažu oči da sakriju sopstveni lopovluk... Ovo su obične bajke, u celoj našoj ligi nema dovoljno dobrih igrača da se sastavi tim koji bi mogao da priđe lš, a ne da se nada nekom uspehu.

djordjevic

pre 8 godina

hahahahah, daj bre nemoj da se lazemo. Da nas neko ne petardira u kvalifikacijama i dobro je. Mogu samo da zamislim Babinha u "punoj" formi u sred leta kako pokusava da odigra 90 minuta...

pik

pre 8 godina

Naravno, treba reci ovo, zasto da ne. Secam se kako sam bio besan kada je Prokom dobio A licencu, a Partizan ne. Prokom tu prethodnu sezonu ispada u grupnoj fazi, Partizan ide na f4. Kojim zaslugama Prokom dobija licencu, boga pitaj. i to nije bilo samo te jedne godine. Evroligi nije u interesu da u svom kaplitalistickom takmicenju gde je jedino kes bitan ima jedan komunisticki organizovan klub, koji se krpi s koca i konopca, a opet uspeva da parira svima. Smrt fasizmu!

Illmatic '94

pre 8 godina

Далеко су наши клубови од Лиге шампиона. Могу уз мало среће да успеју да уђу у групну фазу и шта онда? Гол разлика 2:20 и свима служимо као врећа за пуњење. Нама требају квалитетни странци али немамо паре да их доведемо а ни да им дајемо високе плате. Опет кад погледаш Лига Европе је наша реалност,мада и ту заостајемо за појединим клубовима са наших простора.

Sale

pre 8 godina

Juce setam i prolazim pored terena gde stariji covek individualno trenira decka oko 11-12 godina. Vice na njega, trazi eksplozivnost, forsira ga maksimalno, motivise ga tako sto mu iz sveg glasa nabraja cifre, sto nasih sto stranih fudbalera koje zaradjuju, a mali se znoji, trudi se, ali nisam bio siguran da najbolje razume "pedagoga" pored sebe. Sada citam ovu fascinaciju Partizana, Zvezde, koga god, milionima, evra, dolara, rubalja...i bas sam se zamislio sta je tu ostalo od sporta. Nema miliona, nema sporta? Ono sto je zalosno je da se sportski rivalitet izmedju Zvezde i Partizana izgubio jer se sveo na borbu za goli opstanak za koji trebaju milioni. To namece uefa, fifa, uleb, fiba i svi ostali "vrhunski sportski radnici". Reprezentacija je tu gde jeste a svi su milioneri??? Nedostaje sportskog motiva a para imaju. Doslo je dotle da se sportski uspeh meri ucestvovanjem ili neucestvovanjem, jednih ili drugih jer su imali vise ili manje para. A ovaj klinja sa pocetka teksta ili ce zaraditi milione ili ce pasti u depresiju jer ih nikad nije zaradio. A mogao bi da izgradi zdrav, sportski duh koji bi i svima nama dobro dosao, makar bi nam to ostalo ako nema prokletih miliona. Bili bismo bolji ljudi. Sportski pozdrav!

Велика Србија

pre 8 godina

Ово је само један у мору доказа да Фудбалски клубови треба да се одвоје од малих паразитских спортова.

Све снаге усмерити на Фудбалска такмичења УЕФА у којима се оствараују енормни приходи који доносе благостање нашем Фудбалу, веома брзо би кренула изградња Супермодерних стадиона (погледајте само пример БАТЕ Борисова).
Приход САМО ОД УЗЕШЋА У УЕФА ЛИГИ ШАМПИОНА 14 МИЛИОНА ЕВРА!
Па то је благостање и за државу која би имала посредне користи од Модерних и Богатих клубова који би носили перјаницу земље у Европи. Кроз умерено опорезивање клубова буџет би имао додатне приходе.
Пласман у Лигу шампиона је итекако остварив што сем Партизана из 2010 (улагања у тим 30.000 евра?!), најбоље показује Лудогорец који је постао редован у ЛШ захваљујући олакшаном путу кроз УЕФА квалификације за шампионе држава.

Да још једном поновим кључну ствар:
ФУДБАЛСКИ КЛУБОВИ ТРЕБА ДА РАСКИНУ БИЛО КАКВЕ ВЕЗЕ СА МАЛИМ ПАРАЗИТСКИМ СПОРТОВИМА КОЈИ УЗИМАЈУ ОГРОМАН НОВАЦ ОД ФУДБАЛА ЈЕР СУ САМИ НЕСПОСОБНИ ДА ОБЕЗБЕДЕ СВОЈ ОПСТАНАК.

rotar52

pre 8 godina

UEFA nema potrebu da dijeli vajld karte "egzotičnim" ekipama i da se bavi sićom kao ULEB i FIFA i što da dovodi u pitanje regularnost i sportski duh, kad je ona "krupna" od pranja para raznoraznih tajkuna, nekakvih sponzora i "dobrotvornih" akcija. A Partizan može samo da sanja... Neka proda Petržalci i Petah Tikvi. Toliko!

Branko

pre 8 godina

Sa kojim igračima ćete da napadnete 14 miliona evra?
Sada ćete prodati šta god možete (danas naslov u novinama "odlazi Živković), podmiri ćete partijske kase i nešto dugova, a onda će oprobani asovi, Lola, Babović, Ščepović, itd. da istrče pravo sa splavova u napad.

Ako nećete da stalno budete razočarani, zaboravite na fudbal u Srbiji, bar dok se klubovi ne privatizuju, a to neće skoro da se desi.

Rajko

pre 8 godina

A sta kaze Covic i njegovi sledbenici na ovo...Da nije neka zavera ovo .....
(k, 19. maj 2015 13:23)
Covic ne izlazi iz glave ..au..na ovu vest covek spominje Covica.

"Siromasan ali dobar covek"

pre 8 godina

Svakako da je ovaj dug partizana od 14 miliona koji duguje manje od zvezde koja skoro pa sigurno nece uspeti da vrati nikada dug od 60 miliona evra..A bili su nekad evropski prvaci ali to se platilo i to debelo..Sto se tice LS mozda uspe da partizan prodje prvo kolo i eventualno drugo u zavisnosti od zreba...Mada kakva nam je liga tesko da ima cemu da se nadamo u evropi uopste pogotovo ovakvi kakvi jesu klubovi nasi u Srbiji..

Sramota

pre 8 godina

Potpuno je jasno zašto Zvezdi nije dozvoljeno prošle godine da uplati pare za licencu iako su bile na računu. Ako je neko iz Srbije zadnjih godina imao šansu da prođe to je prošlogodišnja Zvezda jer odavno neko nije imao bolji, iskusniji i uigraniji tim. Nema više uopšte sumnje da neko pokušava da uništi Zvezdu do kraja. Zvezda je bila toliko veliki klub da evo ni 15 godina nije bilo dovoljno da do kraja uruši takav klub ali bojim se da će kad tad uspeti jer je i više nego očigledno da je u ovoj zemlji političarima cilj da postoji samo jsd partizan. Sve ostalo je samo spinovanje grobara koji npr. kukaju u košarci a dobijaju više od Zvezde. Ista stvar i sa fudbalom gde cele godine "potpuno pouzdano" znaju da je titula nameštena Zvezdi a onda je skandalozno osvoje oni i to dok ih vodi stranka koju upravo pljuju. Strašno je šta se radi u Srbiji. P.S. Da je Zvezda prošle godine prosledila pare koje su već bile na računu dobila bi od UEFA kroz samo nekoliko meseci zagarantovanih 4 miliona za kvalifikacije a znajući koliko ima publike svaki meč bi doneo još po milion evra (50.000x20€). Zvezda bi čak i da ne uđe u LŠ zaradila nekih 6-7 miliona i krenula ozbiljno da se oporavlja. Ali u Srbiji to očigledno nije dozvoljeno i neko sprečava.

DedaMiloje

pre 8 godina

Jel moguće ovo poredjenje sa košarkom? Pa vi ste poprskali načisto. Ovo je još upućeno na Zvezdu da bi se obezvredili njeni uspesi u košarci. Prozivaš najjače takmičenje posle NBA na svetu na ovakav prizeman način. To može samo Vujošević i niko više, posle vam kriv djavo što vas ne zovu da igrate. Ne postoji sportska organizacija koju niste pljunuli ako ne izborite takmičenje. Vi ste dno srpskog sporta.

dejan

pre 8 godina

Kad se jave zvezdasi da komentarisu nesto,pa bar da kazu nesto normalno nego odma provokacije,bednici smo itd..! Cisto da se zna moji zvezdasi,sa vasim dugom od 55miliona ili ti nesto manje-vise,vi ste odavno trebali biti ugaseni,ili ti zavrsiti kao Rangers!! Da je drzava pravna,i onakva kakva bi trebala da bude,vec bi tako bilo!!

Kaiim

pre 8 godina

Partizanovac sam i ovo je svima vec bilo poznato, ne vidim razlog da se naglasava u tom kontekstu i omalovazava kosarka. Kad smo vec kod novca i napada na 14 miliona evra... sto ne spomenuste vaterpolo i kako ste jednog od najboljih vaterpolista na nasim prostorima (Mandica) prodali za 70000 evra? Elem, da je 114 miliona nagrada za ulazak u LS, kladim se da bi do godine klub ponovo imao dugove... i ne samo Partizan za koji navijam i volim svim svojim bicem, nego bilo koji na nasim prostorima. Takvo je vrijeme doslo i takvi ljudi se, nazalost, bave sportom u Srbiji da su licni interesi iznad svega.

Deki

pre 8 godina

Znamo da kažemo kako je UEFA ozbiljna, a zašto mi nismo ozbiljni? Hoćemo da uzmemo 14 miliona, a dovodimo igrače bez obeštećenja i nećemo dinar da uložimo? Rizikuješ, uložiš 5 miliona da bi do bio 14 i više, ali sve to je nemoguće dok je svačije i ničije!

alexa

pre 8 godina

Meni samo nije jasna jedna stvar. Nenormalna razlika u odnosu na kosarku. Ove godine Real kao osvajac Evrolige je dobio 250000??? Za pobedu u evroligi dobija se po 7000e , a za fudbal ovakve cifre?? Sto je mnogo, mnogo je..

Toni

pre 8 godina

Čekaj, je li moguće da je na službenomj stranici kluba objavljeno poređenje između UEFA i ULEB? E pa super, Uleb će im još više biti naklonjen poslije ovog šabanluka.

ludinovinar

pre 8 godina

Jednostavno je u tom slucaju.. Dovedite 4-5 normalnih igraca, jednog koji nece praviti budalu od sebe pozadi, jednog da poveze odbranu sa veznim redom, jednog koji ce imati malo osecaja za dodavanje, koji ce moci cetvrto pojacanje u vidu napadaca da spoji sa golom.. :-) hehe Stvarno jednostavno.. Za ove igrace ne treba vise od tri miliona evra, a zarada je potencijalnih 14! Budite pametni i spasite klub.. Svaka cast i za tekst sa sajta, drago mi je da KK ima vasu podrsku (da se zakljuciti poredjenjem UEFA sa kosarkaskim organizacijama), samim tim ukoliko se zaradi taj novac eto pomoci i njima, pa da vratimo redovno stanje u ABA i domacoj ligi.. ;-) Uzdravlje!

geronimo

pre 8 godina

4 kruga kvalifikacija, a kao napravili sistem da se ekipe iz siromasnijih zemalja mogu lakse kvalifikovati, smejurija! Ove kvalifikacije su prava Liga sampiona, posto tu prolaze sve sampioni svojih drzava, kod onih direktno kvalifikovanih su vecina drugo- i treceplasirani u njihovim prvenstvima.

Реално

pre 8 godina

Тужно. Опет исти омажни рукопис. Већ сам апеловао да треба помоћи том човеку.

Zuki

pre 8 godina

mozete vi da napada te sta hocete ali jedno znam da navijaci partizana vise boli ne igranje u evroligi ...taj ambijent ne moze da se poredi sa fudbalom...bar mozete nekog da dobijete a fudbal samo za gol razliku sluzite...
(kezinjo, 19. maj 2015 11:50)

mozes i ti da si iso u skola nauciti da pise te ali jedno znam da sigurno nisi iso jel se nevidi da poznajes taj ambijent... a internet bar mozes za sprdnju da sluzis...

toma

pre 8 godina

a ako osvoji ligu sampiona zaradice 75 miliona !!!!
tako i ja ako se zaposlim sa srednjom skolom kao vodeći kardiohirurg u švarcvald klinici zaradiću dva miliona !!!!!

Wilfred

pre 8 godina

Kako lepo spinuje nova SNS uprava, obećava med i mleko, kule i gradove (na vodi), i lepo će trajati ta bajka dok ne naiđu konobari sa Malte u nekoj rundi pretkvalifikacija.

ivan

pre 8 godina

Ukoliko Partizan naleti na luksemburski Dudelanz, ne pise im se dobro :) Zvezda isto. A u Cuku ipak verujem, imaju sta da pokazu. Mada iskreno, od svih nasih klubova, u kvalifikacijama najdalje stize tim koji bude najmanje menjao igracki kadar za leto. Da bi napali Evropu, tim moraju da formiraju u januaru, a ne u julu, nedelju dana pred kvalifikacije.

Sir Oliver

pre 8 godina

ali zato prvo pojacanje Marko Scepovic... Da li nam ovi iz uprave toliko ismevaju inteligenciju da sa Scepanom,Lolom Smiljanicem i Jovanovicem napadaju Ligu Sampiona. O moj boze

iii

pre 8 godina

A da li mislite i da Partizan udje u LS da ce od tih para dug biti sveden na nulu,ili priblizno nuli?mozda za javnost,da bi posle par godina istina isplivala,kao sto se sad desava u KK partizan,uspesi u evroligi,zarade,premije...kad ono dug do neba

Loznicanin

pre 8 godina

mozete vi da napada te sta hocete ali jedno znam da navijaci partizana vise boli ne igranje u evroligi ...taj ambijent ne moze da se poredi sa fudbalom...bar mozete nekog da dobijete a fudbal samo za gol razliku sluzite...
kezinjo, 19. maj 2015 11:50)

Batice, mene boli sto tebi nepismenom objavise komentar.

zex

pre 8 godina

Partizan jednostavno nema kvalitet da prodje u LS kao ni Zvezda koja je ocajna godinama unazad.Navijac sam Zvezde ali realno sa ovim timom nemozemo dalje,mi Srbi nemamo pobednicki mentalitet u kljucnim trenucima dodju i razbiju nas Bugari ili Ukrainci.sramota bre

lika

pre 8 godina

da 14 miliona + tv prava jos toliko te pare nebi videle klub već bi one bile u privatnim džepovima.jer su lopine na vlasti i u upravama desetljećima tako

nn

pre 8 godina

A kada udje. Kiza Popovic ce reci. Partizan je u minusu 6 miliona zbog troskova. Sve je vec vidjeno. Ja ne znam da li ima gore nacije od nase. Svi nas sisaju a mi blejimo.

Bley

pre 8 godina

Sad zrtvovati milion evra na par kvalitetnih i proverenih pojacanja koja bi to vec vratili prolaskom prvog kola, a plasmanom u LS bilo bi veoma dobro kad bi prebacili 1-2mil u KKP i opet vratili u zivot ljude u kosarkaskoj sekciji

Ivan

pre 8 godina

Tome treba dodati i masnu zaradu od karata. Evenrualnim ulaskom u Ligu Sampiona, Partizan bi zaradio i dodatnih 1M od prodaje karata + 1M od verovatno novih sponzorskih ugovora, a da ne zaboravimo i TV prava. Tako bi ukupna zarada verovatno premasila 17 - 18 miliona. Da ne govorimo jos i o tome koliko bi skocila cena igraca, prodaja dresova i navijackih rekvizita. Ako od toga odbijemo godisnje troskove kluba na plate, odrzavanje stadiona i Zemunela, putovanja, stanove igracima sto sve ukupno oznosi pretpostavljam 7-8 miliona, Partizan bi u tom slucaju mogao da otplati 10-11 miliona duga, pa bi tako vec iduce godine u ovo vreme klubski dug bio svega 3-5 miliona, bez da se iko od igraca proda. A eventualnom prodajom 1-2 igraca sredinom iduce sezone, taj dug nebi ni postojao.

mica

pre 8 godina

Nagrade su skoro priblizne kao u Uleb evreoligi! Ova razlika u novcu poazuje zasto je kosarka neprofitabilan sport i moras poslovati u minusu! kad se uporede nagrade u UEfa i Uleb,pametnom dosta

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Ako udjete u LS svaka cast i treba da uzmete te novce, ako ne, vise srece sledeci put, ne vidim cemu ovakvi podsmesi nekom takmicenju u koji klub iz vaseg SD ni ove godine nece ici.
(Misha, 19. maj 2015 11:22)

A ni iz vašeg.
Samo iz Železnika.
Pa vi obožavajte gazdu.

Misha

pre 8 godina

UEFA je ozbiljna sportska (fudbalska) organizacija. Nije to košarkaška ULEB Evroliga (koja klubove ponižava sa „nagradom“ od smešnih 7.000 € za pobedu u Evropi....

....navodi se na sajtu Partizana.

Uz apsolutnu saglasnost da su nagrade u uleb EL skoro pa nikakve, jako neobziljno saopstenje jednog kluba koji pretenduje da bude vrhunski i na nasim prostorima je trenutno bez premca. Kakve sad veze ima Uleb EL sa pokusajem Partizana da udje u LS? Cemu ovakav ton saopstenja i nipodastavanje? Ako udjete u LS svaka cast i treba da uzmete te novce, ako ne, vise srece sledeci put, ne vidim cemu ovakvi podsmesi nekom takmicenju u koji klub iz vaseg SD ni ove godine nece ici.

moje ime

pre 8 godina

@Misha

Nije ovo saopstenje, nego tekst na sajtu.
A ovo se navodi da se zapuse usta svima koji glasno trabunjaju da Partizan posle 10 godina u Evroligi mora da ima ogromne pare, a nema ih.

Nema ih, zato sto su prihodi klubova u kosarci takvi da u celoj Evropi od sponzora ide 80%, pa onda sve ostalo.

Jedini izuzeci su Makabi i Partizan. To su jedini klubovi kojima su navijaci godinama punili budzet, a Partizanu i prodaja igraca.

Da se ne zaboravi, Partizanu je i prosle godine sezonska bila skuplja nego Covicevom klubu - 9500 dinara vs 7900 dinara.

O periodu kad smo mi igrali Evroligu, a vi ne, necu ni da govorim. Odnos je bio 120 evra prema 15 evra.

limarija klap klap

pre 8 godina

haha uđeš u LŠ i otplatiš sve dugove i još ti ostane, teško ali volimo da sanjamo.
pantelijama (kad bi i uspeli da uzmu don tolle ligu) ne bi bilo dovoljno ni da osvoje LŠ.

kezinjo

pre 8 godina

mozete vi da napada te sta hocete ali jedno znam da navijaci partizana vise boli ne igranje u evroligi ...taj ambijent ne moze da se poredi sa fudbalom...bar mozete nekog da dobijete a fudbal samo za gol razliku sluzite...

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Kako bi reogovao vlasnik? Zadržavo bi tim i uložio 5-6 milona EUR u neophodna pojačanja i na kraju bi pokupio tih 14 miliona čime bi vratio uložena sredstva i ostvario zaradu.
A pošto vlasnika nema društvo reaguje tako što će još pre kvalifikacija prodati ono malo boljih igrača za 1-2 milona EUR i ispasi u 3. kolu sa zardom od 1 mio EUR. I ta 2-3 milona EUR zanči životarenje društva za nardenih nekioliko meseci.

Mađioničar

pre 8 godina

Opet i da uđemo i otplatimo dugove opet bi bili neki dugovi.. A ova frustracija za basket je mogla (tradicionalno) kulturnije da se saopšti. Ili šmekerski da se stavi u vest za košarku "Plasman FK Partizana u LŠ bi nesumnjivo i nezamerljivo olakšao rad KK Partizan" ;)

ww

pre 8 godina

Ko je pisao saopstenje za sajt? Kakve veze ima Uefa sa Ulebom i Fibom pa se vrsi poredjenje!? Sto onda ne vrsite poredjenje i sa NBA i jos puno organizacija? Ovako koliko vidim kukate na to sto necete igrati Evroligu, a LS nije ni vazna... Mada tu je u pravu ko je pisao, koliko je jadan nas fudbal, ne postoje sanse da se kvalifikuje neko u LS... Prosla su ta vremena...

Dr. AGIŠA

pre 8 godina

Cemu ovakav ton saopstenja i nipodastavanje? Ako udjete u LS svaka cast i treba da uzmete te novce, ako ne, vise srece sledeci put, ne vidim cemu ovakvi podsmesi nekom takmicenju u koji klub iz vaseg SD ni ove godine nece ici.
(Misha, 19. maj 2015 11:22)

Odgovor na pitanje je: Više je Dule platio za nenošenje sakoa nego što je CZT zaradila od silnih pobeda u EL.

Wilt Chamberlen

pre 8 godina

jao prozivke, hahahahahhaah, koji kompleksasi ovi grobari, oduvek su bili!! sad je evroliga smesna, o cemu vi pticate, o kojoj vi bednici ligi sampiona pricate?? kako vas nije sramota da uopste pomenete mogucnost da udjete u nju, odjenom casa ilic najbolji igrac u 62 godine, ma da, razmislite malo!!

Анархиста

pre 8 godina

Треба да им се набије порез од 85% на ово, ионако се њима финансира фудбал који служи само за дивљање ограниченим клинцима, а фудбалери и поред овог новца немају плате…

nikola1992

pre 8 godina

Ja vam kao delija zelim sve najbolje u tim kvalifikacijama i da ponosno i uspesno predstavljate srbiju. Isto to vazi i za cuku, vosu i naravno moju zvezdu.

Ratko

pre 8 godina

Kakvo ushicenje kao da se radi o osvajanju domaceg kupa a ne o ucescu u LS. Mora da se pobede 3 izuzetno teska protivnika, bukvalno nemoguca misija, mozes da imas motiv koliki hoces, nas fudbal je dno Evropskog kvaliteta. Pa Partizan ne moze osrednju Grcku ekipu da pobedi sto smo skoro videli a ne da se plasira u LS. Izgleda da nas narod ima bas plitko pamcenje. Zaboravise da je Ludogorec za nase ekipe Barselona a pre toga nikada nisu culi za njih, cak ni u kladionicama. Ako bi se kojim kosmickim cudom desilo da Partizan nekako i udje u tu LS, te pare bi lepo popunile funkcionerske dzepove, mislim da bi neki obezbedili i unuke sa ovim novcem. O kakvom crnom svodjenju nule pricate? Pijem kafu i osecam se kao da zivim u Holandiji gde se zna red i zakon. I ovo saopstenje FK i poredjenje sa ULEB organizacijom, dva sporta koja su svetlosnim miljama jedan od drugog. U Euroligi najposeceniji klubovi PAO i Zvezda u proseku od 14-18 hiljada ljudi i LS gde minimalan prosek gledalaca iznosi 50 hiljada. Klubovi sa astronomskim budzetima kao Real i CSKA u prvim fazama imaju prazne tribine. Da ste uporedili sa NBA imalo bi smisla. Zaista smo cirkus u svakom pogledu.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Kako bi reogovao vlasnik? Zadržavo bi tim i uložio 5-6 milona EUR u neophodna pojačanja i na kraju bi pokupio tih 14 miliona čime bi vratio uložena sredstva i ostvario zaradu.
A pošto vlasnika nema društvo reaguje tako što će još pre kvalifikacija prodati ono malo boljih igrača za 1-2 milona EUR i ispasi u 3. kolu sa zardom od 1 mio EUR. I ta 2-3 milona EUR zanči životarenje društva za nardenih nekioliko meseci.

Misha

pre 8 godina

UEFA je ozbiljna sportska (fudbalska) organizacija. Nije to košarkaška ULEB Evroliga (koja klubove ponižava sa „nagradom“ od smešnih 7.000 € za pobedu u Evropi....

....navodi se na sajtu Partizana.

Uz apsolutnu saglasnost da su nagrade u uleb EL skoro pa nikakve, jako neobziljno saopstenje jednog kluba koji pretenduje da bude vrhunski i na nasim prostorima je trenutno bez premca. Kakve sad veze ima Uleb EL sa pokusajem Partizana da udje u LS? Cemu ovakav ton saopstenja i nipodastavanje? Ako udjete u LS svaka cast i treba da uzmete te novce, ako ne, vise srece sledeci put, ne vidim cemu ovakvi podsmesi nekom takmicenju u koji klub iz vaseg SD ni ove godine nece ici.

nikola1992

pre 8 godina

Ja vam kao delija zelim sve najbolje u tim kvalifikacijama i da ponosno i uspesno predstavljate srbiju. Isto to vazi i za cuku, vosu i naravno moju zvezdu.

Dr. AGIŠA

pre 8 godina

Cemu ovakav ton saopstenja i nipodastavanje? Ako udjete u LS svaka cast i treba da uzmete te novce, ako ne, vise srece sledeci put, ne vidim cemu ovakvi podsmesi nekom takmicenju u koji klub iz vaseg SD ni ove godine nece ici.
(Misha, 19. maj 2015 11:22)

Odgovor na pitanje je: Više je Dule platio za nenošenje sakoa nego što je CZT zaradila od silnih pobeda u EL.

limarija klap klap

pre 8 godina

haha uđeš u LŠ i otplatiš sve dugove i još ti ostane, teško ali volimo da sanjamo.
pantelijama (kad bi i uspeli da uzmu don tolle ligu) ne bi bilo dovoljno ni da osvoje LŠ.

toma

pre 8 godina

a ako osvoji ligu sampiona zaradice 75 miliona !!!!
tako i ja ako se zaposlim sa srednjom skolom kao vodeći kardiohirurg u švarcvald klinici zaradiću dva miliona !!!!!

Mađioničar

pre 8 godina

Opet i da uđemo i otplatimo dugove opet bi bili neki dugovi.. A ova frustracija za basket je mogla (tradicionalno) kulturnije da se saopšti. Ili šmekerski da se stavi u vest za košarku "Plasman FK Partizana u LŠ bi nesumnjivo i nezamerljivo olakšao rad KK Partizan" ;)

Sir Oliver

pre 8 godina

ali zato prvo pojacanje Marko Scepovic... Da li nam ovi iz uprave toliko ismevaju inteligenciju da sa Scepanom,Lolom Smiljanicem i Jovanovicem napadaju Ligu Sampiona. O moj boze

Loznicanin

pre 8 godina

mozete vi da napada te sta hocete ali jedno znam da navijaci partizana vise boli ne igranje u evroligi ...taj ambijent ne moze da se poredi sa fudbalom...bar mozete nekog da dobijete a fudbal samo za gol razliku sluzite...
kezinjo, 19. maj 2015 11:50)

Batice, mene boli sto tebi nepismenom objavise komentar.

kezinjo

pre 8 godina

mozete vi da napada te sta hocete ali jedno znam da navijaci partizana vise boli ne igranje u evroligi ...taj ambijent ne moze da se poredi sa fudbalom...bar mozete nekog da dobijete a fudbal samo za gol razliku sluzite...

moje ime

pre 8 godina

@Misha

Nije ovo saopstenje, nego tekst na sajtu.
A ovo se navodi da se zapuse usta svima koji glasno trabunjaju da Partizan posle 10 godina u Evroligi mora da ima ogromne pare, a nema ih.

Nema ih, zato sto su prihodi klubova u kosarci takvi da u celoj Evropi od sponzora ide 80%, pa onda sve ostalo.

Jedini izuzeci su Makabi i Partizan. To su jedini klubovi kojima su navijaci godinama punili budzet, a Partizanu i prodaja igraca.

Da se ne zaboravi, Partizanu je i prosle godine sezonska bila skuplja nego Covicevom klubu - 9500 dinara vs 7900 dinara.

O periodu kad smo mi igrali Evroligu, a vi ne, necu ni da govorim. Odnos je bio 120 evra prema 15 evra.

Kaiim

pre 8 godina

Partizanovac sam i ovo je svima vec bilo poznato, ne vidim razlog da se naglasava u tom kontekstu i omalovazava kosarka. Kad smo vec kod novca i napada na 14 miliona evra... sto ne spomenuste vaterpolo i kako ste jednog od najboljih vaterpolista na nasim prostorima (Mandica) prodali za 70000 evra? Elem, da je 114 miliona nagrada za ulazak u LS, kladim se da bi do godine klub ponovo imao dugove... i ne samo Partizan za koji navijam i volim svim svojim bicem, nego bilo koji na nasim prostorima. Takvo je vrijeme doslo i takvi ljudi se, nazalost, bave sportom u Srbiji da su licni interesi iznad svega.

ww

pre 8 godina

Ko je pisao saopstenje za sajt? Kakve veze ima Uefa sa Ulebom i Fibom pa se vrsi poredjenje!? Sto onda ne vrsite poredjenje i sa NBA i jos puno organizacija? Ovako koliko vidim kukate na to sto necete igrati Evroligu, a LS nije ni vazna... Mada tu je u pravu ko je pisao, koliko je jadan nas fudbal, ne postoje sanse da se kvalifikuje neko u LS... Prosla su ta vremena...

Ivan

pre 8 godina

Tome treba dodati i masnu zaradu od karata. Evenrualnim ulaskom u Ligu Sampiona, Partizan bi zaradio i dodatnih 1M od prodaje karata + 1M od verovatno novih sponzorskih ugovora, a da ne zaboravimo i TV prava. Tako bi ukupna zarada verovatno premasila 17 - 18 miliona. Da ne govorimo jos i o tome koliko bi skocila cena igraca, prodaja dresova i navijackih rekvizita. Ako od toga odbijemo godisnje troskove kluba na plate, odrzavanje stadiona i Zemunela, putovanja, stanove igracima sto sve ukupno oznosi pretpostavljam 7-8 miliona, Partizan bi u tom slucaju mogao da otplati 10-11 miliona duga, pa bi tako vec iduce godine u ovo vreme klubski dug bio svega 3-5 miliona, bez da se iko od igraca proda. A eventualnom prodajom 1-2 igraca sredinom iduce sezone, taj dug nebi ni postojao.

nn

pre 8 godina

A kada udje. Kiza Popovic ce reci. Partizan je u minusu 6 miliona zbog troskova. Sve je vec vidjeno. Ja ne znam da li ima gore nacije od nase. Svi nas sisaju a mi blejimo.

lika

pre 8 godina

da 14 miliona + tv prava jos toliko te pare nebi videle klub već bi one bile u privatnim džepovima.jer su lopine na vlasti i u upravama desetljećima tako

Deki

pre 8 godina

Znamo da kažemo kako je UEFA ozbiljna, a zašto mi nismo ozbiljni? Hoćemo da uzmemo 14 miliona, a dovodimo igrače bez obeštećenja i nećemo dinar da uložimo? Rizikuješ, uložiš 5 miliona da bi do bio 14 i više, ali sve to je nemoguće dok je svačije i ničije!

ivan

pre 8 godina

Ukoliko Partizan naleti na luksemburski Dudelanz, ne pise im se dobro :) Zvezda isto. A u Cuku ipak verujem, imaju sta da pokazu. Mada iskreno, od svih nasih klubova, u kvalifikacijama najdalje stize tim koji bude najmanje menjao igracki kadar za leto. Da bi napali Evropu, tim moraju da formiraju u januaru, a ne u julu, nedelju dana pred kvalifikacije.

dejan

pre 8 godina

Kad se jave zvezdasi da komentarisu nesto,pa bar da kazu nesto normalno nego odma provokacije,bednici smo itd..! Cisto da se zna moji zvezdasi,sa vasim dugom od 55miliona ili ti nesto manje-vise,vi ste odavno trebali biti ugaseni,ili ti zavrsiti kao Rangers!! Da je drzava pravna,i onakva kakva bi trebala da bude,vec bi tako bilo!!

Bley

pre 8 godina

Sad zrtvovati milion evra na par kvalitetnih i proverenih pojacanja koja bi to vec vratili prolaskom prvog kola, a plasmanom u LS bilo bi veoma dobro kad bi prebacili 1-2mil u KKP i opet vratili u zivot ljude u kosarkaskoj sekciji

DedaMiloje

pre 8 godina

Jel moguće ovo poredjenje sa košarkom? Pa vi ste poprskali načisto. Ovo je još upućeno na Zvezdu da bi se obezvredili njeni uspesi u košarci. Prozivaš najjače takmičenje posle NBA na svetu na ovakav prizeman način. To može samo Vujošević i niko više, posle vam kriv djavo što vas ne zovu da igrate. Ne postoji sportska organizacija koju niste pljunuli ako ne izborite takmičenje. Vi ste dno srpskog sporta.

Wilt Chamberlen

pre 8 godina

jao prozivke, hahahahahhaah, koji kompleksasi ovi grobari, oduvek su bili!! sad je evroliga smesna, o cemu vi pticate, o kojoj vi bednici ligi sampiona pricate?? kako vas nije sramota da uopste pomenete mogucnost da udjete u nju, odjenom casa ilic najbolji igrac u 62 godine, ma da, razmislite malo!!

djordjevic

pre 8 godina

hahahahah, daj bre nemoj da se lazemo. Da nas neko ne petardira u kvalifikacijama i dobro je. Mogu samo da zamislim Babinha u "punoj" formi u sred leta kako pokusava da odigra 90 minuta...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Ako udjete u LS svaka cast i treba da uzmete te novce, ako ne, vise srece sledeci put, ne vidim cemu ovakvi podsmesi nekom takmicenju u koji klub iz vaseg SD ni ove godine nece ici.
(Misha, 19. maj 2015 11:22)

A ni iz vašeg.
Samo iz Železnika.
Pa vi obožavajte gazdu.

alexa

pre 8 godina

Meni samo nije jasna jedna stvar. Nenormalna razlika u odnosu na kosarku. Ove godine Real kao osvajac Evrolige je dobio 250000??? Za pobedu u evroligi dobija se po 7000e , a za fudbal ovakve cifre?? Sto je mnogo, mnogo je..

Šavija Alonso

pre 8 godina

Da je vlast imala pameti da Partizanu da ove silne milione što sipa u bure bez dna zvano FK CZ, sad bismo imali jednog redovnog učesnika LŠ i stabilan klub za ponos Srbiji, koji bi uloženo glatko vratio, a bilo bi nešto i za SNS džepove. Ali nastavlja se sa rasipanjem naših (budžet) i tuđih (Gazprom) para, iako je Zvezdi ionako svejedno, njoj više ni Bog ne može pomoći.

Luka

pre 8 godina

Ako je neko iz Srbije zadnjih godina imao šansu da prođe to je prošlogodišnja Zvezda jer odavno neko nije imao bolji, iskusniji i uigraniji tim...
(Sramota, 19. maj 2015 13:15)

Pa vidiš li, Sramoto, da nijedan Zvezdaš nema obraza ni da pomene taj "sjajni" tim i njegov "fenomenalni" prolećni niz. Koštalo je koliko je koštalo, ali bar nemoj da pričaš o tome.

Rajko

pre 8 godina

A sta kaze Covic i njegovi sledbenici na ovo...Da nije neka zavera ovo .....
(k, 19. maj 2015 13:23)
Covic ne izlazi iz glave ..au..na ovu vest covek spominje Covica.

Nada

pre 8 godina

Grobari ovo vam ovi vaši mažu oči da sakriju sopstveni lopovluk... Ovo su obične bajke, u celoj našoj ligi nema dovoljno dobrih igrača da se sastavi tim koji bi mogao da priđe lš, a ne da se nada nekom uspehu.

Wilfred

pre 8 godina

Kako lepo spinuje nova SNS uprava, obećava med i mleko, kule i gradove (na vodi), i lepo će trajati ta bajka dok ne naiđu konobari sa Malte u nekoj rundi pretkvalifikacija.

zex

pre 8 godina

Partizan jednostavno nema kvalitet da prodje u LS kao ni Zvezda koja je ocajna godinama unazad.Navijac sam Zvezde ali realno sa ovim timom nemozemo dalje,mi Srbi nemamo pobednicki mentalitet u kljucnim trenucima dodju i razbiju nas Bugari ili Ukrainci.sramota bre

pik

pre 8 godina

Naravno, treba reci ovo, zasto da ne. Secam se kako sam bio besan kada je Prokom dobio A licencu, a Partizan ne. Prokom tu prethodnu sezonu ispada u grupnoj fazi, Partizan ide na f4. Kojim zaslugama Prokom dobija licencu, boga pitaj. i to nije bilo samo te jedne godine. Evroligi nije u interesu da u svom kaplitalistickom takmicenju gde je jedino kes bitan ima jedan komunisticki organizovan klub, koji se krpi s koca i konopca, a opet uspeva da parira svima. Smrt fasizmu!

bora

pre 8 godina

Fudbal je jednostavno planetarni fenomen.Košarka nažalost,osim u par malih država Litvanija,Grčka,Srbija...ne uživa veliku pažnju i popularnost u Evropi.

Анархиста

pre 8 godina

Треба да им се набије порез од 85% на ово, ионако се њима финансира фудбал који служи само за дивљање ограниченим клинцима, а фудбалери и поред овог новца немају плате…

ludinovinar

pre 8 godina

Jednostavno je u tom slucaju.. Dovedite 4-5 normalnih igraca, jednog koji nece praviti budalu od sebe pozadi, jednog da poveze odbranu sa veznim redom, jednog koji ce imati malo osecaja za dodavanje, koji ce moci cetvrto pojacanje u vidu napadaca da spoji sa golom.. :-) hehe Stvarno jednostavno.. Za ove igrace ne treba vise od tri miliona evra, a zarada je potencijalnih 14! Budite pametni i spasite klub.. Svaka cast i za tekst sa sajta, drago mi je da KK ima vasu podrsku (da se zakljuciti poredjenjem UEFA sa kosarkaskim organizacijama), samim tim ukoliko se zaradi taj novac eto pomoci i njima, pa da vratimo redovno stanje u ABA i domacoj ligi.. ;-) Uzdravlje!

Ratko

pre 8 godina

Kakvo ushicenje kao da se radi o osvajanju domaceg kupa a ne o ucescu u LS. Mora da se pobede 3 izuzetno teska protivnika, bukvalno nemoguca misija, mozes da imas motiv koliki hoces, nas fudbal je dno Evropskog kvaliteta. Pa Partizan ne moze osrednju Grcku ekipu da pobedi sto smo skoro videli a ne da se plasira u LS. Izgleda da nas narod ima bas plitko pamcenje. Zaboravise da je Ludogorec za nase ekipe Barselona a pre toga nikada nisu culi za njih, cak ni u kladionicama. Ako bi se kojim kosmickim cudom desilo da Partizan nekako i udje u tu LS, te pare bi lepo popunile funkcionerske dzepove, mislim da bi neki obezbedili i unuke sa ovim novcem. O kakvom crnom svodjenju nule pricate? Pijem kafu i osecam se kao da zivim u Holandiji gde se zna red i zakon. I ovo saopstenje FK i poredjenje sa ULEB organizacijom, dva sporta koja su svetlosnim miljama jedan od drugog. U Euroligi najposeceniji klubovi PAO i Zvezda u proseku od 14-18 hiljada ljudi i LS gde minimalan prosek gledalaca iznosi 50 hiljada. Klubovi sa astronomskim budzetima kao Real i CSKA u prvim fazama imaju prazne tribine. Da ste uporedili sa NBA imalo bi smisla. Zaista smo cirkus u svakom pogledu.

branko

pre 8 godina

Poslednjih 6-7 godina svakog Avgusta smo puni iscekivanja, nadamo se boljim igrama nasih ekipa u kvalifikacijama... a oni iz godine u godinu igraju sve slabije i ispadaju sve ranije i ranije. Vidim neki se opet nadaju :)
Gledam transfermarket i vidim da neki prosecni timovi iz Azerbejdzana, Kipra, Kazahstana imaju Brazilce i Argentince u svom timu koji vrede kao citav tim Partizana. A vi se i dalje nadajte...

Реално

pre 8 godina

Тужно. Опет исти омажни рукопис. Већ сам апеловао да треба помоћи том човеку.

Zuki

pre 8 godina

mozete vi da napada te sta hocete ali jedno znam da navijaci partizana vise boli ne igranje u evroligi ...taj ambijent ne moze da se poredi sa fudbalom...bar mozete nekog da dobijete a fudbal samo za gol razliku sluzite...
(kezinjo, 19. maj 2015 11:50)

mozes i ti da si iso u skola nauciti da pise te ali jedno znam da sigurno nisi iso jel se nevidi da poznajes taj ambijent... a internet bar mozes za sprdnju da sluzis...

Sramota

pre 8 godina

Potpuno je jasno zašto Zvezdi nije dozvoljeno prošle godine da uplati pare za licencu iako su bile na računu. Ako je neko iz Srbije zadnjih godina imao šansu da prođe to je prošlogodišnja Zvezda jer odavno neko nije imao bolji, iskusniji i uigraniji tim. Nema više uopšte sumnje da neko pokušava da uništi Zvezdu do kraja. Zvezda je bila toliko veliki klub da evo ni 15 godina nije bilo dovoljno da do kraja uruši takav klub ali bojim se da će kad tad uspeti jer je i više nego očigledno da je u ovoj zemlji političarima cilj da postoji samo jsd partizan. Sve ostalo je samo spinovanje grobara koji npr. kukaju u košarci a dobijaju više od Zvezde. Ista stvar i sa fudbalom gde cele godine "potpuno pouzdano" znaju da je titula nameštena Zvezdi a onda je skandalozno osvoje oni i to dok ih vodi stranka koju upravo pljuju. Strašno je šta se radi u Srbiji. P.S. Da je Zvezda prošle godine prosledila pare koje su već bile na računu dobila bi od UEFA kroz samo nekoliko meseci zagarantovanih 4 miliona za kvalifikacije a znajući koliko ima publike svaki meč bi doneo još po milion evra (50.000x20€). Zvezda bi čak i da ne uđe u LŠ zaradila nekih 6-7 miliona i krenula ozbiljno da se oporavlja. Ali u Srbiji to očigledno nije dozvoljeno i neko sprečava.

...u paranoja glavama

pre 8 godina

Čovek pod nikom "sramota" zaista nema srama. Ceo Beograd zna taćnu cifru kojom je plaćeno prošlogodišnje prvenstvo, a on se još hvali timom koji ga je osvojio?! Nadam se da se radi o dvanaestogodišnjaku, sve drugo bi bilo tužno...

Toni

pre 8 godina

Čekaj, je li moguće da je na službenomj stranici kluba objavljeno poređenje između UEFA i ULEB? E pa super, Uleb će im još više biti naklonjen poslije ovog šabanluka.

Sale

pre 8 godina

Juce setam i prolazim pored terena gde stariji covek individualno trenira decka oko 11-12 godina. Vice na njega, trazi eksplozivnost, forsira ga maksimalno, motivise ga tako sto mu iz sveg glasa nabraja cifre, sto nasih sto stranih fudbalera koje zaradjuju, a mali se znoji, trudi se, ali nisam bio siguran da najbolje razume "pedagoga" pored sebe. Sada citam ovu fascinaciju Partizana, Zvezde, koga god, milionima, evra, dolara, rubalja...i bas sam se zamislio sta je tu ostalo od sporta. Nema miliona, nema sporta? Ono sto je zalosno je da se sportski rivalitet izmedju Zvezde i Partizana izgubio jer se sveo na borbu za goli opstanak za koji trebaju milioni. To namece uefa, fifa, uleb, fiba i svi ostali "vrhunski sportski radnici". Reprezentacija je tu gde jeste a svi su milioneri??? Nedostaje sportskog motiva a para imaju. Doslo je dotle da se sportski uspeh meri ucestvovanjem ili neucestvovanjem, jednih ili drugih jer su imali vise ili manje para. A ovaj klinja sa pocetka teksta ili ce zaraditi milione ili ce pasti u depresiju jer ih nikad nije zaradio. A mogao bi da izgradi zdrav, sportski duh koji bi i svima nama dobro dosao, makar bi nam to ostalo ako nema prokletih miliona. Bili bismo bolji ljudi. Sportski pozdrav!

mica

pre 8 godina

Nagrade su skoro priblizne kao u Uleb evreoligi! Ova razlika u novcu poazuje zasto je kosarka neprofitabilan sport i moras poslovati u minusu! kad se uporede nagrade u UEfa i Uleb,pametnom dosta

Branko

pre 8 godina

Sa kojim igračima ćete da napadnete 14 miliona evra?
Sada ćete prodati šta god možete (danas naslov u novinama "odlazi Živković), podmiri ćete partijske kase i nešto dugova, a onda će oprobani asovi, Lola, Babović, Ščepović, itd. da istrče pravo sa splavova u napad.

Ako nećete da stalno budete razočarani, zaboravite na fudbal u Srbiji, bar dok se klubovi ne privatizuju, a to neće skoro da se desi.

NBS

pre 8 godina

(Sramota, 19. maj 2015 13:15)

Kako su pare za licencu bile na racunu FKCZ kada je racun bio u blokadi godinama. A onda je pitaj boga (AV) odblokiran i vise ne podleze prinudnoj naplati-nije u platnom prometu!!!

iii

pre 8 godina

A da li mislite i da Partizan udje u LS da ce od tih para dug biti sveden na nulu,ili priblizno nuli?mozda za javnost,da bi posle par godina istina isplivala,kao sto se sad desava u KK partizan,uspesi u evroligi,zarade,premije...kad ono dug do neba

michel

pre 8 godina

U vecini komentara je promasena sustina teksta! Ovo je UEFA cenovnik za LS i LE, a dokle ce Partizan dogurati je drugi par cipela. Samim ucescem u kvalifikacijama za LS se zaradjuje lepa suma novca!

geronimo

pre 8 godina

4 kruga kvalifikacija, a kao napravili sistem da se ekipe iz siromasnijih zemalja mogu lakse kvalifikovati, smejurija! Ove kvalifikacije su prava Liga sampiona, posto tu prolaze sve sampioni svojih drzava, kod onih direktno kvalifikovanih su vecina drugo- i treceplasirani u njihovim prvenstvima.

dejan

pre 8 godina

alexa..! fudbal je gledaniji od kosarke,prosek na stadionu u ligi samp 70 do 90 hiljada pa pomnozi sa 40 do 50e za kartu,tv prava itd...! zato je u ligi samp 5m osvajanje,a u basketu 250000,cista matematika!

Божа Дунстер

pre 8 godina

Сећам се како се говорило:
Звезда дугује,6,9,12,17,24 и на крају 60 милиона.
Е сад јеПартизан ту негде видећете идуће године дугују око 25 до 35 милки и тако до 60 милки.Живи били па видели.
поздрав....

Illmatic '94

pre 8 godina

Далеко су наши клубови од Лиге шампиона. Могу уз мало среће да успеју да уђу у групну фазу и шта онда? Гол разлика 2:20 и свима служимо као врећа за пуњење. Нама требају квалитетни странци али немамо паре да их доведемо а ни да им дајемо високе плате. Опет кад погледаш Лига Европе је наша реалност,мада и ту заостајемо за појединим клубовима са наших простора.

sone

pre 8 godina

a oni igraju za dzabe te utakmice? putovanja, plate, ceo tim, organizacija tekme? pre par god na arsenalu nas je bilo samo 25hiljada. Partizan i svi domaci klubovi generalno, sto se tice kvaliteta fudbala, novih talenata, trenera igraca uprave, i najbitnije finansija, sve to je i suplje i prazno.

"Siromasan ali dobar covek"

pre 8 godina

Svakako da je ovaj dug partizana od 14 miliona koji duguje manje od zvezde koja skoro pa sigurno nece uspeti da vrati nikada dug od 60 miliona evra..A bili su nekad evropski prvaci ali to se platilo i to debelo..Sto se tice LS mozda uspe da partizan prodje prvo kolo i eventualno drugo u zavisnosti od zreba...Mada kakva nam je liga tesko da ima cemu da se nadamo u evropi uopste pogotovo ovakvi kakvi jesu klubovi nasi u Srbiji..

Велика Србија

pre 8 godina

Ово је само један у мору доказа да Фудбалски клубови треба да се одвоје од малих паразитских спортова.

Све снаге усмерити на Фудбалска такмичења УЕФА у којима се оствараују енормни приходи који доносе благостање нашем Фудбалу, веома брзо би кренула изградња Супермодерних стадиона (погледајте само пример БАТЕ Борисова).
Приход САМО ОД УЗЕШЋА У УЕФА ЛИГИ ШАМПИОНА 14 МИЛИОНА ЕВРА!
Па то је благостање и за државу која би имала посредне користи од Модерних и Богатих клубова који би носили перјаницу земље у Европи. Кроз умерено опорезивање клубова буџет би имао додатне приходе.
Пласман у Лигу шампиона је итекако остварив што сем Партизана из 2010 (улагања у тим 30.000 евра?!), најбоље показује Лудогорец који је постао редован у ЛШ захваљујући олакшаном путу кроз УЕФА квалификације за шампионе држава.

Да још једном поновим кључну ствар:
ФУДБАЛСКИ КЛУБОВИ ТРЕБА ДА РАСКИНУ БИЛО КАКВЕ ВЕЗЕ СА МАЛИМ ПАРАЗИТСКИМ СПОРТОВИМА КОЈИ УЗИМАЈУ ОГРОМАН НОВАЦ ОД ФУДБАЛА ЈЕР СУ САМИ НЕСПОСОБНИ ДА ОБЕЗБЕДЕ СВОЈ ОПСТАНАК.

Upucen grobar

pre 8 godina

Naslov je malo nerealan.
Partizan mora da prodje 2 ekipe u medjusobnim duelima da bi se stiglo do ovog naslova.
Naravno da ovakvi naslovi stavljaju igrace pod vecim pritiskom i time se stvara imperativ pobede koji nije uopste potreban nasim klubovima.
U svakom slucaju srecno svim nasim klubovima koji predstavljaju Srbiju u Evropi !!!

rotar52

pre 8 godina

UEFA nema potrebu da dijeli vajld karte "egzotičnim" ekipama i da se bavi sićom kao ULEB i FIFA i što da dovodi u pitanje regularnost i sportski duh, kad je ona "krupna" od pranja para raznoraznih tajkuna, nekakvih sponzora i "dobrotvornih" akcija. A Partizan može samo da sanja... Neka proda Petržalci i Petah Tikvi. Toliko!

Gavrilo Iz Principa

pre 8 godina

Čekajte, što bi Euroligu, košarkašku organizaciju, bilo briga šta ima da kaže tamo nekakvi bezvezni i nebitni fudbalski klub partizan?..jel' vam ovo predsednik sportskog društva pisao?

dex

pre 8 godina

@u paranoja glavama

Uvek kada vam nesto nije po volji, "ceo grad zna." Koliko od toga se zaista ostvarilo? Evo, opet ste ove godine plakali kako se Zvezdi namestila titula, kako je uprava dovedena da vas unisti, kako je Milinkovic tu da preda titulu, jer to svi znaju... I sta bi? Ja samo ne znam kako vas nije sramota da kolektivno toliko lazete i trazite alibi za sve.

O vašim titulama i da ne pričamo

pre 8 godina

@ u paranoja glavama
@ luka

Vi bukvalno jedini argument imate u "svi znamo šta je bilo" a nikako da kažete jednu jedinu utakmicu gde su Zvezdi poklonjeni bodovi prošle sezone. Evo ja ću vam reći konkretno da je partizan prošle godine zabranio Novom Pazaru da dovede 10 igrača i trenera i zbog toga je bio bez kompletne klupe. Ali vam to nije bilo dovoljno nego su vam priznata dva neregularna gola što su svi potvrdili i izbacili ste im jednog igrača. Protiv Voždovca, Čukaričkog, Spartaka, Radničkog, Rada nisu svirani ČISTI penali za protivnike, a date golove ste poništavali protivnicima na 4 utakmice. Pritom partizan je dao 5 ili 6 golova iz čistog ofsajda! Sve to u prošloj sezoni o kojoj pričate! Da li je moguće da toliko nemate obraza?? Taj Zvezdin tim je igrao 5 puta bolje od partizana a na kraju jedva uzeo titulu! Toliko o vašem poštenju u prošloj sezoni o kojoj toliko pričate.

deky

pre 8 godina

ja da sam na vasem mestu ja bih se odmah u banci zaduzio za tih 14mil jer sigurno ih uzimate , nema tu sta mnogo da se razmislja !

deephomer

pre 8 godina

ako po obicaju budu trenirali po splavovima trbace im boce sa kiseonikom na poluvremenu.U avgustu mogu da pretrce 100m za manje od minut i da nepovrate posle toga

abraham

pre 8 godina

Kratko i jasno:Mandatorno obezbediti 3 mil. E i kupiti 4 do 5 klasnih igraca i zaista napasti LSs.
Trebamo dva vrlo dobra cfora, leve beka i krilo, i nekolicinu odlicnih centralnih veznih....Sa takvom investicijom imamo makar sigurnu Evropa Ligu,cime bi sigurno otplatili startnu investiciju. Sve ostalo je ozbiljna dobit pri cemu mislim na vrednost takvog tima i dodatne ekon. efekte.
Treba samo malo mozga, dosta hrabrosti i dosta pameti kod kontrole rizika. U takvim uslovima, uz dobar zreb, imamo ozbiljne sanse i za LSs a to je dzekpot koji klub vodi na mnogo visi nivo.

bers0003

pre 8 godina

Gledao jednom intervju nekog porno glumca koji je ljut producentima rekao:"Za te pare necu ni cipele da skinem". Pa kad se ovde ismijavaju evropskoj kosarci da im kazem da u NBA, a pogotovo NFL (americki fudbal) za ove UEFINE pare ne bi ni patike/kopacke obukli.

Misha

pre 8 godina

UEFA je ozbiljna sportska (fudbalska) organizacija. Nije to košarkaška ULEB Evroliga (koja klubove ponižava sa „nagradom“ od smešnih 7.000 € za pobedu u Evropi....

....navodi se na sajtu Partizana.

Uz apsolutnu saglasnost da su nagrade u uleb EL skoro pa nikakve, jako neobziljno saopstenje jednog kluba koji pretenduje da bude vrhunski i na nasim prostorima je trenutno bez premca. Kakve sad veze ima Uleb EL sa pokusajem Partizana da udje u LS? Cemu ovakav ton saopstenja i nipodastavanje? Ako udjete u LS svaka cast i treba da uzmete te novce, ako ne, vise srece sledeci put, ne vidim cemu ovakvi podsmesi nekom takmicenju u koji klub iz vaseg SD ni ove godine nece ici.

kezinjo

pre 8 godina

mozete vi da napada te sta hocete ali jedno znam da navijaci partizana vise boli ne igranje u evroligi ...taj ambijent ne moze da se poredi sa fudbalom...bar mozete nekog da dobijete a fudbal samo za gol razliku sluzite...

Sramota

pre 8 godina

Potpuno je jasno zašto Zvezdi nije dozvoljeno prošle godine da uplati pare za licencu iako su bile na računu. Ako je neko iz Srbije zadnjih godina imao šansu da prođe to je prošlogodišnja Zvezda jer odavno neko nije imao bolji, iskusniji i uigraniji tim. Nema više uopšte sumnje da neko pokušava da uništi Zvezdu do kraja. Zvezda je bila toliko veliki klub da evo ni 15 godina nije bilo dovoljno da do kraja uruši takav klub ali bojim se da će kad tad uspeti jer je i više nego očigledno da je u ovoj zemlji političarima cilj da postoji samo jsd partizan. Sve ostalo je samo spinovanje grobara koji npr. kukaju u košarci a dobijaju više od Zvezde. Ista stvar i sa fudbalom gde cele godine "potpuno pouzdano" znaju da je titula nameštena Zvezdi a onda je skandalozno osvoje oni i to dok ih vodi stranka koju upravo pljuju. Strašno je šta se radi u Srbiji. P.S. Da je Zvezda prošle godine prosledila pare koje su već bile na računu dobila bi od UEFA kroz samo nekoliko meseci zagarantovanih 4 miliona za kvalifikacije a znajući koliko ima publike svaki meč bi doneo još po milion evra (50.000x20€). Zvezda bi čak i da ne uđe u LŠ zaradila nekih 6-7 miliona i krenula ozbiljno da se oporavlja. Ali u Srbiji to očigledno nije dozvoljeno i neko sprečava.

Wilt Chamberlen

pre 8 godina

jao prozivke, hahahahahhaah, koji kompleksasi ovi grobari, oduvek su bili!! sad je evroliga smesna, o cemu vi pticate, o kojoj vi bednici ligi sampiona pricate?? kako vas nije sramota da uopste pomenete mogucnost da udjete u nju, odjenom casa ilic najbolji igrac u 62 godine, ma da, razmislite malo!!

DedaMiloje

pre 8 godina

Jel moguće ovo poredjenje sa košarkom? Pa vi ste poprskali načisto. Ovo je još upućeno na Zvezdu da bi se obezvredili njeni uspesi u košarci. Prozivaš najjače takmičenje posle NBA na svetu na ovakav prizeman način. To može samo Vujošević i niko više, posle vam kriv djavo što vas ne zovu da igrate. Ne postoji sportska organizacija koju niste pljunuli ako ne izborite takmičenje. Vi ste dno srpskog sporta.

Rajko

pre 8 godina

A sta kaze Covic i njegovi sledbenici na ovo...Da nije neka zavera ovo .....
(k, 19. maj 2015 13:23)
Covic ne izlazi iz glave ..au..na ovu vest covek spominje Covica.

limarija klap klap

pre 8 godina

haha uđeš u LŠ i otplatiš sve dugove i još ti ostane, teško ali volimo da sanjamo.
pantelijama (kad bi i uspeli da uzmu don tolle ligu) ne bi bilo dovoljno ni da osvoje LŠ.

Dr. AGIŠA

pre 8 godina

Cemu ovakav ton saopstenja i nipodastavanje? Ako udjete u LS svaka cast i treba da uzmete te novce, ako ne, vise srece sledeci put, ne vidim cemu ovakvi podsmesi nekom takmicenju u koji klub iz vaseg SD ni ove godine nece ici.
(Misha, 19. maj 2015 11:22)

Odgovor na pitanje je: Više je Dule platio za nenošenje sakoa nego što je CZT zaradila od silnih pobeda u EL.

Toni

pre 8 godina

Čekaj, je li moguće da je na službenomj stranici kluba objavljeno poređenje između UEFA i ULEB? E pa super, Uleb će im još više biti naklonjen poslije ovog šabanluka.

O vašim titulama i da ne pričamo

pre 8 godina

@ u paranoja glavama
@ luka

Vi bukvalno jedini argument imate u "svi znamo šta je bilo" a nikako da kažete jednu jedinu utakmicu gde su Zvezdi poklonjeni bodovi prošle sezone. Evo ja ću vam reći konkretno da je partizan prošle godine zabranio Novom Pazaru da dovede 10 igrača i trenera i zbog toga je bio bez kompletne klupe. Ali vam to nije bilo dovoljno nego su vam priznata dva neregularna gola što su svi potvrdili i izbacili ste im jednog igrača. Protiv Voždovca, Čukaričkog, Spartaka, Radničkog, Rada nisu svirani ČISTI penali za protivnike, a date golove ste poništavali protivnicima na 4 utakmice. Pritom partizan je dao 5 ili 6 golova iz čistog ofsajda! Sve to u prošloj sezoni o kojoj pričate! Da li je moguće da toliko nemate obraza?? Taj Zvezdin tim je igrao 5 puta bolje od partizana a na kraju jedva uzeo titulu! Toliko o vašem poštenju u prošloj sezoni o kojoj toliko pričate.

Анархиста

pre 8 godina

Треба да им се набије порез од 85% на ово, ионако се њима финансира фудбал који служи само за дивљање ограниченим клинцима, а фудбалери и поред овог новца немају плате…

Реално

pre 8 godina

Тужно. Опет исти омажни рукопис. Већ сам апеловао да треба помоћи том човеку.

ww

pre 8 godina

Ko je pisao saopstenje za sajt? Kakve veze ima Uefa sa Ulebom i Fibom pa se vrsi poredjenje!? Sto onda ne vrsite poredjenje i sa NBA i jos puno organizacija? Ovako koliko vidim kukate na to sto necete igrati Evroligu, a LS nije ni vazna... Mada tu je u pravu ko je pisao, koliko je jadan nas fudbal, ne postoje sanse da se kvalifikuje neko u LS... Prosla su ta vremena...

iii

pre 8 godina

A da li mislite i da Partizan udje u LS da ce od tih para dug biti sveden na nulu,ili priblizno nuli?mozda za javnost,da bi posle par godina istina isplivala,kao sto se sad desava u KK partizan,uspesi u evroligi,zarade,premije...kad ono dug do neba

Божа Дунстер

pre 8 godina

Сећам се како се говорило:
Звезда дугује,6,9,12,17,24 и на крају 60 милиона.
Е сад јеПартизан ту негде видећете идуће године дугују око 25 до 35 милки и тако до 60 милки.Живи били па видели.
поздрав....

Велика Србија

pre 8 godina

Ово је само један у мору доказа да Фудбалски клубови треба да се одвоје од малих паразитских спортова.

Све снаге усмерити на Фудбалска такмичења УЕФА у којима се оствараују енормни приходи који доносе благостање нашем Фудбалу, веома брзо би кренула изградња Супермодерних стадиона (погледајте само пример БАТЕ Борисова).
Приход САМО ОД УЗЕШЋА У УЕФА ЛИГИ ШАМПИОНА 14 МИЛИОНА ЕВРА!
Па то је благостање и за државу која би имала посредне користи од Модерних и Богатих клубова који би носили перјаницу земље у Европи. Кроз умерено опорезивање клубова буџет би имао додатне приходе.
Пласман у Лигу шампиона је итекако остварив што сем Партизана из 2010 (улагања у тим 30.000 евра?!), најбоље показује Лудогорец који је постао редован у ЛШ захваљујући олакшаном путу кроз УЕФА квалификације за шампионе држава.

Да још једном поновим кључну ствар:
ФУДБАЛСКИ КЛУБОВИ ТРЕБА ДА РАСКИНУ БИЛО КАКВЕ ВЕЗЕ СА МАЛИМ ПАРАЗИТСКИМ СПОРТОВИМА КОЈИ УЗИМАЈУ ОГРОМАН НОВАЦ ОД ФУДБАЛА ЈЕР СУ САМИ НЕСПОСОБНИ ДА ОБЕЗБЕДЕ СВОЈ ОПСТАНАК.

Gavrilo Iz Principa

pre 8 godina

Čekajte, što bi Euroligu, košarkašku organizaciju, bilo briga šta ima da kaže tamo nekakvi bezvezni i nebitni fudbalski klub partizan?..jel' vam ovo predsednik sportskog društva pisao?

Šavija Alonso

pre 8 godina

Da je vlast imala pameti da Partizanu da ove silne milione što sipa u bure bez dna zvano FK CZ, sad bismo imali jednog redovnog učesnika LŠ i stabilan klub za ponos Srbiji, koji bi uloženo glatko vratio, a bilo bi nešto i za SNS džepove. Ali nastavlja se sa rasipanjem naših (budžet) i tuđih (Gazprom) para, iako je Zvezdi ionako svejedno, njoj više ni Bog ne može pomoći.

...u paranoja glavama

pre 8 godina

Čovek pod nikom "sramota" zaista nema srama. Ceo Beograd zna taćnu cifru kojom je plaćeno prošlogodišnje prvenstvo, a on se još hvali timom koji ga je osvojio?! Nadam se da se radi o dvanaestogodišnjaku, sve drugo bi bilo tužno...

moje ime

pre 8 godina

@Misha

Nije ovo saopstenje, nego tekst na sajtu.
A ovo se navodi da se zapuse usta svima koji glasno trabunjaju da Partizan posle 10 godina u Evroligi mora da ima ogromne pare, a nema ih.

Nema ih, zato sto su prihodi klubova u kosarci takvi da u celoj Evropi od sponzora ide 80%, pa onda sve ostalo.

Jedini izuzeci su Makabi i Partizan. To su jedini klubovi kojima su navijaci godinama punili budzet, a Partizanu i prodaja igraca.

Da se ne zaboravi, Partizanu je i prosle godine sezonska bila skuplja nego Covicevom klubu - 9500 dinara vs 7900 dinara.

O periodu kad smo mi igrali Evroligu, a vi ne, necu ni da govorim. Odnos je bio 120 evra prema 15 evra.

Luka

pre 8 godina

Ako je neko iz Srbije zadnjih godina imao šansu da prođe to je prošlogodišnja Zvezda jer odavno neko nije imao bolji, iskusniji i uigraniji tim...
(Sramota, 19. maj 2015 13:15)

Pa vidiš li, Sramoto, da nijedan Zvezdaš nema obraza ni da pomene taj "sjajni" tim i njegov "fenomenalni" prolećni niz. Koštalo je koliko je koštalo, ali bar nemoj da pričaš o tome.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Ako udjete u LS svaka cast i treba da uzmete te novce, ako ne, vise srece sledeci put, ne vidim cemu ovakvi podsmesi nekom takmicenju u koji klub iz vaseg SD ni ove godine nece ici.
(Misha, 19. maj 2015 11:22)

A ni iz vašeg.
Samo iz Železnika.
Pa vi obožavajte gazdu.

Mađioničar

pre 8 godina

Opet i da uđemo i otplatimo dugove opet bi bili neki dugovi.. A ova frustracija za basket je mogla (tradicionalno) kulturnije da se saopšti. Ili šmekerski da se stavi u vest za košarku "Plasman FK Partizana u LŠ bi nesumnjivo i nezamerljivo olakšao rad KK Partizan" ;)

Zuki

pre 8 godina

mozete vi da napada te sta hocete ali jedno znam da navijaci partizana vise boli ne igranje u evroligi ...taj ambijent ne moze da se poredi sa fudbalom...bar mozete nekog da dobijete a fudbal samo za gol razliku sluzite...
(kezinjo, 19. maj 2015 11:50)

mozes i ti da si iso u skola nauciti da pise te ali jedno znam da sigurno nisi iso jel se nevidi da poznajes taj ambijent... a internet bar mozes za sprdnju da sluzis...

dejan

pre 8 godina

Kad se jave zvezdasi da komentarisu nesto,pa bar da kazu nesto normalno nego odma provokacije,bednici smo itd..! Cisto da se zna moji zvezdasi,sa vasim dugom od 55miliona ili ti nesto manje-vise,vi ste odavno trebali biti ugaseni,ili ti zavrsiti kao Rangers!! Da je drzava pravna,i onakva kakva bi trebala da bude,vec bi tako bilo!!

nikola1992

pre 8 godina

Ja vam kao delija zelim sve najbolje u tim kvalifikacijama i da ponosno i uspesno predstavljate srbiju. Isto to vazi i za cuku, vosu i naravno moju zvezdu.

Ivan

pre 8 godina

Tome treba dodati i masnu zaradu od karata. Evenrualnim ulaskom u Ligu Sampiona, Partizan bi zaradio i dodatnih 1M od prodaje karata + 1M od verovatno novih sponzorskih ugovora, a da ne zaboravimo i TV prava. Tako bi ukupna zarada verovatno premasila 17 - 18 miliona. Da ne govorimo jos i o tome koliko bi skocila cena igraca, prodaja dresova i navijackih rekvizita. Ako od toga odbijemo godisnje troskove kluba na plate, odrzavanje stadiona i Zemunela, putovanja, stanove igracima sto sve ukupno oznosi pretpostavljam 7-8 miliona, Partizan bi u tom slucaju mogao da otplati 10-11 miliona duga, pa bi tako vec iduce godine u ovo vreme klubski dug bio svega 3-5 miliona, bez da se iko od igraca proda. A eventualnom prodajom 1-2 igraca sredinom iduce sezone, taj dug nebi ni postojao.

dex

pre 8 godina

@u paranoja glavama

Uvek kada vam nesto nije po volji, "ceo grad zna." Koliko od toga se zaista ostvarilo? Evo, opet ste ove godine plakali kako se Zvezdi namestila titula, kako je uprava dovedena da vas unisti, kako je Milinkovic tu da preda titulu, jer to svi znaju... I sta bi? Ja samo ne znam kako vas nije sramota da kolektivno toliko lazete i trazite alibi za sve.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Kako bi reogovao vlasnik? Zadržavo bi tim i uložio 5-6 milona EUR u neophodna pojačanja i na kraju bi pokupio tih 14 miliona čime bi vratio uložena sredstva i ostvario zaradu.
A pošto vlasnika nema društvo reaguje tako što će još pre kvalifikacija prodati ono malo boljih igrača za 1-2 milona EUR i ispasi u 3. kolu sa zardom od 1 mio EUR. I ta 2-3 milona EUR zanči životarenje društva za nardenih nekioliko meseci.

zex

pre 8 godina

Partizan jednostavno nema kvalitet da prodje u LS kao ni Zvezda koja je ocajna godinama unazad.Navijac sam Zvezde ali realno sa ovim timom nemozemo dalje,mi Srbi nemamo pobednicki mentalitet u kljucnim trenucima dodju i razbiju nas Bugari ili Ukrainci.sramota bre

toma

pre 8 godina

a ako osvoji ligu sampiona zaradice 75 miliona !!!!
tako i ja ako se zaposlim sa srednjom skolom kao vodeći kardiohirurg u švarcvald klinici zaradiću dva miliona !!!!!

Ratko

pre 8 godina

Kakvo ushicenje kao da se radi o osvajanju domaceg kupa a ne o ucescu u LS. Mora da se pobede 3 izuzetno teska protivnika, bukvalno nemoguca misija, mozes da imas motiv koliki hoces, nas fudbal je dno Evropskog kvaliteta. Pa Partizan ne moze osrednju Grcku ekipu da pobedi sto smo skoro videli a ne da se plasira u LS. Izgleda da nas narod ima bas plitko pamcenje. Zaboravise da je Ludogorec za nase ekipe Barselona a pre toga nikada nisu culi za njih, cak ni u kladionicama. Ako bi se kojim kosmickim cudom desilo da Partizan nekako i udje u tu LS, te pare bi lepo popunile funkcionerske dzepove, mislim da bi neki obezbedili i unuke sa ovim novcem. O kakvom crnom svodjenju nule pricate? Pijem kafu i osecam se kao da zivim u Holandiji gde se zna red i zakon. I ovo saopstenje FK i poredjenje sa ULEB organizacijom, dva sporta koja su svetlosnim miljama jedan od drugog. U Euroligi najposeceniji klubovi PAO i Zvezda u proseku od 14-18 hiljada ljudi i LS gde minimalan prosek gledalaca iznosi 50 hiljada. Klubovi sa astronomskim budzetima kao Real i CSKA u prvim fazama imaju prazne tribine. Da ste uporedili sa NBA imalo bi smisla. Zaista smo cirkus u svakom pogledu.

Wilfred

pre 8 godina

Kako lepo spinuje nova SNS uprava, obećava med i mleko, kule i gradove (na vodi), i lepo će trajati ta bajka dok ne naiđu konobari sa Malte u nekoj rundi pretkvalifikacija.

Loznicanin

pre 8 godina

mozete vi da napada te sta hocete ali jedno znam da navijaci partizana vise boli ne igranje u evroligi ...taj ambijent ne moze da se poredi sa fudbalom...bar mozete nekog da dobijete a fudbal samo za gol razliku sluzite...
kezinjo, 19. maj 2015 11:50)

Batice, mene boli sto tebi nepismenom objavise komentar.

alexa

pre 8 godina

Meni samo nije jasna jedna stvar. Nenormalna razlika u odnosu na kosarku. Ove godine Real kao osvajac Evrolige je dobio 250000??? Za pobedu u evroligi dobija se po 7000e , a za fudbal ovakve cifre?? Sto je mnogo, mnogo je..

rotar52

pre 8 godina

UEFA nema potrebu da dijeli vajld karte "egzotičnim" ekipama i da se bavi sićom kao ULEB i FIFA i što da dovodi u pitanje regularnost i sportski duh, kad je ona "krupna" od pranja para raznoraznih tajkuna, nekakvih sponzora i "dobrotvornih" akcija. A Partizan može samo da sanja... Neka proda Petržalci i Petah Tikvi. Toliko!

ludinovinar

pre 8 godina

Jednostavno je u tom slucaju.. Dovedite 4-5 normalnih igraca, jednog koji nece praviti budalu od sebe pozadi, jednog da poveze odbranu sa veznim redom, jednog koji ce imati malo osecaja za dodavanje, koji ce moci cetvrto pojacanje u vidu napadaca da spoji sa golom.. :-) hehe Stvarno jednostavno.. Za ove igrace ne treba vise od tri miliona evra, a zarada je potencijalnih 14! Budite pametni i spasite klub.. Svaka cast i za tekst sa sajta, drago mi je da KK ima vasu podrsku (da se zakljuciti poredjenjem UEFA sa kosarkaskim organizacijama), samim tim ukoliko se zaradi taj novac eto pomoci i njima, pa da vratimo redovno stanje u ABA i domacoj ligi.. ;-) Uzdravlje!

Bley

pre 8 godina

Sad zrtvovati milion evra na par kvalitetnih i proverenih pojacanja koja bi to vec vratili prolaskom prvog kola, a plasmanom u LS bilo bi veoma dobro kad bi prebacili 1-2mil u KKP i opet vratili u zivot ljude u kosarkaskoj sekciji

ivan

pre 8 godina

Ukoliko Partizan naleti na luksemburski Dudelanz, ne pise im se dobro :) Zvezda isto. A u Cuku ipak verujem, imaju sta da pokazu. Mada iskreno, od svih nasih klubova, u kvalifikacijama najdalje stize tim koji bude najmanje menjao igracki kadar za leto. Da bi napali Evropu, tim moraju da formiraju u januaru, a ne u julu, nedelju dana pred kvalifikacije.

Illmatic '94

pre 8 godina

Далеко су наши клубови од Лиге шампиона. Могу уз мало среће да успеју да уђу у групну фазу и шта онда? Гол разлика 2:20 и свима служимо као врећа за пуњење. Нама требају квалитетни странци али немамо паре да их доведемо а ни да им дајемо високе плате. Опет кад погледаш Лига Европе је наша реалност,мада и ту заостајемо за појединим клубовима са наших простора.

Nada

pre 8 godina

Grobari ovo vam ovi vaši mažu oči da sakriju sopstveni lopovluk... Ovo su obične bajke, u celoj našoj ligi nema dovoljno dobrih igrača da se sastavi tim koji bi mogao da priđe lš, a ne da se nada nekom uspehu.

bora

pre 8 godina

Fudbal je jednostavno planetarni fenomen.Košarka nažalost,osim u par malih država Litvanija,Grčka,Srbija...ne uživa veliku pažnju i popularnost u Evropi.

geronimo

pre 8 godina

4 kruga kvalifikacija, a kao napravili sistem da se ekipe iz siromasnijih zemalja mogu lakse kvalifikovati, smejurija! Ove kvalifikacije su prava Liga sampiona, posto tu prolaze sve sampioni svojih drzava, kod onih direktno kvalifikovanih su vecina drugo- i treceplasirani u njihovim prvenstvima.

Kaiim

pre 8 godina

Partizanovac sam i ovo je svima vec bilo poznato, ne vidim razlog da se naglasava u tom kontekstu i omalovazava kosarka. Kad smo vec kod novca i napada na 14 miliona evra... sto ne spomenuste vaterpolo i kako ste jednog od najboljih vaterpolista na nasim prostorima (Mandica) prodali za 70000 evra? Elem, da je 114 miliona nagrada za ulazak u LS, kladim se da bi do godine klub ponovo imao dugove... i ne samo Partizan za koji navijam i volim svim svojim bicem, nego bilo koji na nasim prostorima. Takvo je vrijeme doslo i takvi ljudi se, nazalost, bave sportom u Srbiji da su licni interesi iznad svega.

NBS

pre 8 godina

(Sramota, 19. maj 2015 13:15)

Kako su pare za licencu bile na racunu FKCZ kada je racun bio u blokadi godinama. A onda je pitaj boga (AV) odblokiran i vise ne podleze prinudnoj naplati-nije u platnom prometu!!!

bers0003

pre 8 godina

Gledao jednom intervju nekog porno glumca koji je ljut producentima rekao:"Za te pare necu ni cipele da skinem". Pa kad se ovde ismijavaju evropskoj kosarci da im kazem da u NBA, a pogotovo NFL (americki fudbal) za ove UEFINE pare ne bi ni patike/kopacke obukli.

mica

pre 8 godina

Nagrade su skoro priblizne kao u Uleb evreoligi! Ova razlika u novcu poazuje zasto je kosarka neprofitabilan sport i moras poslovati u minusu! kad se uporede nagrade u UEfa i Uleb,pametnom dosta

pik

pre 8 godina

Naravno, treba reci ovo, zasto da ne. Secam se kako sam bio besan kada je Prokom dobio A licencu, a Partizan ne. Prokom tu prethodnu sezonu ispada u grupnoj fazi, Partizan ide na f4. Kojim zaslugama Prokom dobija licencu, boga pitaj. i to nije bilo samo te jedne godine. Evroligi nije u interesu da u svom kaplitalistickom takmicenju gde je jedino kes bitan ima jedan komunisticki organizovan klub, koji se krpi s koca i konopca, a opet uspeva da parira svima. Smrt fasizmu!

lika

pre 8 godina

da 14 miliona + tv prava jos toliko te pare nebi videle klub već bi one bile u privatnim džepovima.jer su lopine na vlasti i u upravama desetljećima tako

deky

pre 8 godina

ja da sam na vasem mestu ja bih se odmah u banci zaduzio za tih 14mil jer sigurno ih uzimate , nema tu sta mnogo da se razmislja !

Branko

pre 8 godina

Sa kojim igračima ćete da napadnete 14 miliona evra?
Sada ćete prodati šta god možete (danas naslov u novinama "odlazi Živković), podmiri ćete partijske kase i nešto dugova, a onda će oprobani asovi, Lola, Babović, Ščepović, itd. da istrče pravo sa splavova u napad.

Ako nećete da stalno budete razočarani, zaboravite na fudbal u Srbiji, bar dok se klubovi ne privatizuju, a to neće skoro da se desi.

dejan

pre 8 godina

alexa..! fudbal je gledaniji od kosarke,prosek na stadionu u ligi samp 70 do 90 hiljada pa pomnozi sa 40 do 50e za kartu,tv prava itd...! zato je u ligi samp 5m osvajanje,a u basketu 250000,cista matematika!

Sir Oliver

pre 8 godina

ali zato prvo pojacanje Marko Scepovic... Da li nam ovi iz uprave toliko ismevaju inteligenciju da sa Scepanom,Lolom Smiljanicem i Jovanovicem napadaju Ligu Sampiona. O moj boze

Sale

pre 8 godina

Juce setam i prolazim pored terena gde stariji covek individualno trenira decka oko 11-12 godina. Vice na njega, trazi eksplozivnost, forsira ga maksimalno, motivise ga tako sto mu iz sveg glasa nabraja cifre, sto nasih sto stranih fudbalera koje zaradjuju, a mali se znoji, trudi se, ali nisam bio siguran da najbolje razume "pedagoga" pored sebe. Sada citam ovu fascinaciju Partizana, Zvezde, koga god, milionima, evra, dolara, rubalja...i bas sam se zamislio sta je tu ostalo od sporta. Nema miliona, nema sporta? Ono sto je zalosno je da se sportski rivalitet izmedju Zvezde i Partizana izgubio jer se sveo na borbu za goli opstanak za koji trebaju milioni. To namece uefa, fifa, uleb, fiba i svi ostali "vrhunski sportski radnici". Reprezentacija je tu gde jeste a svi su milioneri??? Nedostaje sportskog motiva a para imaju. Doslo je dotle da se sportski uspeh meri ucestvovanjem ili neucestvovanjem, jednih ili drugih jer su imali vise ili manje para. A ovaj klinja sa pocetka teksta ili ce zaraditi milione ili ce pasti u depresiju jer ih nikad nije zaradio. A mogao bi da izgradi zdrav, sportski duh koji bi i svima nama dobro dosao, makar bi nam to ostalo ako nema prokletih miliona. Bili bismo bolji ljudi. Sportski pozdrav!

nn

pre 8 godina

A kada udje. Kiza Popovic ce reci. Partizan je u minusu 6 miliona zbog troskova. Sve je vec vidjeno. Ja ne znam da li ima gore nacije od nase. Svi nas sisaju a mi blejimo.

djordjevic

pre 8 godina

hahahahah, daj bre nemoj da se lazemo. Da nas neko ne petardira u kvalifikacijama i dobro je. Mogu samo da zamislim Babinha u "punoj" formi u sred leta kako pokusava da odigra 90 minuta...

michel

pre 8 godina

U vecini komentara je promasena sustina teksta! Ovo je UEFA cenovnik za LS i LE, a dokle ce Partizan dogurati je drugi par cipela. Samim ucescem u kvalifikacijama za LS se zaradjuje lepa suma novca!

Deki

pre 8 godina

Znamo da kažemo kako je UEFA ozbiljna, a zašto mi nismo ozbiljni? Hoćemo da uzmemo 14 miliona, a dovodimo igrače bez obeštećenja i nećemo dinar da uložimo? Rizikuješ, uložiš 5 miliona da bi do bio 14 i više, ali sve to je nemoguće dok je svačije i ničije!

"Siromasan ali dobar covek"

pre 8 godina

Svakako da je ovaj dug partizana od 14 miliona koji duguje manje od zvezde koja skoro pa sigurno nece uspeti da vrati nikada dug od 60 miliona evra..A bili su nekad evropski prvaci ali to se platilo i to debelo..Sto se tice LS mozda uspe da partizan prodje prvo kolo i eventualno drugo u zavisnosti od zreba...Mada kakva nam je liga tesko da ima cemu da se nadamo u evropi uopste pogotovo ovakvi kakvi jesu klubovi nasi u Srbiji..

sone

pre 8 godina

a oni igraju za dzabe te utakmice? putovanja, plate, ceo tim, organizacija tekme? pre par god na arsenalu nas je bilo samo 25hiljada. Partizan i svi domaci klubovi generalno, sto se tice kvaliteta fudbala, novih talenata, trenera igraca uprave, i najbitnije finansija, sve to je i suplje i prazno.

branko

pre 8 godina

Poslednjih 6-7 godina svakog Avgusta smo puni iscekivanja, nadamo se boljim igrama nasih ekipa u kvalifikacijama... a oni iz godine u godinu igraju sve slabije i ispadaju sve ranije i ranije. Vidim neki se opet nadaju :)
Gledam transfermarket i vidim da neki prosecni timovi iz Azerbejdzana, Kipra, Kazahstana imaju Brazilce i Argentince u svom timu koji vrede kao citav tim Partizana. A vi se i dalje nadajte...

abraham

pre 8 godina

Kratko i jasno:Mandatorno obezbediti 3 mil. E i kupiti 4 do 5 klasnih igraca i zaista napasti LSs.
Trebamo dva vrlo dobra cfora, leve beka i krilo, i nekolicinu odlicnih centralnih veznih....Sa takvom investicijom imamo makar sigurnu Evropa Ligu,cime bi sigurno otplatili startnu investiciju. Sve ostalo je ozbiljna dobit pri cemu mislim na vrednost takvog tima i dodatne ekon. efekte.
Treba samo malo mozga, dosta hrabrosti i dosta pameti kod kontrole rizika. U takvim uslovima, uz dobar zreb, imamo ozbiljne sanse i za LSs a to je dzekpot koji klub vodi na mnogo visi nivo.

Upucen grobar

pre 8 godina

Naslov je malo nerealan.
Partizan mora da prodje 2 ekipe u medjusobnim duelima da bi se stiglo do ovog naslova.
Naravno da ovakvi naslovi stavljaju igrace pod vecim pritiskom i time se stvara imperativ pobede koji nije uopste potreban nasim klubovima.
U svakom slucaju srecno svim nasim klubovima koji predstavljaju Srbiju u Evropi !!!

deephomer

pre 8 godina

ako po obicaju budu trenirali po splavovima trbace im boce sa kiseonikom na poluvremenu.U avgustu mogu da pretrce 100m za manje od minut i da nepovrate posle toga